Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablaları 😂 sizinle de paylaşayım mi tipini 😂 işte bu benim minnak tosbaaa. 😂bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Maşallah annesi ne güzel görünüyor🤲🤲❤️❤️♥️sağlıkla gelsin kızçen

Ben doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablaları 😂 sizinle de paylaşayım mi tipini 😂 işte bu benim minnak tosbaaa. 😂bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Masallah 😇Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin insallah 🤲🏻😊

Sağolun canlar, bekleyelim bakalım. Ben kızımda kaset test yapmıtım çıkmamıştı 10 sene önce sonra kana oldu adet sandım. Devamı gelmeyince 3 5 gün sonra erken gebelikler öğrenmiştim. Oğlumda da adet günü çok silik öğrenmiştim. Şıçuanda sırt ağrısı ve bulantılarım da devam ettiği için içimden bir ses bebiş benimle diyor 🤲 hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsin kuzular 🤲 @pozitifbiri @fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss @Cey1an Childdevelopment Childdevelopment @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 Mervenur277 Mervenur277 melegim can melegim can savascii savascii @sevayd @Safransari @Sirius2023
savascii savascii canımm daha var, inşallah her şey çok güzel olacak.
Daha önce anne olanlar daha iyi biliyorlar canim inşallah bebeğin seninledir

Cnm bnım de ovu testler ım bu sekılde 9 gün pikti
Silinmedi.
Çatladımı, çatlama dımı bellı değil
Sen gün aşırı ilişki ne devam et
Bnım p. Tesi kan sonucum bellı olcak
İlk yaptığımı silmişim ama 2 tanesinin resmi var elimde sağdaki dünkü solda ki bugün kü ama ben yumurtlama gördüm değerlendirdikte 33e göre 7 günüm var 29a göre 3 günüm kaldı

Eklentiler

• Screenshot_20221224_140602_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221224_140602_com.android.gallery3d.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20221223_135418_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221223_135418_com.android.gallery3d.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 42
Anam yerim ben o minnakı annesi maşallah subhanallah darısı bizlere inşallah saglıka büyüsün fındıgım 🤗🤗🤗

Heyy bebıssleerr varmı pozıtıfı gorenler kac gundur gıremedım ya savascii savascii melegim can melegim can .doktoruna gıttım bu sabah kadın dıyokı bıldıgın vucut fızyolojısını dökümante etmişsin😂neyse sonuc olarak fsh 7 ,e2 34 ,lh 10, prolaktın 17,tsh 1,5 cıktı.12 tanede yumurtam gozuktu ultrasonda canavar gıbısın kızım gıt evıne mayısa kadarda gelme dedı 😂 oh ya rahatladım nıyeyse cocugum olmkcakmı psıkolojısıne gırdım bı anda.neysekı kısa surdu bu psıkolojıden cıkmam😊bu arada gun asırı ılıskı onerdı 10. Gunle 20. Gun aralıgında.ovu yapmıcam bu ay.haa bıde vıtamın onerdı pazartesı alcam proceıve f proceıve m ,bunlar spermle yumurtanın bulusmasını kolaylastırıyormus.😘😘💕🌸

Heyy bebıssleerr varmı pozıtıfı gorenler kac gundur gıremedım ya savascii savascii melegim can melegim can .doktoruna gıttım bu sabah kadın dıyokı bıldıgın vucut fızyolojısını dökümante etmişsin😂neyse sonuc olarak fsh 7 ,e2 34 ,lh 10, prolaktın 17,tsh 1,5 cıktı.12 tanede yumurtam gozuktu ultrasonda canavar gıbısın kızım gıt evıne mayısa kadarda gelme dedı 😂 oh ya rahatladım nıyeyse cocugum olmkcakmı psıkolojısıne gırdım bı anda.neysekı kısa surdu bu psıkolojıden cıkmam😊bu arada gun asırı ılıskı onerdı 10. Gunle 20. Gun aralıgında.ovu yapmıcam bu ay.haa bıde vıtamın onerdı pazartesı alcam proceıve f proceıve m ,bunlar spermle yumurtanın bulusmasını kolaylastırıyormus.😘😘💕🌸
Gözün aydın canım sevindim kendini toparlamana. Ben her zaman diyorum obulasyona gerek yok bir boş bir dolu tutacak allahın izni ile canım ben gölgeyi gördüm aşkım ama pazartesiyi bekyorum çıkarsa vardır yoksa yoktur artık dicez

Gözün aydın canım sevindim kendini toparlamana. Ben her zaman diyorum obulasyona gerek yok bir boş bir dolu tutacak allahın izni ile canım ben gölgeyi gördüm aşkım ama pazartesiyi bekyorum çıkarsa vardır yoksa yoktur artık dicez
Hadı ınsallah vardır bebısım.evet haklısın yokmus hemde ınsanı gereksız stres edıyor.guzel haberleını beklıyoruz

Hadı ınsallah vardır bebısım.evet haklısın yokmus hemde ınsanı gereksız stres edıyor.guzel haberleını beklıyoruz
Bedenim bana oyun oynamıyorsa hamileyim ama bu kadar belirti şaka ise bilemem canım 😂😂😂 canım doktor lh ne iyimi dedi 10 yüksek degil mi biraz

Maşallah canım benımmm🧿😍🙏 T TASUU daha anca kendıme geldım😊guzel haberler ver tasuuuum bızede şenlenelim😍

X