- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.621
Kizlar kendimi çok yorgun hissediyorum sabah beri 2 kez uyukladim yarımşar saat. Hayır hiçbir iş de yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar kendimi çok yorgun hissediyorum sabah beri 2 kez uyukladim yarımşar saat. Hayır hiçbir iş de yapmadım
Yaaaaa korkuyorum umutlancam diye. Bat ı bekliyim diyorumKuzum sen test yapmaya başla günde bir kaset test meraktan ölücez artık
Yaa nolcak bat günü de yapsan test kırmızılar gelmedi daha diyerek yine umutlancan. Böyle daha heyecanlı oluyor hergun yeni bir test yeni umutYaaaaa korkuyorum umutlancam diye. Bat ı bekliyim diyorum
Yanlış testi kullanmissiniz gebelik testi yapmalıydıniz ovülasyon niye yaptınız kiBat günüm bugün ama adet olmadim . Yorum yapacak olan var mı bu ovulasyon testim için .....
Onu da sabah yaptım aşırı silik çizgi çıktı burda ovu . İle öğrenen çokmuş ondan sordumYanlış testi kullanmissiniz gebelik testi yapmalıydıniz ovülasyon niye yaptınız mı
Anladim önceki testiniz ve bunu birlikte koymayinca ne sormak istediğiniz anlasilmiyorduOnu da sabah yaptım aşırı silik çizgi çıktı burda ovu . İle öğrenen çokmuş ondan sordum
Yaa nolcak bat günü de yapsan test kırmızılar gelmedi daha diyerek yine umutlancan. Böyle daha heyecanlı oluyor hergun yeni bir test yeni umut
Gecen hafta bugün pazardaki bebe bacaklarıma anne diye yapismasaydi bende geç yapacaktım testi daha 8.gunde ne çıkacak ki testte dedim ama beyaz-gri silik çizgi çıktı ertesi gun uçuk pembe silik Pts ben burdayım dedi seninki de farkedilmeyi bekliyor olabilir annesiÖff o da doğru ya
Ayyyyy kız deme öyle yaGecen hafta bugün pazardaki bebe bacaklarıma anne diye yapismasaydi bende geç yapacaktım testi daha 8.gunde ne çıkacak ki testte dedim ama beyaz-gri silik çizgi çıktı ertesi gun uçuk pembe silik Pts ben burdayım dedi seninki de farkedilmeyi bekliyor olabilir annesi
Amin canım amin Allah sağlıkla ilerlemeni nasip etsin inşallahKızlar iyi akşamlar herkese çift çizgiyi görmek nasip oldu. Şimdi duam pıhtılaşmadan dolayı sürecin sıkıntısız geçmesi. Hepinizin gönlüne göre versin rabbim bana da sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin herkesle birlikte
Neye bakim kuzumTatlım bana da bir bak hele
Hayırlı olsun canım. Saglıkla ilerlesin inşallahKızlar iyi akşamlar herkese çift çizgiyi görmek nasip oldu. Şimdi duam pıhtılaşmadan dolayı sürecin sıkıntısız geçmesi. Hepinizin gönlüne göre versin rabbim bana da sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin herkesle birlikte
Yaaa çok sevindim kuzum hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahKızlar iyi akşamlar herkese çift çizgiyi görmek nasip oldu. Şimdi duam pıhtılaşmadan dolayı sürecin sıkıntısız geçmesi. Hepinizin gönlüne göre versin rabbim bana da sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin herkesle birlikte
Bilmem biseylerime bak daha ultrason görüntüsü yok. Başka teori varsa yaniNeye bakim kuzum
Hayırlı olsun kuzum Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar iyi akşamlar herkese çift çizgiyi görmek nasip oldu. Şimdi duam pıhtılaşmadan dolayı sürecin sıkıntısız geçmesi. Hepinizin gönlüne göre versin rabbim bana da sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin herkesle birlikte
Bebem ultrason görüntüsü lazım yoksa neye bakam kuzum sen bi doktora git bebişini gör resmini al gel yorumlarız canımBilmem biseylerime bak daha ultrason görüntüsü yok. Başka teori varsa yani
28 Aralık'ta keseyi görmeye gidecem onun ultrason görüntüsü olur muBebem ultrason görüntüsü lazım yoksa neye bakam kuzum sen bi doktora git bebişini gör resmini al gel yorumlarız canım