Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kuzum sen doktora gitmedin mi kanama alanı için ilaç kullanmak gerek tutunması için sen önlemşn al aşkım gerisini allah bilir

Yok canım sıkıntı yapmıyorum, Rabbim sağlıklısını versin, hayırlı vakitlerde tocam durmadı dün kayınvalidem söyledi kadın çok sevindi halbuki doktora gidene kadar söyleme dedim ama gel anlat
Balım istersen bugün hastaneye git en doğrusunu doktorun söyleyecek bu şekilde olmaz senin de için rahat değil

Yok canım sıkıntı yapmıyorum, Rabbim sağlıklısını versin, hayırlı vakitlerde tocam durmadı dün kayınvalidem söyledi kadın çok sevindi halbuki doktora gidene kadar söyleme dedim ama gel anlat
Yani biraz ilerleyene kadar söylememe taraftarıyım bende ama yapacak bir şey yok artık Tabiki tevekkül edelim ama elimizden geleni de yapalım. Hadi doktora git ilaç kullanman gerekliyse kullan sonrasını Allah’a bırakalım

İnşallah sağlıkla tutunacak minnak ama progestan desteği için dr a gitmek iyi fikir gibi geliyor şu aşamada. Ben hep laboquick kullandım. Ovulasyon testlerini de kullandım. Memnunum canım
Testin çok güzel çıkmış canım sağlıkla büyüsün
Amin çok sağolasın canım

Gayet görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…