- 26 Aralık 2015
- 11.595
- 18.626
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.241
Canım sendeki gerçek artımed korkma :) senekinden de vardı bende. yaptığımda negatif çıkmıştı bendeHadi inşallah
Ay inşallah artimed biraz korkutuyor senden sonra ama yarın anlarız
Vallahi ben uyduruk test ile öğrenmiştim. Aynı bu şekil uyduruk test diyerek yapmıştım ve şookkkBende bu sabah uyduruk bir test aldım yaptım rollgebelik markası öyle birşey çıkmadı hicbisey gelmedi 25 Aralık bı türlü,
çok şükür canım benimsavascii melegim can ElizabethHarmon sağlıkla büyüsün bebişler çok sevindim. Ben de şimdi eczanede after 10 diye iki test aldım. Gelir gelmez yaptım birini ama su çay gırla içtim yani kursta ve bebiş hala bizimle, Allah'ın izniyle çok şükürr sabahki bozuk testi sanırım, yani inşallah
pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 Mervenur277 melisaa93 ekimm24 Safransari Bir hayale yolculuk bebekheyecani destinesiaa Esveed Childdevelopment Cey1an
@Deepblues canım senin testlerin ne marka
Demiştik sana kuzum kötüyü düşünme hem test hassasligina göre değişiyor kimisi bozuk çıkıyor hem sıvı alımı falan da yapıyorsun ondan silik cikiyordursavascii melegim can ElizabethHarmon sağlıkla büyüsün bebişler çok sevindim. Ben de şimdi eczanede after 10 diye iki test aldım. Gelir gelmez yaptım birini ama su çay gırla içtim yani kursta ve bebiş hala bizimle, Allah'ın izniyle çok şükürr sabahki bozuk testi sanırım, yani inşallah
pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 Mervenur277 melisaa93 ekimm24 Safransari Bir hayale yolculuk bebekheyecani destinesiaa Esveed Childdevelopment Cey1an
YaAAA maşallah belirgin gördüm bayasavascii melegim can ElizabethHarmon sağlıkla büyüsün bebişler çok sevindim. Ben de şimdi eczanede after 10 diye iki test aldım. Gelir gelmez yaptım birini ama su çay gırla içtim yani kursta ve bebiş hala bizimle, Allah'ın izniyle çok şükürr sabahki bozuk testi sanırım, yani inşallah
22.5 çıktı. Sizin kaç çıktı.Ne güzel benim de 27 kasımbende bugün kan verdim degeriniz kaç çıktı acaba
22.5 çıktı canım daha adetime 5 gün var.Ne güzelkaç çıktı değeriniz
Gelmesin bol bol dinlen kuzumSize bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı geliyor mu gelmekte olan hakkımızda hayırlısı @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canlar
Yaaa tabiki seninlesavascii melegim can ElizabethHarmon sağlıkla büyüsün bebişler çok sevindim. Ben de şimdi eczanede after 10 diye iki test aldım. Gelir gelmez yaptım birini ama su çay gırla içtim yani kursta ve bebiş hala bizimle, Allah'ın izniyle çok şükürr sabahki bozuk testi sanırım, yani inşallah
Benim pazartesi cikicak canım22.5 çıktı. Sizin kaç çıktı.
Hayır tabiki de kötüyü düşünmüyoruz.bak için rahat etmiyorsa bugün bir doktora git baksın rahatlarsın.araya haftasonu girecek için de bu sıkıntıyı büyütmeSize bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı geliyor mu gelmekte olan hakkımızda hayırlısı @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canlar
Ya kuzum illa evine gelip çeke çeke hastaneyemi götürelim seni inşallah bi sıkıntı yoktur ve bebiş seninledirSize bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı geliyor mu gelmekte olan hakkımızda hayırlısı @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canlar
Canım benim hemen kötü düşünmeyelim belki yerleşmeden dolayı gelmiş olabilir devamı gelmedikten sonra korkma bekleyelim sakin kal bebiş bizimle Allah’ın izniyleSize bu mesajı yazdıktan sonra ayağı kalktım ve akıntı hissettim ve sümüksü akıntı içinde çok az turunculuk vardı geliyor mu gelmekte olan hakkımızda hayırlısı @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canlar
Ben korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum yinede doktora gitmekte fayda var. Belki bir destek, ilaç, progestan verir. Doktorun bakması ile bizim yorumlamamız bir değil ki. Seni en iyi doktor rahatlatır T TASUUYa kuzum illa evine gelip çeke çeke hastaneyemi götürelim seni inşallah bi sıkıntı yoktur ve bebiş seninledir
Testin çok güzel çıkmış canım sağlıkla büyüsünSağolasın canımtestlerim bitti zaten artık bekleyeceğim