Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bende bu sabah uyduruk bir test aldım yaptım rollgebelik markası öyle birşey çıkmadı hicbisey gelmedi 25 Aralık bı türlü,
Vallahi ben uyduruk test ile öğrenmiştim. Aynı bu şekil uyduruk test diyerek yapmıştım ve şookkk

savascii melegim can ElizabethHarmon sağlıkla büyüsün bebişler çok sevindim. Ben de şimdi eczanede after 10 diye iki test aldım. Gelir gelmez yaptım birini ama su çay gırla içtim yani kursta ve bebiş hala bizimle, Allah'ın izniyle çok şükürr sabahki bozuk testi sanırım, yani inşallah
pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 Mervenur277 melisaa93 ekimm24 Safransari Bir hayale yolculuk bebekheyecani destinesiaa Esveed Childdevelopment Cey1an
@Deepblues canım senin testlerin ne marka

Eklentiler

• 20221223_124048.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 20221223_124032.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 75
çok şükür canım benim sen içini ferah tut ki bebiş de rahatlıkla tutunsun sana annesi

Demiştik sana kuzum kötüyü düşünme hem test hassasligina göre değişiyor kimisi bozuk çıkıyor hem sıvı alımı falan da yapıyorsun ondan silik cikiyordur

YaAAA maşallah belirgin gördüm baya
Sağlıcakla ilerlesin inşallah.

Yaaa tabiki seninle benim içime hiç kötü bir his gelmedi zaten. Bu kadar suya çaya rağmen hala pembe şekilde görünüyor çok şükür

Hayır tabiki de kötüyü düşünmüyoruz.bak için rahat etmiyorsa bugün bir doktora git baksın rahatlarsın.araya haftasonu girecek için de bu sıkıntıyı büyütme Eminim bir sıkıntı yok sadece için ferahlasın istiyorum

Ya kuzum illa evine gelip çeke çeke hastaneyemi götürelim seni inşallah bi sıkıntı yoktur ve bebiş seninledir

Canım benim hemen kötü düşünmeyelim belki yerleşmeden dolayı gelmiş olabilir devamı gelmedikten sonra korkma bekleyelim sakin kal bebiş bizimle Allah’ın izniyle

Ya kuzum illa evine gelip çeke çeke hastaneyemi götürelim seni inşallah bi sıkıntı yoktur ve bebiş seninledir
Ben korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum yinede doktora gitmekte fayda var. Belki bir destek, ilaç, progestan verir. Doktorun bakması ile bizim yorumlamamız bir değil ki. Seni en iyi doktor rahatlatır T TASUU

Kesinlikle katılıyorum sana kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…