Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım öncelikle Allah korusun senin için sağlıkla ilerlesin inşallah her şey. Ben de şöyle oldu adete 2 gün kala sabah test yaptım çooook silik bi çizgi çıktı kan verdim 57 çıktı 2 gün sonra yine verdim 95 çıktı 2 kat değil ama fena da değil dedi doktor 2 sonra yine verdim 113 çıktı yeterli artmamış kimyasal olabilir dedi progestanı keselim dedi 5 gün sonra kanamam başladı ve değerim düştü canım. Ağır bi adet geçirdim gibi oldu

Yaa üzüldüm şimdi beta HCG sonucum çıkmış baktım az önce 99 yazıyor muhtemelen pazartesi tekrar yaptiracak kan tahlili. Teşekkür ederim

Üstteki dün alttaki bugünün ama sabah düne göre daha netti bekledikçe böyle olmuş
Ya böyle kalbim öyle duygulanıyor ki anlatamam kendi testlerimi gördüm de öyle mutlu oldum sanki tarifi yok ismin ne bilmiyorum ama kardeşim burada hamile olduğuna sevindiğim yakın hissettiğim canlardan biri oldun benim için. Birlikte cinsiyetini de öğreniriz inşallah sağlıkla

Canım başka bir doktora daha git Progestan falan niye vermedi anlamadım ki

Yaa üzüldüm şimdi beta HCG sonucum çıkmış baktım az önce 99 yazıyor muhtemelen pazartesi tekrar yaptiracak kan tahlili. Teşekkür ederim
İlk testin mi canım bu, ilk seferse gayet güzel bi değer üzülme hiç yok yere pzt de güzelce artış görürsün inşallah

Canım başka bir doktora git öyle saçma şeymi olur. Progesteron fitil felan veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…