- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.921
yok değilim ama inşaat firmasındayım yapı denetimlerle denetçilerle işimz oluyor :)Sen denetçi misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok değilim ama inşaat firmasındayım yapı denetimlerle denetçilerle işimz oluyor :)Sen denetçi misin?
müellifsin yani projelere taahhütnamelere imza atıyorsun meslekten biri :) şuan sistem nasıl canm bilmiyorum ama önceden belli bir yıl iş tecrübesi onların evkarlarını istiyorlardı ama şuan eminim daha zorlaşmıştır şuan her kurumda öyleYaa ay keşke burdan yazmak daha önce aklıma gelseydi belki bilen vardır aradığım belgeyi Elektrikler elektronik mühendisiyim şu anda müellifim ama denetçi olmaya çalışıyorum
olur diye duymuştum.Ovülasyonla gebelik belli olur mu hiç bu kadar koyu çıkmamıştı
Kızlar bu sabah yataktan kalkmasan ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı. Yarın kaç çıkacak bakalım bugün yumurtlma sonrası 11. Gün sizce nasıl daha mı yüksek olmalıydı yoksa önemli olan artış mı
Yok mu yorumu olan kızçelerrrr
Çok koyu çıktı umarım vardır hamilelikolur diye duymuştum.
inşallah canım.Çok koyu çıktı umarım vardır hamilelik
çok doğru söylüyorsun canım sağolasın bakalım neler olacak bat dündü aslında ama ben geç yumurtladım 5 gün falan o yüzden yumurtlamadan sonra 14 gün sayarsam 26 aralık pzt batCanım bir kaç ölçüme göre yorum yapılamaz. Düzenli şekilde ölçüp bir tablo yapmalısın. Bu şekilde kimse tutarlı bir yorumda bulunamaz. Çünkü senin adet dönemi ve yumurtlama sonrası ateş seyrini bir görmemiz gerekir. En baş sayfada 4-5 kişinin grafigi var ama dikkat edersen her biri farklı farklı. Yani kendini düzenli şekilde ölç adete kdr. Hergün kaydet. Bat geldiğinde yorumlayalım
İnşallah vardır canım gebelik testi yapsana varsaÇok koyu çıktı umarım vardır hamilelik
Bu akşam elime geçicek yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorumİnşallah vardır canım gebelik testi yapsana varsa
Bebişim ben bu tabloyu düzeltemedim. Cumurtlama günüme çizgi çektirmek istiyorum olmuyo. Napim. Böyle testle ateş tutmuyo.Canım bir kaç ölçüme göre yorum yapılamaz. Düzenli şekilde ölçüp bir tablo yapmalısın. Bu şekilde kimse tutarlı bir yorumda bulunamaz. Çünkü senin adet dönemi ve yumurtlama sonrası ateş seyrini bir görmemiz gerekir. En baş sayfada 4-5 kişinin grafigi var ama dikkat edersen her biri farklı farklı. Yani kendini düzenli şekilde ölç adete kdr. Hergün kaydet. Bat geldiğinde yorumlayalım
çok doğru söylüyorsun canım sağolasın bakalım neler olacak bat dündü aslında ama ben geç yumurtladım 5 gün falan o yüzden yumurtlamadan sonra 14 gün sayarsam 26 aralık pzt bat
Bebişim ben bu tabloyu düzeltemedim. Cumurtlama günüme çizgi çektirmek istiyorum olmuyo. Napim. Böyle testle ateş tutmuyo.
Merkezde misin ilçede mi ?Gel bacım gel Malatya ya bende, Malatya'dayım
Yarın inşallah canım
Yarın inşallah canım
Merkez deyim canım, ve atandım diyince içime doğdu bu kız buraya gelmeye dedim içimdenMerkezde misin ilçede mi ?
Kız ben hep seni en başa etiketliyorum. Değişmez üçlü pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50Beni etiketlemezsen seni furrum
Canım herkesin kendi ısısı, test yapsan görünebilir 11. Günden eminsenKızlar bu sabah yataktan kalkmasan ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı. Yarın kaç çıkacak bakalım bugün yumurtlma sonrası 11. Gün sizce nasıl daha mı yüksek olmalıydı yoksa önemli olan artış mı
Ya ben hekimhana atandımMerkez deyim canım, ve atandım diyince içime doğdu bu kız buraya gelmeye dedim içimden