- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.801
Evet adetime var canım daha inşallah öyledirOlma ihtimali var valla canım adetin olamaz çünkü daha gününe var inşallah bebişter
Evet tabiki ihtimal var benim arkadaşımda ilişki sırasında yerleşme kanamasını görüyor hemen test yapıyor öyle öğrendi hamile olduğunuKızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
Aaa süpermiş vallaEvet tabiki ihtimal var benim arkadaşımda ilişki sırasında yerleşme kanamasını görüyor hemen test yapıyor öyle öğrendi hamile olduğunuay hadi güzel haberlerle gel
Onun için burdayız regl görmediğimiz sürece hep ihtimalimiz, umudumuz varAaa süpermiş vallaAllah hayırlısını versin inşallah öyledir. Dün gece de süphelendim ama çok ihtimal vermemiştim.
Ben daha önce böyle bir şey yaşamadım. İnşAllah bebiştendirKızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
Ben de yaşamadım yavrum. Şaşırdım hatta. Diyorum ya acaba kayganlaştırıcı renk mi verdi diye düşündüm üstünde durmadım. Şimdi de olunca size sorayım dedim. İnşallah öyledirBen daha önce böyle bir şey yaşamadım. İnşAllah bebiştendir
18 Aralık canım. İnşallahYumurtlama tarihin ne zamandı? İnş yerleşmedir
Hayırlı olsun kuzum çok sevindimYa ben dün atandım
Onun sevinci heyecanı mutluluğu korkusu çok karışık duygular içindeyim dünden beri.
Farklı bir şehire atandım, nasıl giderim, nasıl ev tutarım kocayı çocuğu ne yaparım kafa bir milyon.
Bir de benim çok acil hamile kalmam gerek artık
Kayganlastirici kullanmak gebe kalmayı engeller gibi şeyler duymuştum.Kızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
Sanırım oldu henuz doktora gıtmedım ama tahmını bişiyler ama umrım eylulde gelr benımkide azıcık dursun ıcerdeBak kuzu benimkinin en altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyor oraya bas tahmini doğum tarihini gir bebisinin
Evet spermi yavaşlatıyor diyorlar. Ama bazen gerekiyor ya.Kayganlastirici kullanmak gebe kalmayı engeller gibi şeyler duymuştum.
Aaaa bence yerleşmeKızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
canım şu an çıkmaması çok normalTertemiz testimle 6. Günden selamlar
Olmuş kuzu yok balım ne uğraştırmasi her zamanSanırım oldu henuz doktora gıtmedım ama tahmını bişiyler ama umrım eylulde gelr benımkide azıcık dursun ıcerdeçok tesekkur ederım ugrastırdım
Olabilir canım hadi bakalım kaç gün var bataKızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
Aa yerlesme olabilir bebiş benim ilk gebeligimde olmuştu ilişki sonrası geliyordu inşallah öyledirKızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
1 hafta var yavrumOlabilir canım hadi bakalım kaç gün var bata
Tam yerleşme zamanları, 1 hafta sonra inşallah senin de güzel haberini alırız canım1 hafta var yavrum