Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Evet tabiki ihtimal var benim arkadaşımda ilişki sırasında yerleşme kanamasını görüyor hemen test yapıyor öyle öğrendi hamile olduğunu ay hadi güzel haberlerle gel

Evet tabiki ihtimal var benim arkadaşımda ilişki sırasında yerleşme kanamasını görüyor hemen test yapıyor öyle öğrendi hamile olduğunu ay hadi güzel haberlerle gel
Aaa süpermiş valla Allah hayırlısını versin inşallah öyledir. Dün gece de süphelendim ama çok ihtimal vermemiştim.

Ben daha önce böyle bir şey yaşamadım. İnşAllah bebiştendir

Bu tablodan bir şey çıkar mı bir kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20221222_110655_maybebaby.getpregnant.getbaby.flo.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 30
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim

Kayganlastirici kullanmak gebe kalmayı engeller gibi şeyler duymuştum.

Bak kuzu benimkinin en altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyor oraya bas tahmini doğum tarihini gir bebisinin
Sanırım oldu henuz doktora gıtmedım ama tahmını bişiyler ama umrım eylulde gelr benımkide azıcık dursun ıcerdeçok tesekkur ederım ugrastırdım

Aaaa bence yerleşme bi arkadaşın daha böyle oldu 5 gün sonra hamilelik öğrendi onunda hemen ilişki sonrası kan gelmişti

Olabilir canım hadi bakalım kaç gün var bata

Aa yerlesme olabilir bebiş benim ilk gebeligimde olmuştu ilişki sonrası geliyordu inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…