Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ayarlardan düzeltmenin lazım bebiş ondan
Amladım canim yapmaya çalışayım cok tesekkur ederım 🙊
Canım hamile olanların takvimi sende de yok profilden giripdüzenliyorsun demekkisende de digerleri gözükmüyor yoksa bilirdin canım . Görmedim kuzum kusura bakma
Estagfurullahh canım farkettım zaten😊😊aynen canım bısey gorunmuyor bende
ekimm24 ekimm24 canım bizim mesajların en altında altı çizili yeri tıklarsan, sana adım adım anlatıyor.
Teşekkür ederimmm bilgii içinn 🥰😘

Benim de aklımdaydı imagination forever imagination forever ve Safransari Safransari nerelerdesiniz?
Ya ben dün atandım 🥰
Onun sevinci heyecanı mutluluğu korkusu çok karışık duygular içindeyim dünden beri.
Farklı bir şehire atandım, nasıl giderim, nasıl ev tutarım kocayı çocuğu ne yaparım kafa bir milyon.

Bir de benim çok acil hamile kalmam gerek artık 😁

Ya ben dün atandım 🥰
Onun sevinci heyecanı mutluluğu korkusu çok karışık duygular içindeyim dünden beri.
Farklı bir şehire atandım, nasıl giderim, nasıl ev tutarım kocayı çocuğu ne yaparım kafa bir milyon.

Yaaaa 🥳🥳🥳 tebrik ederim yeni işin hayırlı uğurlu olsun 😍 bence bebişin eli kulağında bereketiyle geliyor 💜

Ya ben dün atandım 🥰

Yaaaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲

Ya ben dün atandım 🥰

Yaa maşallahhh hayırlı uğurlu olsunnn inşallahh😍😍 en hayırlı zamanda bebbişininde haberını verirsin inşallahh🙏

evet askım onuda bılıyorum o zamanlar ates cok yaygın degıldı ff ın appı bıle yoktu hergun pcden gır ısaretle fln ugrasıyordum topıkte cok takıldım daha cok okudum ama bana yorum yapmıslıgı vardır :)
Ateş topiğinin öncülerinden kulağı çınlasın :KK200: Veson Veson

Tertemiz testimle 6. Günden selamlar😅😂😂

Eklentiler

• IMG_20221222_092402.jpg
    IMG_20221222_092402.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz

Kızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
Olma ihtimali var valla canım adetin olamaz çünkü daha gününe var inşallah bebişter🤲🏻😍

X