- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.781
Amladım canim yapmaya çalışayım cok tesekkur ederımAyarlardan düzeltmenin lazım bebiş ondan
Estagfurullahh canım farkettım zatenCanım hamile olanların takvimi sende de yok profilden giripdüzenliyorsun demekkisende de digerleri gözükmüyor yoksa bilirdin canım . Görmedim kuzum kusura bakma
Teşekkür ederimmm bilgii içinnekimm24 canım bizim mesajların en altında altı çizili yeri tıklarsan, sana adım adım anlatıyor.
Benim de aklımdaydıimagination forever kuzum nerelerdesin sesin çıkmıyor
Ay yok bende cıkmıyor altı cızılı falan yapamadım vallaekimm24 canım bizim mesajların en altında altı çizili yeri tıklarsan, sana adım adım anlatıyor.
Kuzum sağ üstte profiline tıkla forum secenklerine gir orada içerik seçenekleri var 3 üne onay verAy yok bende cıkmıyor altı cızılı falan yapamadım vallaneysemm
Canım benım dun basım cok agrıyordu erkenden uyudum.enerjım daha yenı kendıne gelıyor
GünaydınCanım benım dun basım cok agrıyordu erkenden uyudum.enerjım daha yenı kendıne gelıyorgunaydın
Ya ben dün atandım
Yaaa tebrik ederimYa ben dün atandım
Onun sevinci heyecanı mutluluğu korkusu çok karışık duygular içindeyim dünden beri.
Farklı bir şehire atandım, nasıl giderim, nasıl ev tutarım kocayı çocuğu ne yaparım kafa bir milyon.
Bir de benim çok acil hamile kalmam gerek artık
YaaaaYa ben dün atandım
Onun sevinci heyecanı mutluluğu korkusu çok karışık duygular içindeyim dünden beri.
Farklı bir şehire atandım, nasıl giderim, nasıl ev tutarım kocayı çocuğu ne yaparım kafa bir milyon.
Yaaaaa hayırlı uğurlu olsun inşallahYa ben dün atandım
Hıhhh ay sımdı oldu cok sağol yaa canımmKuzum sağ üstte profiline tıkla forum secenklerine gir orada içerik seçenekleri var 3 üne onay ver
Yaa maşallahhh hayırlı uğurlu olsunnn inşallahhYa ben dün atandım
Sen hamiş değil misin hamistin sanki sende ekleseneHıhhh ay sımdı oldu cok sağol yaa canımm
Bende o da yapti onun ovulasyon u da kötü olmus tam koyu cikarmiyorAynen bariz ikinci çizgi çıkarıyor aldığım testler. Laboquick te bunu hiç yaşamadım. Geri ona dönüş yapacağım oğlumu onunla öğrenmiştim
Evett hamişimmSen hamiş değil misin hamistin sanki sende eklesene
Bak kuzu benimkinin en altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyor oraya bas tahmini doğum tarihini gir bebisininEvett hamişimmnasil ekleyeceğimii bilmiyorum ki burda yeniyim ben suan sizinkıleri göruyorum
Ateş topiğinin öncülerinden kulağı çınlasınevet askım onuda bılıyorum o zamanlar ates cok yaygın degıldı ff ın appı bıle yoktu hergun pcden gır ısaretle fln ugrasıyordum topıkte cok takıldım daha cok okudum ama bana yorum yapmıslıgı vardır :)
Olma ihtimali var valla canım adetin olamaz çünkü daha gününe var inşallah bebişterKızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz