- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.821
İnşallah bebişimTam yerleşme zamanları, 1 hafta sonra inşallah senin de güzel haberini alırız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebişimTam yerleşme zamanları, 1 hafta sonra inşallah senin de güzel haberini alırız canım
HamilelikEvett hamişimm nasil ekleyeceğimii bilmiyorum ki burda yeniyim ben suan sizinkıleri göruyorum
Olabilir aşkım bence heveslen sen heveslerimiz olmazsa beklemek çok sıkıcı olur peynir kesigi akıntında gelmişKızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
Ayyyyy öyle mi diyorsun inşallah yaHamilelik
Olabilir aşkım bence heveslen sen heveslerimiz olmazsa beklemek çok sıkıcı olur peynir kesigi akıntında gelmiş
Çıkmayacağını biliyordum canım yine de içimden geldi testi yapayım dedimcanım şu an çıkmaması çok normal
Ayyyyy amin aminAa yerlesme olabilir bebiş benim ilk gebeligimde olmuştu ilişki sonrası geliyordu inşallah öyledir
Hissediyorum canım seni bir hafta sonra hamile olarak görecez inşallah. Yaaa ben bu topigi çok sevdim hepimiz hamiş hamiş burda kalsak nolur kiiAyyyyy öyle mi diyorsun inşallah ya
Ayyyyy canım benim ne güzel hisler bunlar. Rabbim hayırlısını versin hepimizeHissediyorum canım seni bir hafta sonra hamile olarak görecez inşallah. Yaaa ben bu topigi çok sevdim hepimiz hamiş hamiş burda kalsak nolur kii
senin kullandığın yani bizim kullandğımz diğer kayganlaştırıcılar gibi değil yumurtaya hızlı gitmesini sağlıyormuşEvet spermi yavaşlatıyor diyorlar. Ama bazen gerekiyor ya.
Seninde sanki t2 gölge gibi duruyor canım ya bu artimed hep mi böyle. Valla gidecem erken gebelik alacam az kaldıÇıkmayacağını biliyordum canım yine de içimden geldi testi yapayım dedim
hadi inşallahKızlar bişey diycem dün gece ilişki oldu. Sonra yataktan kalkmadan ıslak mendille silmiştim biraz yatmak için kalkmıyım hemen dedim. Islak mendile çok çok az kahverengi bişey geldi. Eşime sordum sende bişey var mı diye yok dedi. Çünkü yeni kayganlaştırıcı almıştık onun rengi olabilir diye düşündüm. Az önce sanki bi akıntı geldi tuvalete gittim baktım günlük ped de yine aşırı açık renk kahve rengi akıntı var.peçeteye gelmedi ama. Yerleşme olabilir mi diycem ama heveslenmek istemiyorum. Siz ne diyorsunuz
Ben sadece yumurtlama zamanı kullanıyorum canım o jeli. Yumurtlama bittiği için normal kayganlaştırıcı kullanmıştım dünsenin kullandığın yani bizim kullandğımz diğer kayganlaştırıcılar gibi değil yumurtaya hızlı gitmesini sağlıyormuş
Bak benimkineSeninde sanki t2 gölge gibi duruyor canım ya bu artimed hep mi böyle. Valla gidecem erken gebelik alacam az kaldı
Aminhadi inşallah
hımm anladım canım ama bazen gerekebiliyor kullanmak tahriş vs olmasnBen sadece yumurtlama zamanı kullanıyorum canım o jeli. Yumurtlama bittiği için normal kayganlaştırıcı kullanmıştım dün
Evet görüyorum canım gölgebebekheyecani kuzum beklemiş hali filtresiz gölge görüyormusunuz bana mı öyle geliyor
Ben görüyorum canım inşallah bebiştirbebekheyecani kuzum beklemiş hali filtresiz gölge görüyormusunuz bana mı öyle geliyor
Hele bi beni al bakim beniiii 5 gün var bata onuda uçurarak beraber götürüürüz yavrummbebekheyecani ay canım ben sana diyorummm seni bu ay hamişş olaarakk götüreceğiizz
İnşallah canım ya kuruma felan degilseBen görüyorum canım inşallah bebiştir