Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Hayırlı uğurlu olsun canım, güzellikler getirsin yeni durumun

Bende o da yapti onun ovulasyon u da kötü olmus tam koyu cikarmiyor
Doğrudur canım Ovu testlerinin hiçbirine güvenmiyorum pek canım yani çok güvenilir gelmiyor sıvı alımı yapılan saat vs her şey etkileyebilir strese sokuyor beni kullanmıyorum o yüzden. Ama gebelik testinden yana yıllarca kullandım hiç hatalısına denk gelmedim

fnd_50 sabah sabah profil fotoğrafın tüm psikolojimi düzeltti canım Allah senden razı olsun nerden aklına geldi yaa çok güldüm

fnd_50 sabah sabah profil fotoğrafın tüm psikolojimi düzeltti canım Allah senden razı olsun nerden aklına geldi yaa çok güldüm
Ohhhhj gülen gülene ne mutlu bana ahahhahajaj çok sevindim Allah senden de hepinizden razı olsun canım benim. Biraz bihtere ara vereyim dedim hayriyenin de migreni var benim de Hayriye de migreni tutunca başını sarıyor ben de pozitif görene kadar Hayriye gibi dolanayım ortalıkta dedim

Safransari canım cok sevindim yaa nereye atantın alanın neydi ya kız artık kafana sadece bu atanma vs işini tak hemen olur bebeğin Allah ın izniyle belkide böyle olması hayırlı her şeyde bi hayır vardır bak Rabbim yar ve yardımcın olsun

Ay İnşAllah bu ay sen ve hepimiz pozitif görürüz bi anda

Bende oyleydim ama bu ara sanki hepsi sasirmis gibi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…