- 31 Ağustos 2012
- 21.811
- 35.101
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.841
Yaaa tebrik ederim
Yaaaatebrik ederim yeni işin hayırlı uğurlu olsun bence bebişin eli kulağında bereketiyle geliyor
Yaaaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yaa maşallahhh hayırlı uğurlu olsunnn inşallahhen hayırlı zamanda bebbişininde haberını verirsin inşallahh
Kız erken gebelikte var elimde senin içinde cumartesi onu yaparımSeninde sanki t2 gölge gibi duruyor canım ya bu artimed hep mi böyle. Valla gidecem erken gebelik alacam az kaldı
Yaaaaa inşallah bebeğim ya
Tamam canım biz seninke yan yana olsak her şişte test yaparız bende hobi oldu artıkKız erken gebelikte var elimde senin içinde cumartesi onu yaparım
Valla benimde aynı yerde var gölge ya bu artimedin kendi şeyi çıkartıyor neyse cumartesi test yaparım varsa belli ederbebekheyecani kuzum beklemiş hali filtresiz gölge görüyormusunuz bana mı öyle geliyor
Hayırlı uğurlu olsun canım, güzellikler getirsin yeni durumunYa ben dün atandım
Onun sevinci heyecanı mutluluğu korkusu çok karışık duygular içindeyim dünden beri.
Farklı bir şehire atandım, nasıl giderim, nasıl ev tutarım kocayı çocuğu ne yaparım kafa bir milyon.
Bir de benim çok acil hamile kalmam gerek artık
AhahahahahTamam canım biz seninke yan yana olsak her şişte test yaparız bende hobi oldu artık
Doğrudur canım Ovu testlerinin hiçbirine güvenmiyorum pek canım yani çok güvenilir gelmiyor sıvı alımı yapılan saat vs her şey etkileyebilir strese sokuyor beni kullanmıyorum o yüzden. Ama gebelik testinden yana yıllarca kullandım hiç hatalısına denk gelmedimBende o da yapti onun ovulasyon u da kötü olmus tam koyu cikarmiyor
İnşallah canim. TeşekkürlerHayırlı uğurlu olsun canım, güzellikler getirsin yeni durumun
Ya ben dün atandım
Doğrudur canım Ovu testlerinin hiçbirine güvenmiyorum pek canım yani çok güvenilir gelmiyor sıvı alımı yapılan saat vs her şey etkileyebilir strese sokuyor beni kullanmıyorum o yüzden. Ama gebelik testinden yana yıllarca kullandım hiç hatalısına denk gelmedim
Ohhhhj gülen gülene ne mutlu bana ahahhahajaj çok sevindimfnd_50 sabah sabah profil fotoğrafın tüm psikolojimi düzeltti canım Allah senden razı olsun nerden aklına geldi yaa çok güldüm
Ya ben dün atandım
Onun sevinci heyecanı mutluluğu korkusu çok karışık duygular içindeyim dünden beri.
Farklı bir şehire atandım, nasıl giderim, nasıl ev tutarım kocayı çocuğu ne yaparım kafa bir milyon.
Bir de benim çok acil hamile kalmam gerek artık
Ay İnşAllah bu ay sen ve hepimiz pozitif görürüz bi andaOhhhhj gülen gülene ne mutlu bana ahahhahajaj çok sevindimAllah senden de hepinizden razı olsun canım benim. Biraz bihtere ara vereyim dedim hayriyenin de migreni var benim de Hayriye de migreni tutunca başını sarıyor ben de pozitif görene kadar Hayriye gibi dolanayım ortalıkta dedim
Bende oyleydim ama bu ara sanki hepsi sasirmis gibi canimDoğrudur canım Ovu testlerinin hiçbirine güvenmiyorum pek canım yani çok güvenilir gelmiyor sıvı alımı yapılan saat vs her şey etkileyebilir strese sokuyor beni kullanmıyorum o yüzden. Ama gebelik testinden yana yıllarca kullandım hiç hatalısına denk gelmedim
Ayyy amiiin çok aminAy İnşAllah bu ay sen ve hepimiz pozitif görürüz bi anda
36.08 olarak mı ölçtü derece cidden yoksa 36.8 mi?Bu tablodan bir şey çıkar mı bir kızlar
Bizimle oynuyorlarBende oyleydim ama bu ara sanki hepsi sasirmis gibi canim