-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.601
En en hayırlısı en en güzel vakitlerde sizlerinde olsun canım, bizlerde sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağımıza alalımAy birkaç gün hasta olduk neler olmuş, elbette hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla @Deepblues ve T TASUU hamile ???Allahım çok mutlu oldum darısı başımıza inşallahh sağlıkla büyüsün bebişlerrr
Alttaki teste şimdi ben bir söverdim ama beni burdan kovarlarKızlar şimdi size bir örnek,
Az önce aynı idrar ile yaptığım testi göstereceğim biri orjinal artimed diğeri çakma artimed
Walla piyasaya nasıl sürmüşler bilmem. Adi herifler..Ayyy be şok ben bimhamile olsanda göstermiyor haspam bari onu doğru yap dimi... Tam davalıklar tam.
Kutunun içinden yukarıdaki ambalajlı olanı varsa orjinal olma ihtimali yüksek. Neden yüksek diyorum. Orjinal olan diye düşündüğümüz yukarıdaki ambalajlılarin içinden de çakma çıkanı var bir kaç kez denk geldi bana. Yani şansa artık ne çıkarsa bahtina.Ya bende artimed aldım eczaneden hemde . Ama T1 T2 filan yok çakma o zaman bu. İyi de eczaneye de guvenemiceksek ohoo
Yaaaa aynen vallahi bak ben de böyle çekmiştim fotosunu. Adetin 5. Günü yaptım o gün bile silik çıkarmıştı pislik testKutunun içinden yukarıdaki ambalajlı olanı varsa orjinal olma ihtimali yüksek. Neden yüksek diyorum. Orjinal olan diye düşündüğümüz yukarıdaki ambalajlılarin içinden de çakma çıkanı var bir kaç kez denk geldi bana. Yani şansa artık ne çıkarsa bahtina.
Aynen bana da orjinal içinde sahte çıkmıştıKutunun içinden yukarıdaki ambalajlı olanı varsa orjinal olma ihtimali yüksek. Neden yüksek diyorum. Orjinal olan diye düşündüğümüz yukarıdaki ambalajlılarin içinden de çakma çıkanı var bir kaç kez denk geldi bana. Yani şansa artık ne çıkarsa bahtina.
O üstteki gibi olup sahte olan bana da denk gelmişti yalancı pozitif çıkarmıştı eczaneden almıştık üstelikKutunun içinden yukarıdaki ambalajlı olanı varsa orjinal olma ihtimali yüksek. Neden yüksek diyorum. Orjinal olan diye düşündüğümüz yukarıdaki ambalajlılarin içinden de çakma çıkanı var bir kaç kez denk geldi bana. Yani şansa artık ne çıkarsa bahtina.
Canım çok güzel düşünmüşsün Allah şimdiden kabul etsin inşallahSevgili canım kızlar burada bir çok bilgi, tavsiye, güzellikler paylaşıyoruz. Beni yanlış alamazsanız yapmaya niyet ettiğim bir şeyi sizinle de paylaşmak isterim.
Hamileliğimin güzel ve huzurlu geçmesi bebeğimin sağlıklı ve hayırlı olması için hatim başlamak istiyorum. Diğer bebelerde de Kur'anı Kerim okumaya çalışmıştım ama hatim yapmamıştım.
Okumayı bilmeyen veya yavaş okuduğunu düşünen arkadaşlar internetten açıp mukabele usulü dinleyip, takip yapabilirler.
KIz bebek için bol bol Meryem Suresi, erkek bebek için Yusuf Suresi okunabilir. Tabii daha cinsiyet aşamasına geçemedik ama öğrenene kadar ikisi de okunabilir.
Bende aldım mavi kenarları ama o da orijinalmişYa bende artimed aldım eczaneden hemde . Ama T1 T2 filan yok çakma o zaman bu. İyi de eczaneye de guvenemiceksek ohoo
Zaten alttaki gri silik olarak kalıyor koyulasmadi bile. Orjinal şimdi daha da koyu oldu.bordo koyulukta o derece yani farkİçinden üstteki gibi renkli paket çıktı ama galiba yinede çakma olma ihtimali yüksek. Talihim yok bahtım kara demekki
Yaa ikiz icinize mi dogdu niye oyle dediniz kiiAllah isterse olur kuzum bak ne güzel gerek kalmamış tüp bebege saglıkla gelsin bebişin inşallah ikizdir
Evet mavi kenarlida aldım benBende aldım mavi kenarları ama o da orijinalmiş
Bende bu ay innovita da gölge çizgi gördüm. Testler mi hatalı kimyasal mı oldu bilmiyorum hayırlısıEvet mavi kenarlida aldım benasla yalancı pozitif çıkarmadı hatta ilk kimyasalı onunla öğrenmiştim çok aşırı silik çizgiyle
Canım ben o çizgiden 3 gün sonra kan verdim 1082 çıktı 4 5 gün sonra kanamam oldu hastaneye gittim 900 lere düşmüş doktor kimyasal dediBende bu ay innovita da gölge çizgi gördüm. Testler mi hatalı kimyasal mı oldu bilmiyorum hayırlısı
ben gitmedim kan vermeye ne olduysa artık bilmiyorumCanım ben o çizgiden 3 gün sonra kan verdim 1082 çıktı 4 5 gün sonra kanamam oldu hastaneye gittim 900 lere düşmüş doktor kimyasal dedi