Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar doktor beta değerin çok güzel dedi ben şu an için risk görmüyorum dedi hsg açısından. 2 gün sonra tekrar kan ver daha net yorum yapalım sağlıklı bir gebelikse tutunur dedi. Umarım sağlıklı bir artış olur .rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısından
Umarım sağlıklıdır kuzum bak doktorun bir sıkıntı yok demiş sende çok düşünüp stres yapma düzenle artar inşallah HCG n

Kızlar doktor beta değerin çok güzel dedi ben şu an için risk görmüyorum dedi hsg açısından. 2 gün sonra tekrar kan ver daha net yorum yapalım sağlıklı bir gebelikse tutunur dedi. Umarım sağlıklı bir artış olur .rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısından
Ohh ohh maşallahhh canım, sağlıkla gelsin bebişin🤲

iyi akşamlar ben bugun 2 tane test yaptım negatif çıktı bat'a 4 gün vardı bugun. (Dün baska marka da silik çıkmıştı)
Suanda da hafif hafif kasık ağrılarım var bacağıma vuran. Büyük ihtimalle regl olacağım.
Buradan kamu spotu olsun sakın bebetime marka test almayın denk gelirseniz. Zaten mimlenmis bir markaymıs.

Kızlar kan sonucum 190 çıkmış doktora gidicem birazdan umarım iyi şeyler söyler şaşkınım yani daha 15 gun önce doktor tüp bebek dedi hsg bile çekti şimdi bu
Allah isterse olur kuzum bak ne güzel gerek kalmamış tüp bebege saglıkla gelsin bebişin inşallah ikizdir 💙💙

Kizlar elinde kulağında akıntım git gide çoğalıyor

Eklentiler

• IMG_20221221_221746.jpg
    IMG_20221221_221746.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bi şey sorucam ateş ölçen arkadaşlar özellikle bugün ben sabah kalktıktan sonra abdest aldım mutfakta bi iki iş yaptım namaz kıldıktan sonra ateş ölçmek geldi aklıma 36.4 çıktı, yorumlayabilir misiniz yani yataktayken ölçünce daha mı yüksek çıkıyo abdestle hareketle azalmış olabilir mi
Yataktan çıktıktan sonra olan ölçümler dikkate alınmıyor canım

Her şeye en baştan başlayacağım 😅😅 rahim toparlansın yumurtalıklar dinlensin düzene girsin
Yine baştan başladım doktor spora başla yine dedi kaliteli yumurtlama elde ettim ben pilatesle herkese tavsiye ederimmm 💕💕

Rahim icin takviye de yapmak istiyorum bitki çayı mı içsem ne yapsam bilemedim döngülerim artmasından korkuyorum zaten pco vardı şimdi iyice uzamasın adet dönemleri
Rahim icin yaptığınız şeyler var mıydı hic soğan kürüdür hayıt macunudur , hayıt’a mı başlasam
Ben hayıt macunu kullandım canım iki ay hormaonlarım düzene bindi. 2 aydrı da mfk kullanıyorum eş paketi

Bugün başka bir doktora gittim kadın çok iyi konuştu ☺️ Kürtaj sonrası antibiyotikten mantar olmustum hatta geçen gün de yazmıştım size yumurtluyor muyum diye
Alttan iyice baktı yumurtlama olmamış ama dedi ki bak bunlar yumurtaların dedi gösterdi iki tarafta da içimi rahatlattı Allah razı olsun ondan , masallah rahim de tertemiz yavaş yavaş büyüyecek yumurtan , 2 hafta oldu kürtaj olalı
Muhtemelen 40. gün sonrası adet olursun dedi 🙏🏻 Ovulasyon testleri kalmıştı elimde adeti bekle ondan sonra sağlıklı yumurtlaman devam eder dedi , hala mantarla uğraşıyorum fitil ve probiyotik verdi hep 🥹
Ne kadar güzel çok sevindim canım 😊

Canım orijinal artimedse güvenilir ben Hepsiburada ve trendyoldan aldım artımed kutusunun içinden başka paket çıktı ne marka olduğu belirsiz
Kızlar şimdi size bir örnek,
Az önce aynı idrar ile yaptığım testi göstereceğim biri orjinal artimed diğeri çakma artimed

Eklentiler

• IMG_20221221_223324.jpg
    IMG_20221221_223324.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 112
Her şeye en baştan başlayacağım 😅😅 rahim toparlansın yumurtalıklar dinlensin düzene girsin
Yine baştan başladım doktor spora başla yine dedi kaliteli yumurtlama elde ettim ben pilatesle herkese tavsiye ederimmm 💕💕

Rahim icin takviye de yapmak istiyorum bitki çayı mı içsem ne yapsam bilemedim döngülerim artmasından korkuyorum zaten pco vardı şimdi iyice uzamasın adet dönemleri
Rahim icin yaptığınız şeyler var mıydı hic soğan kürüdür hayıt macunudur , hayıt’a mı başlasam
Şu umutlu mesajlarına o kadar mutlu oldum ki anlatamam 💃 aferin kız sana ❤️ platesi evde mi yapıyorsun yavrum. Yapıyorsan kimin videoları bana da söyle

X