- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.581
Umarım sağlıklıdır kuzum bak doktorun bir sıkıntı yok demiş sende çok düşünüp stres yapma düzenle artar inşallah HCG nKızlar doktor beta değerin çok güzel dedi ben şu an için risk görmüyorum dedi hsg açısından. 2 gün sonra tekrar kan ver daha net yorum yapalım sağlıklı bir gebelikse tutunur dedi. Umarım sağlıklı bir artış olur .rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısından
Ohh ohh maşallahhh canım, sağlıkla gelsin bebişinKızlar doktor beta değerin çok güzel dedi ben şu an için risk görmüyorum dedi hsg açısından. 2 gün sonra tekrar kan ver daha net yorum yapalım sağlıklı bir gebelikse tutunur dedi. Umarım sağlıklı bir artış olur .rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısından
Senin hamilelik takvimini severim benBizim ilk gebelik olmadığı için rahim kasları zaten esnek ben ona bağlıyorum canım ilk gebelikte bıçak saplanır gibi aşağıya ağrı girerdi bende, inşallah canım belirtisiz gebe kalırsın sen de
Yaaaa senin de hamilelik takvimini severim benOhh ohh maşallahhh canım, sağlıkla gelsin bebişin
Allah isterse olur kuzum bak ne güzel gerek kalmamış tüp bebege saglıkla gelsin bebişin inşallah ikizdirKızlar kan sonucum 190 çıkmış doktora gidicem birazdan umarım iyi şeyler söyler şaşkınım yani daha 15 gun önce doktor tüp bebek dedi hsg bile çekti şimdi bu
Bende de vardı canım geçti şimdi çok şükür yaaa acayip agrıdıKasılma mı gaz ağrısı mı bilemiyorum ama bir sancı giriyor ara ara bazen şiddetli bazen hafif ama var yani
Yataktan çıktıktan sonra olan ölçümler dikkate alınmıyor canımKızlar bi şey sorucam ateş ölçen arkadaşlar özellikle bugün ben sabah kalktıktan sonra abdest aldım mutfakta bi iki iş yaptım namaz kıldıktan sonra ateş ölçmek geldi aklıma 36.4 çıktı, yorumlayabilir misiniz yani yataktayken ölçünce daha mı yüksek çıkıyo abdestle hareketle azalmış olabilir mi
Ben hayıt macunu kullandım canım iki ay hormaonlarım düzene bindi. 2 aydrı da mfk kullanıyorum eş paketiHer şeye en baştan başlayacağımrahim toparlansın yumurtalıklar dinlensin düzene girsin
Yine baştan başladım doktor spora başla yine dedi kaliteli yumurtlama elde ettim ben pilatesle herkese tavsiye ederimmm
Rahim icin takviye de yapmak istiyorum bitki çayı mı içsem ne yapsam bilemedim döngülerim artmasından korkuyorum zaten pco vardı şimdi iyice uzamasın adet dönemleri
Rahim icin yaptığınız şeyler var mıydı hic soğan kürüdür hayıt macunudur , hayıt’a mı başlasam
Canım orijinal artimedse güvenilir ben Hepsiburada ve trendyoldan aldım artımed kutusunun içinden başka paket çıktı ne marka olduğu belirsizCanım artimed var bende de güvenilir değilse hiç onu yapmamayim bari başka test alayım
Ne kadar güzel çok sevindim canımBugün başka bir doktora gittim kadın çok iyi konuştuKürtaj sonrası antibiyotikten mantar olmustum hatta geçen gün de yazmıştım size yumurtluyor muyum diye
Alttan iyice baktı yumurtlama olmamış ama dedi ki bak bunlar yumurtaların dedi gösterdi iki tarafta da içimi rahatlattı Allah razı olsun ondan , masallah rahim de tertemiz yavaş yavaş büyüyecek yumurtan , 2 hafta oldu kürtaj olalı
Muhtemelen 40. gün sonrası adet olursun dediOvulasyon testleri kalmıştı elimde adeti bekle ondan sonra sağlıklı yumurtlaman devam eder dedi , hala mantarla uğraşıyorum fitil ve probiyotik verdi hep
Kızlar şimdi size bir örnek,Canım orijinal artimedse güvenilir ben Hepsiburada ve trendyoldan aldım artımed kutusunun içinden başka paket çıktı ne marka olduğu belirsiz
Şu umutlu mesajlarına o kadar mutlu oldum ki anlatamamHer şeye en baştan başlayacağımrahim toparlansın yumurtalıklar dinlensin düzene girsin
Yine baştan başladım doktor spora başla yine dedi kaliteli yumurtlama elde ettim ben pilatesle herkese tavsiye ederimmm
Rahim icin takviye de yapmak istiyorum bitki çayı mı içsem ne yapsam bilemedim döngülerim artmasından korkuyorum zaten pco vardı şimdi iyice uzamasın adet dönemleri
Rahim icin yaptığınız şeyler var mıydı hic soğan kürüdür hayıt macunudur , hayıt’a mı başlasam
Ayyy be şok ben bimKızlar şimdi size bir örnek,
Az önce aynı idrar ile yaptığım testi göstereceğim biri orjinal artimed diğeri çakma artimed
Vay anasını sayın seyircilerKızlar şimdi size bir örnek,
Az önce aynı idrar ile yaptığım testi göstereceğim biri orjinal artimed diğeri çakma artimed