-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.561
Canım biz muhtemel yumurtlamanın öncesi, kendisi ve sonrasını da değerlendirmiştik. 3 gün üst üste yaniDöngünün 22.gununde sonunda pik gördüm. Ondan önceki 2 gün değerlendirdik.Sonra içim rahat etmedi akşama birdaha yapayım dedim testi. Siliklesmeye başladı yani çatlama oldu değil mi kuzular? Bu akşam da değerlendirmeye çalışayım. Yarına gerek var mı sizce. Tutacaksa bu akşam degerlendirmesemde zaten sperm yaşıyor tutacaktır inşallahsiz ne yapardınız hadi Aralık ayını bende güzel haberle bitireyim
Hayırlısı olsun inşallah ne güzel herşey yolundaymış biraz sabırBugün başka bir doktora gittim kadın çok iyi konuştuKürtaj sonrası antibiyotikten mantar olmustum hatta geçen gün de yazmıştım size yumurtluyor muyum diye
Alttan iyice baktı yumurtlama olmamış ama dedi ki bak bunlar yumurtaların dedi gösterdi iki tarafta da içimi rahatlattı Allah razı olsun ondan , masallah rahim de tertemiz yavaş yavaş büyüyecek yumurtan , 2 hafta oldu kürtaj olalı
Muhtemelen 40. gün sonrası adet olursun dediOvulasyon testleri kalmıştı elimde adeti bekle ondan sonra sağlıklı yumurtlaman devam eder dedi , hala mantarla uğraşıyorum fitil ve probiyotik verdi hep
Çok şükür canım, sen içini ferah tut, yapman gerekeni yap gerisi Allah'ın izniyle güzelliklerle olurBugün başka bir doktora gittim kadın çok iyi konuştuKürtaj sonrası antibiyotikten mantar olmustum hatta geçen gün de yazmıştım size yumurtluyor muyum diye
Alttan iyice baktı yumurtlama olmamış ama dedi ki bak bunlar yumurtaların dedi gösterdi iki tarafta da içimi rahatlattı Allah razı olsun ondan , masallah rahim de tertemiz yavaş yavaş büyüyecek yumurtan , 2 hafta oldu kürtaj olalı
Muhtemelen 40. gün sonrası adet olursun dediOvulasyon testleri kalmıştı elimde adeti bekle ondan sonra sağlıklı yumurtlaman devam eder dedi , hala mantarla uğraşıyorum fitil ve probiyotik verdi hep
Hamileysem eğer daha embriyo zaten boğulmasından korkuyorum aşırı su tüketiyorummmSevgili hamiş adayları ve hamişler bol bol su içmeyi unutmuyoruz
Hamileysem eğer daha embriyo zaten boğulmasından korkuyorum aşırı su tüketiyorummmklozet aşındıı
Sevgili hamiş adayları ve hamişler bol bol su içmeyi unutmuyoruz
Ay hayırlı olsunCanım biz muhtemel yumurtlamanın öncesi, kendisi ve sonrasını da değerlendirmiştik. 3 gün üst üste yani
Hahahah çok komik bir durum ya 2 adım atıyoruz tekrar geliyor millette yanlış anlıcakayy bilmez miyim, diyetteyken iş yerinde neler çekerdim
Çok şükür gayet sağlıklısın canımBugün başka bir doktora gittim kadın çok iyi konuştuKürtaj sonrası antibiyotikten mantar olmustum hatta geçen gün de yazmıştım size yumurtluyor muyum diye
Aynen bariz ikinci çizgi çıkarıyor aldığım testler. Laboquick te bunu hiç yaşamadım. Geri ona dönüş yapacağım oğlumu onunla öğrenmiştimEvet ya kesinlikle öyle benimde son zamanlarda yaptığım testler hep silik cikiyor onceden asla cikmazdi
Bu ay yaşadım daha yeni. Artımed diye aldığım test kutusunun içinden Farklı paket çıktı önce anlamadım, geçen ay da bariz ikinci çizgi çıktı adet oldum şoka girdim. Aynı testten bu ay da yaptım yine çıktı çizgi koşarak kan verdim negatif çıktı. Adet oldum. Adet olunca da sırf merakımdan yaptım o testten adetin 5. Günü. O zaman da silik çıktı. Yani yuh dedim yaBenimde basima geldi gecen ay sonra kan verdim sonuc negatif kötü olmuştum
Gebe olduğumu öğrendikten birkaç hafta sonra kasıklarım çok ağrımıstı dediğin gibi. İnşallah canım çok istiyorum her ay daha çok istiyorum bir bebeğim daha olsun diye nolur dua etBizim ilk gebelik olmadığı için rahim kasları zaten esnek ben ona bağlıyorum canım ilk gebelikte bıçak saplanır gibi aşağıya ağrı girerdi bende, inşallah canım belirtisiz gebe kalırsın sen de
Canım ben arvigo masajı rahim ve kasık karın bölgesi masaj yapıyordum bi 20 dk hergün papatya çayı içiyorum bir bardak birde folio ile clomifen kullandım sogan kürünüde kasım ayında yapmıştım ikinci kürümdü benim yaptıklarım bu kadarHer şeye en baştan başlayacağımrahim toparlansın yumurtalıklar dinlensin düzene girsin
Yine baştan başladım doktor spora başla yine dedi kaliteli yumurtlama elde ettim ben pilatesle herkese tavsiye ederimmm
Rahim icin takviye de yapmak istiyorum bitki çayı mı içsem ne yapsam bilemedim döngülerim artmasından korkuyorum zaten pco vardı şimdi iyice uzamasın adet dönemleri
Rahim icin yaptığınız şeyler var mıydı hic soğan kürüdür hayıt macunudur , hayıt’a mı başlasam
Canım artimed var bende de güvenilir değilse hiç onu yapmamayim bari başka test alayımBu ay yaşadım daha yeni. Artımed diye aldığım test kutusunun içinden Farklı paket çıktı önce anlamadım, geçen ay da bariz ikinci çizgi çıktı adet oldum şoka girdim. Aynı testten bu ay da yaptım yine çıktı çizgi koşarak kan verdim negatif çıktı. Adet oldum. Adet olunca da sırf merakımdan yaptım o testten adetin 5. Günü. O zaman da silik çıktı. Yani yuh dedim ya
Seninki t1 t2 yaziyorsa orijinali canım o iyi benim testler onlar asla çıkarmadı kuruma çizgisiCanım artimed var bende de güvenilir değilse hiç onu yapmamayim bari başka test alayım