Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım biz muhtemel yumurtlamanın öncesi, kendisi ve sonrasını da değerlendirmiştik. 3 gün üst üste yani

Hayırlısı olsun inşallah ne güzel herşey yolundaymış biraz sabır

Çok şükür canım, sen içini ferah tut, yapman gerekeni yap gerisi Allah'ın izniyle güzelliklerle olur

Çok şükür gayet sağlıklısın canım

Her şeye en baştan başlayacağım rahim toparlansın yumurtalıklar dinlensin düzene girsin
Yine baştan başladım doktor spora başla yine dedi kaliteli yumurtlama elde ettim ben pilatesle herkese tavsiye ederimmm

Rahim icin takviye de yapmak istiyorum bitki çayı mı içsem ne yapsam bilemedim döngülerim artmasından korkuyorum zaten pco vardı şimdi iyice uzamasın adet dönemleri
Rahim icin yaptığınız şeyler var mıydı hic soğan kürüdür hayıt macunudur , hayıt’a mı başlasam

Benimde basima geldi gecen ay sonra kan verdim sonuc negatif kötü olmuştum
Bu ay yaşadım daha yeni. Artımed diye aldığım test kutusunun içinden Farklı paket çıktı önce anlamadım, geçen ay da bariz ikinci çizgi çıktı adet oldum şoka girdim. Aynı testten bu ay da yaptım yine çıktı çizgi koşarak kan verdim negatif çıktı. Adet oldum. Adet olunca da sırf merakımdan yaptım o testten adetin 5. Günü. O zaman da silik çıktı. Yani yuh dedim ya

Gebe olduğumu öğrendikten birkaç hafta sonra kasıklarım çok ağrımıstı dediğin gibi. İnşallah canım çok istiyorum her ay daha çok istiyorum bir bebeğim daha olsun diye nolur dua et

Canım ben arvigo masajı rahim ve kasık karın bölgesi masaj yapıyordum bi 20 dk hergün papatya çayı içiyorum bir bardak birde folio ile clomifen kullandım sogan kürünüde kasım ayında yapmıştım ikinci kürümdü benim yaptıklarım bu kadar

Canım artimed var bende de güvenilir değilse hiç onu yapmamayim bari başka test alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…