Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Gelelim yeni hamişlerin bebelerinin cinsiyetini tahmine🤔🤔🤔
@Deepblues ♀️👼
@Bir hayale yolculuk ♂️👼
@ekimm24 ♀️👼
Mervenur277 Mervenur277 ♀️👼
@Kaktushane ♂️👼
Sirius2023 Sirius2023 ♂️👼
@pozitifbiri ♀️👼
T TASUU ♀️👼
Bunlar hatırladıklarım, unuttukları varsa, etiketleyin beni anacım m, pozitifcim bunu Ağustos topiğinin bir yerine ekle de 20 hafta sonra güncelleriz hayırlısıyla...
Sıradaki hamişlere de tahmin yapmadan gitmeyeceğim canalor, don't panik😊😊
Biliyor musun herkes benimkini erkek diye tahmin ediyordu 😂😂ablam ruyasinda kız diye görmüş ama

Kızlar ben pazartesi kan testi yaptım 30 çıktı bugğn sabah özel hastaneye gittim 34 çıktı akşam ilk test yaptırdığım yere gittim 96 çıktı
Oh oh maşallah Bi sana demedik mi, her yerin değeri farklı diye. Sağlıkla gelsin Kuzun🤲🤲🤲 O zaman sana ♀️👼 bebiş hissediyorum 😊😊

Yaa ikiz icinize mi dogdu niye oyle dediniz kii😂😂
İşte hep merak ettiğim bir konu. Ailemde ve eşimin ailesinde ikiz yok tüp bebek yapmadık başka bi tedavi aşılama vs de yapmadık. Benim ikizlere hamile olma olasılığım ne? Böyle örnek var mı kızlar doğal yolla ikizi olan

İşte hep merak ettiğim bir konu. Ailemde ve eşimin ailesinde ikiz yok tüp bebek yapmadık başka bi tedavi aşılama vs de yapmadık. Benim ikizlere hamile olma olasılığım ne? Böyle örnek var mı kızlar doğal yolla ikizi olan
Benim bi arkadaşım 2 gün arayla 2 tane bebeğe hamile kaldı 🤩 çok nadir bişey

Benim eltimin var doğal yolla çift yumurta ikizi biri kız biri erkek 🤣😍darısı bana ama tek yumurta olsun 😂😂

Benim de bu şekildeydi hiç daha koyu çıkmadı hatta galiba kimyasal olmuş olabilir
Olabilir o zaman kan vermediğim için bilemedim. Bir de tam bu şekilde belirgin olduğu günlerde kuzenim gelmişti bize.şaka yapayım diye korkuttu beni aklım çıktı bir anda baya çığlık atıp yere çöktüm o ani korku ani hareket tutunmasını engelledi diye düşünüyorum. Nasibimde yoktu bir şey sebep oldu belkide

Kız bana da dua et bende ikiz istiyorum tek yumurta olsun ama 😂😂🤣🤣🙏🏻
Tamam canım benim iki kız var ikizde erkek olsun istiyorum inşallah. Allahım mervenura tek yumurta ikizi nasip et gönlünden geçeni ver allahm. Kız sen hamişsşn sende bana et aşko ikiz olmasada tek erkek de olsa olur 😂😂

Oh oh maşallah Bi sana demedik mi, her yerin değeri farklı diye. Sağlıkla gelsin Kuzun🤲🤲🤲 O zaman sana ♀️👼 bebiş hissediyorum 😊😊
Amin inşallah darısı isteyen herkese inşallah 🙏🏻 zaten burda içime su serptiniz hepiniz sizi dinleyerek ilk yaptırdığım yere gittim yeniden tekrar çok sağolun

X