- 25 Eylül 2022
- 9.251
- 13.381
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.261
Varsa çıkar idrarda da canım 10. Gün oluyor çatlamadan sonra 25 aralıkta ilk testini yap evdeİdrar 25inde erken olur değil mi
Perşembe sabah acilden kan ver canım o zamana kadar bir kaç kaset testle takip et benceKızlar kan versem çıkar mı sizce cuma diş randevum var hem röntgen hem anestezi olucak
Maşallah gözün aydın canım benimGünaydın hanımlar
Öyle oluyormuş galiba canım pozitifcim çizgi altına düşmezse sıkıntı yok dediÇizginin altına düşmezse gebelik diyebilir miyiz
Yani nasıl heyecanlıyım anlatamam sanki ben hamileyim öyle ki çok sevindim kesinlikle görmeden de insan gönül dostu olabiliyormuş buna burada çok inandımCanım benimmçok çok sağol Allah razı olsun burda hepimiz can yoldaşı olduk birbirimize ailemden kimse bilmeden haberi ilk burdan paylaştım insan görmeden de gönül dostu olabiliyormus Rabbim en yakın zaman da senin ve diğer arkadaşlarımızın da haberini almayı nasip etsin inşallah
25inde yapayim insllah hüsran olmazVarsa çıkar idrarda da canım 10. Gün oluyor çatlamadan sonra 25 aralıkta ilk testini yap evde
Çizginin altına düşmezse gebelik diyebilir miyiz
Bu kadar koyu yanlış olmaz herhalde bence gözün aydın olsun canımKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
Allah isterse her şey mümkün. Yeter ki O ol desin kurban olduğumKızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldufnd_50 @Deepblues Sirius2023 @melisaa93
Netleşmiş mi ne demek ateş ediyor ateş
Günaydın hanımlar
Kızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
Kızlar hayırlı olsun haberlerinize çok mutlu oldum
Canım ben rahim filmi çekileceğimde adetin hemen bitiminde olması gerektiğini söylemişlerdi. Senin çekilirken döngü ortasına mı denk geldi?Kızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldufnd_50 @Deepblues Sirius2023 @melisaa93
Kız gerçekten birbirine girdi benide netleştirsin ya arada çok sevindimSanki dün ben sana var demiştim değil miay herkes birbirine girdi
Olacak olacak bizimde olacak allahın izniyle. Sabreden derviş muradına ermişŞunu şuraya katimde pozitiflere nazar boncugu olsun birazda bembeyaz görün canlarım
Evet aşkoSanki dün ben sana var demiştim değil miay herkes birbirine girdi