- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.041
Ya evet o zamanlar milletin başını ağrıtıyordum nasıl hamile kalırım diyeAaaa ciddimisin çok sevindim canım senş başka topiklerde de görmüştüm gözün aydın saglıkla şlerlesin inşalalh
Kizz sabah 10 dk erken kalk soğukta kalkar kalkmaz çişin gelir zaten bir pet şişeye koyup gotursende oluyormuş bekletilmiş çiş ile de test oluyormuş prospektusu okumuştum
Ben zaten saniyler içinde alacam seni bırakmam merak etme seniAymelegim can alıyorsan benide almanız lazım biz daha öncede beraber hamiş kalmıştık aynı topikten geliyoruz anca beraber kanca beraber
Amin canım sagol büyümüşsünüz maşallahYa evet o zamanlar milletin başını ağrıtıyordum nasıl hamile kalırım diyeşükür 12 haftalık olduk teşekkür ederim canım en kısa zamanda sana da Rabbim nasip etsin
Çok sağol canımSenin için özel dua ettim bugün şekerim Rabbim senden evlat dileyen şu kulunu da sevindir dedim. Hepimiz hamile olalım bekleyen tüm kullarina nasip eyle ya Rabbim dedim
O zaman takibimdesiniz her hamile iki aday alsa sağ ve sol koluna tamam bu iş.Aymelegim can alıyorsan benide almanız lazım biz daha öncede beraber hamiş kalmıştık aynı topikten geliyoruz anca beraber kanca beraber
Amin canım amin allah ennkısa zamanda kabul etsin yarında bugün gibi bereketli bir gün olur inşallah aminnnnO zaman takibimdesiniz her hamile iki aday alsa sağ ve sol koluna tamam bu iş.savascii ve melegim can benimlesiniz
Yaa o kadar yil cok zor olmadi mi ben diğerine tayin işleri 4 5 yila olurda daha yakin bir il olsa şuan kayinvalidemim memleketindeym ama bu onlarin umrunda değil aile gibi olmuyorYaklaşık 17 yıldır ailemden uzak şehirlerde yaşıyorum ailemin yanından ayrilip gelirken her izin dönüşü hâlâ yaşarım o duyguyu ilk bir hafta zor geçer
Kizlar o kadar güzel testler cikti ki bu gruptan maşallah. Benim daha 10 gün var kalkip yapasim geldi umutlandirdini,İş yerinde yapayım dedin de aklıma geldi bugün yaptığım. ben yaptım iş yerinde ambalaji çöpe attım sonra aklıma geldi dedikoduya mahal vermeyek dedim peçete ile geri alıp sarıp sarmalayip geri attımimagination forever
Cnm daha pik olmamış
Dünü değerlendirdıysen bugunu geç
Ben akşam üzeri de yaptım yalancı pozitiflik olmasın diye bu sefer artimed yaptım kızlar.
Darısı başına canım inşallah senden de güzel haberler bekliyoruzKizlar o kadar güzel testler cikti ki bu gruptan maşallah. Benim daha 10 gün var kalkip yapasim geldi umutlandirdini,
Kızlar normalde pikten sonra görseniz çatlama derdiniz ama 9 gün pikten sonra çatlama derlersede inanmam
Yinede değerlendircem
Yılan hıkayesıne dönen bu ovu testım bakalım nasıl sonuçlanacak
Ayy çok komık yaaİş yerinde yapayım dedin de aklıma geldi bugün yaptığım. ben yaptım iş yerinde ambalaji çöpe attım sonra aklıma geldi dedikoduya mahal vermeyek dedim peçete ile geri alıp sarıp sarmalayip geri attımimagination forever
Mecburuz kuzum ekmek parası işte yıllardır başka şehirlerdeyiz üniversite okumaya diye bir çıktım memleketten 18 yaşımda bı daha memleketime dönemedim. Onlar sağ ve sağlıklı olsunlar da önemli olan o. Herkesin kendi ailesi kendisine yakın gelir elbette eşlerimizin ailesi icinde doğup buyumedigimiz için kendi annen baban gibi olmuyorYaa o kadar yil cok zor olmadi mi ben diğerine tayin işleri 4 5 yila olurda daha yakin bir il olsa şuan kayinvalidemim memleketindeym ama bu onlarin umrunda değil aile gibi olmuyor
Ay inşallah kuzum coook aminnnAdet gelmedigi sürece umut tükenmez canım bekle sabırla adeti bir hafta geçince pozitif görende var
Ya ben 1 boş 1 dolu yapmıyorum da mesela pazar günü değerlendiyse çarşamba gününü değerlendiriyorum öylede olabilir mi yumurtalık takibi yapmıyorumAffedermiyim canım 1 boş 1 dolu ayyy agzından bal damlıyor ne güzel dedin öyle benim ateşim hiç 36.7 çıkmaz 35. Çıkar 36.4 çıkar fazlasını hiç görmedim şiddetli kasık agrısı çektim 3 gün o arada ölçtüm ateşimi