Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Aaaa ciddimisin çok sevindim canım senş başka topiklerde de görmüştüm gözün aydın saglıkla şlerlesin inşalalh
Ya evet o zamanlar milletin başını ağrıtıyordum nasıl hamile kalırım diye şükür 12 haftalık olduk teşekkür ederim canım en kısa zamanda sana da Rabbim nasip etsin

Kizz sabah 10 dk erken kalk soğukta kalkar kalkmaz çişin gelir zaten bir pet şişeye koyup gotursende oluyormuş bekletilmiş çiş ile de test oluyormuş prospektusu okumuştum
imagination forever ilerde soran olursa ilk aşerdiğim şey şişeye işemekti dersin nolacak

Yaklaşık 17 yıldır ailemden uzak şehirlerde yaşıyorum ailemin yanından ayrilip gelirken her izin dönüşü hâlâ yaşarım o duyguyu ilk bir hafta zor geçer
Yaa o kadar yil cok zor olmadi mi ben diğerine tayin işleri 4 5 yila olurda daha yakin bir il olsa şuan kayinvalidemim memleketindeym ama bu onlarin umrunda değil aile gibi olmuyor

Kizlar o kadar güzel testler cikti ki bu gruptan maşallah. Benim daha 10 gün var kalkip yapasim geldi umutlandirdini,

Ayy çok komık yaa ben bu ay o ovulasyon testlerı yuzunden ıs yerınde gızlı saklı neler cektım wc ye gızlı bardak sokmakta bı mesele savascii benı guldurdunuz kızlar ya yarın ola hayrola ıns bu gece uyuyabılrım ya dun gece 4 te uyandım uyuyamadım dogru duzgun

Yaa o kadar yil cok zor olmadi mi ben diğerine tayin işleri 4 5 yila olurda daha yakin bir il olsa şuan kayinvalidemim memleketindeym ama bu onlarin umrunda değil aile gibi olmuyor
Mecburuz kuzum ekmek parası işte yıllardır başka şehirlerdeyiz üniversite okumaya diye bir çıktım memleketten 18 yaşımda bı daha memleketime dönemedim. Onlar sağ ve sağlıklı olsunlar da önemli olan o. Herkesin kendi ailesi kendisine yakın gelir elbette eşlerimizin ailesi icinde doğup buyumedigimiz için kendi annen baban gibi olmuyor

Ya ben 1 boş 1 dolu yapmıyorum da mesela pazar günü değerlendiyse çarşamba gününü değerlendiriyorum öylede olabilir mi yumurtalık takibi yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…