- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.181
Yarın sabahtan yap burda çoğumuz yapacağız cesaret olur sanadaKızlar adetim 2 gün gecikti, test yapmaya korkuyorum karnımda ağrı sızı var tıpkı adet sancısı gibi, başka bir belirtim yok. Beni de ekleyin
Yok canim benim asil stres ettigim adetlerimin benimle oyun oynaması.yoksa illa hemen olsun diy bir çabamiz yok bir kizim var ikinciye onun istediği üzerine karar verdik aslında cokta korkuyorum.benim canımı sıkan sey ne zaman korunmayi biraktik vucudum aptallasti.belirti sanıyorum çat tek cizgi.diyorum ki psikolojik mi acaba ama i göğüs agrilari kasik batmalari psikolojik olamaz yaa o derece.Canım demek ki çok stres yapıyorsun o zaman oda geç adet olmanı sağlıyor ama inşallah bu sefer bebeişinden dolayı gecikmiştir biraz stresini azaltmaya çalıl kendi kendine edersin yazık sanada. Geç döllenme olursa çıkmayabiliyor sonra böyle adet görmeyip biraz zaman geçince testte çıkıyor inşallah sende de öyle olur
Öğrenmişim ben bu işiBen öyle değerlendirdim çatlama öncesi çatlama ve sonraki günü
Yumurtlamissin canim.Kizlar ovülasyon testlerime bakarmisiniz laboquik kullananlar tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ayrıca ateşimi takip ettim son beş günlük ateşim bu şekilde çıktı. Yumurtlama gününde miyim acaba emin olamadim çünkü artimed ovulasyon testi de yaptım onda iki çizgi de aynı koyulukta degildi. Kuruduktan sonra aynı renk oluyorlar beğenmedim artimed ovülasyon testleriniEki Görüntüle 3174731 Eki Görüntüle 3174728
Yarına test yağacakYaa sende mi yarın test yapıcan inşallah güzel haberlerle gel canım bende yine yarın yapıcam
HahahhaWavvvv ne varsa almışsın kız yarasın inşallah. Bunlar cinsel istegide arttırıyor haberin olaaaa
Yeni ayda güzel haberi alırsın İnşAllah canımKızlar ben bu ay efendim adet oldum
İnşallahh canimnYeni ayda güzel haberi alırsın İnşAllah canım
Kürtaj sonrası normal canım 3. Adetten sonra ancak düzene girecezKızların ben göremedim..ama bendeki kuruma çizgisi kuzum..adetimde gecikmiş..
Bu 4 adetim benim..bakıcaz artık..Kürtaj sonrası normal canım 3. Adetten sonra ancak düzene girecez
Canım sen kürtaj olalı 4 ay oldumuki ya ben daha az hatırlıyorumBu 4 adetim benim..bakıcaz artık..
Ağustosta oldum sonra 1 ayda 2 defa adet oldum..sonra yine 1 ay denedik olmadı..bu 4Canım sen kürtaj olalı 4 ay oldumuki ya ben daha az hatırlıyorum
Aynen koyuluğu aynı..bende öyle oluyordu..yarın pik ola bilirKızlar sizce yarın piki görürmüyüm ya dün ve bugün yaptığım testlerin koyuluğu birebir aynı sanki
O 2 adeti saymıyorum banane ,Ağustosta oldum sonra 1 ayda 2 defa adet oldum..sonra yine 1 ay denedik olmadı..bu 4
Kız nasıl saymıyorsunO 2 adeti saymıyorum banane ,bu 3 bence
Canım sağlıkla kucağına alabilde biraz geç olsa da mühim değil Allah her şeyin hayırlısını bilir öyle verir.bu ay olmadıysa vardır bir bildiği üzülme senİnşallahh canimnama çok üzüldüm
Canim bu testleri ben anlamıyorum ben. Kaset ovulasyon testleri daha anlaşılır oluyorKızlar sizce yarın piki görürmüyüm ya dün ve bugün yaptığım testlerin koyuluğu birebir aynı sanki
Tabi hayırlısı ama çok umutlanmistim bu ayCanım sağlıkla kucağına alabilde biraz geç olsa da mühim değil Allah her şeyin hayırlısını bilir öyle verir.bu ay olmadıysa vardır bir bildiği üzülme sen