- 1 Nisan 2022
- 12.539
- 15.409
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.141
Zaten kuzum ben ilk hamilelikte ay başlarken hamile kalmışım..çünkü değerler yüksek çıkmıştı ve sonrada bilmeden tabi hep değerlendirdikHiç durmayanlar da varzaten çocuk doğacaksa her türlü doğuyor.ovülasyon testi yapmıyorsan değerlendir geç yumurtlama olabiliyor
Belki test bozuktur yada dur daha çok erken bencesi bu tabi,Alın size test bence hiçbir şey yok :) alın işte
Cıplak hıcbısey yok kuzum bakalım nasıpEfektlide ben gördüm canım vardır inşallah
İyi canım çok şükür aman bi sıkıntı olmasında kuzumNormal bebeğim ilaç falan içme sen hamilesin
Gittim kuzum kese 9 mm olmuş iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz Allah nasip ederse
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşBen 2013 mart annesiyim ıkıncı içinde şubat ayından beri deniyorduk eşimde ileri hızlı spermde ufak bir sorun vardı vitamin ve pekmez takviyesiyle düzelttik çok şükürbirde yumurtlama döneminde jel kullandım çok şükür olmuş hatta inanamadımda ıkıncı bir test yaptım oda çok koyı çıktı
Wavvvv ne varsa almışsın kız yarasın inşallah. Bunlar cinsel istegide arttırıyor haberin olaaaaHazır mıyızaksiyonlarca
Kuzum eş paketi hamile kalmak isteyenelr için eksik ne varsa yerine koymak için. Kilo varda adviktor öneriyor.amh azlıgına athena.hamileligin devamı için adendo. Ben şuan eş paketi kullanıyorum düşük yaptıgım için adendoda aldım oda progestanı yerine koyuyorSağol bebişim bir araştırma yapayım en kısa zamanda
Bence kuruma çizgisi değildir, daha ne kadar oldu yapalı. Kuruma çizgisi değildir bence, 3 4 saat sonra çıkıyor çıkacaksa kuruma çizgisi
11 e gelıyordu yaptım kuzumBence kuruma çizgisi değildir, daha ne kadar oldu yapalı. Kuruma çizgisi değildir bence, 3 4 saat sonra çıkıyor çıkacaksa kuruma çizgisi
Ayy hadi vardır inşallah kuzumm11 e gelıyordu yaptım kuzum
genelde benim adetten 1 hafta önce başlar göğüs ağrım yine aynı şekilde başlamıştıMaşallah canım göğüs ağrın ne zamandır var benim geçmeyen hatta hiç azalmayan göğüs ağrım var 5 gündür
inş canım benim teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inş
Çok sağol canim amin inşallah günlük test yapıcam bakalım inşallah koyulaşırfnd_50 Papatyamaviss Cey1an canım sizlerin testlerinde ben de gördüm, inşallah sağlıkla gelir kuzularınız.
pozitifbiri ohh ohh büyüyor annesi, maşallah kızçeneee
E ecos canım sağlıkla gelsin kuzun
belki geç döllenme falan olmuştur tarihlerimiz yakınsa seninde gecikmen var demekki pzt günü bi kan ver istersenTarihlerimiz hemen hemen aynı benim testelr hala negatif veriyor ben adet olacam artık eminim karın agrilarim başladı
Benimde 12gün önce başladı bu sefer adetime ve hala aynı ağrıyor hiç azalmadı ağrısı bugün 5günüm. Normalde yavaş yavaş azalırdı göğüs ağrım. test yaptım çizgi çıktı gördün mü bilmiyorum batıma daha 8gün var ama teste güvenemiyorum tabigenelde benim adetten 1 hafta önce başlar göğüs ağrım yine aynı şekilde başlamıştı