-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.221
Cevap verebilecek kimse yok muuKızlar ben 15 Aralıkta adet olmam gerek ama dün yunurta akı şeffaf uzayan akıntım oldu yumurtlama olmuş olabilir mi ilk kez dikkat ettim. Değerlendirdim ama adet yakınken neden olsun ki
Kız bu hangi test ben de istiyorum ne güzelmiş@fnd_50 bızım artımed baya kendını gelıstırmıs kız sebebı bu ımıspozitifbiri aramızda kıdemlı hamıs sen varsın bi işeyıverırmısın ne tarafta çıkmak cızgı
Canim yumurtlama olacagini zannetmiyorum o akinti bendede var 1 haftadir 12 aralik regl gunum ama yinede değerlendir bellimi olur :)Cevap verebilecek kimse yok muu
L Lavinia58 canım bu hangi test@fnd_50 bızım artımed baya kendını gelıstırmıs kız sebebı bu ımıspozitifbiri aramızda kıdemlı hamıs sen varsın bi işeyıverırmısın ne tarafta çıkmak cızgı
Canım test yapsana varsa çıkar zaten, hayırlısı olsunAslında uc dort gun öncesine kadar normal regl belırtılerım vardı gogus hassasıyeti bel ağrısı şişkinlik agresiflik falan . Böyle bişi hiç aklım gelmediği içib regl olmayı beklıyordum bugun yarın olcam derken olmadım . Yani .Suan sanki regl olmusumda 3.4. Gününde gibiyim sanki
Canım bazen gebelik olunca da gelebilir, şeffaf akıntı. Ben oğlumda o ay boyunca ıslak dolaştım, sürekli vardı o akıntıCevap verebilecek kimse yok muu
Aslında cok acele etmek istemedimmCanım test yapsana varsa çıkar zaten, hayırlısı olsun
Herkes aynı değil bendede 7 8 aydr ne Yumurtlama da nede adet öncesi olmuyor bir geçen adet öncesi çokk hafif oldu 1 2 gün odaKızlar ya bende hiç göğüs hassasiyeti felan yok
Bence yurt dışı
İnşallahh yaBelki yerleşme kanamasıdır canım
Tatlım o masaj nasıl yapılırKuzum bende hiç gecikme olmaz..adet belirtileri beni yordu...sinirden diyorum adet söktürücü masajı yapıcam.1 defa gecikmiş 17 gün..o zamanda gelmemesi beni ne hallere saldı
Tatlım o masaj nasıl yapılır
Ben şimdiye yapmıştımEvettttt yarın yapıcam hatta suan yapmamak için kendimi zor tutuyorum ilk idrarı yapmadım daha
Valla içime guel şeyler doğuyorEki Görüntüle 3174659 Kızlar Buda benim sabah ki ateş tablom daha yeni döndürebildim . Ben de yaptım uyudum :) bata 3 kaldı. Ama benim belim çok ağrıyor regli olucam gibiyim. Yani korkuyorum ben her an gelebilir benim. 3 gündür ağrım var, hala gelmedi gelecek gibi ağrım bugün daha şiddetli ya göğsü hassasiyetim var. Reglde de böyle oluyorum. Ama ağrım 3 gün sürmüyordu ağrım olduğu gibi geliyordu belki bugün gelir. İnş gelmez tabi ki
Yap bence, bu topik hatunları test konusunda pek cömertAslında cok acele etmek istemedimm
Çatlama 27 ya da 28 KasımHayırlı olsun canım kaçında yumrtlama ve çatlama benimde sar 14 kasım