Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Oluyor canım ya ben her belirtiyi yaşıyordum ve negatifdi o yüzden belirtilere inanmıyorum pek herkesde farklı tabi hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ister istemez stres yapıyoruz etkiliyor oda

Oluyor canım ya ben her belirtiyi yaşıyordum ve negatifdi o yüzden belirtilere inanmıyorum pek herkesde farklı tabi hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ister istemez stres yapıyoruz etkiliyor oda
Haklisin canim muhtemelen farkinda olmuyorum. Birde gecikince yaaa acaba mi diyip heveslenip sonra hüsrana ugramak biraz yipratici oluyor.tam zamanında gelse reglim okadar uzulmem inan ki

Merhabaa kızlarr aranıza yeni katıldım birazz mesajlarınızı okudum tecrübeleriniz önemli öncelikle Rabbim hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh. En yakın zamanda güzel güzel haberlerinizi duyalım 2 yıllık evliyim daha yeni cocuk dusunmeye basladık sat 8 kasım sadece ıkıdefa korunmasız ılıskı oldu. Bat değişkenlik gösterebiliyo Bazen bir ıkı gun once bazen bir iki gün sonra olabılıyorum ama hala regl olmadım . ilkten beklemiyorum açıkcası ama gecıkınce ınsan bir acaba demiyor değill. çok tuaf duygularmış ya

Bir belirtiniz var mı ?

Kızlar kanama peçeteye silince geliyor ped hala temiz
Canım benim 2 ay önceki reglimde o şekilde başladı 2 gün boyunca sadece peçeteye silince geldi bende yerleşme sandım nasıl sevindim çünkü daha önce hiç öyle olmamıştı ama arkası regl olarak geldi. Umutlanıp üzülmeni istemiyorum çünkü ben yıkıldım o zaman sende aynı şeyi yaşama

Bir belirtiniz var mı ?
Aslında uc dort gun öncesine kadar normal regl belırtılerım vardı gogus hassasıyeti bel ağrısı şişkinlik agresiflik falan . Böyle bişi hiç aklım gelmediği içib regl olmayı beklıyordum bugun yarın olcam derken olmadım . Yani .Suan sanki regl olmusumda 3.4. Gününde gibiyim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…