- 26 Aralık 2015
- 11.567
- 18.570
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.201
Yaaa gerçekten mifnd_50 Papatyamaviss @Niqu kızlar 3 ünüzdede silik çizgi gördüm ben valla inşallah doğru görmüşümdür
Gördüm aşkooo benim de t2 de çıktı birazdan çeker atarım senin efekt yaptığın yerde çıktı. T2-t1 ne demek oluyor
Oluyor canım ya ben her belirtiyi yaşıyordum ve negatifdi o yüzden belirtilere inanmıyorum pek herkesde farklı tabi hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ister istemez stres yapıyoruz etkiliyor odaYok canim benim asil stres ettigim adetlerimin benimle oyun oynaması.yoksa illa hemen olsun diy bir çabamiz yok bir kizim var ikinciye onun istediği üzerine karar verdik aslında cokta korkuyorum.benim canımı sıkan sey ne zaman korunmayi biraktik vucudum aptallasti.belirti sanıyorum çat tek cizgi.diyorum ki psikolojik mi acaba ama i göğüs agrilari kasik batmalari psikolojik olamaz yaa o derece.
İnşallah kuzum test çok nasılsa adet gününe kadar tekrarlıcazfnd_50 Papatyamaviss Cey1an canım sizlerin testlerinde ben de gördüm, inşallah sağlıkla gelir kuzularınız.
pozitifbiri ohh ohh büyüyor annesi, maşallah kızçeneee
@ecos canım sağlıkla gelsin kuzun
Biri diğerinden daha hassas diye biliyorum.Gördüm aşkooo benim de t2 de çıktı birazdan çeker atarım senin efekt yaptığın yerde çıktı. T2-t1 ne demek oluyor
Haklisin canim muhtemelen farkinda olmuyorum. Birde gecikince yaaa acaba mi diyip heveslenip sonra hüsrana ugramak biraz yipratici oluyor.tam zamanında gelse reglim okadar uzulmem inan kiOluyor canım ya ben her belirtiyi yaşıyordum ve negatifdi o yüzden belirtilere inanmıyorum pek herkesde farklı tabi hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ister istemez stres yapıyoruz etkiliyor oda
Asla üzülmek yok asla bız bunun bilincinde yapıyoruz testlerıİnşallah kuzum test çok nasılsa adet gününe kadar tekrarlıcazolmazsa üzülmek yok yola devam dimi kankaaaam Papatyamaviss
Aynen öyle canım gecikincd ümitleniyor insan dediğin gibi vaktinde gelse bari üzülmeyiz hayırlısı canımHaklisin canim muhtemelen farkinda olmuyorum. Birde gecikince yaaa acaba mi diyip heveslenip sonra hüsrana ugramak biraz yipratici oluyor.tam zamanında gelse reglim okadar uzulmem inan ki
Bir belirtiniz var mı ?Merhabaa kızlarr aranıza yeni katıldım birazz mesajlarınızı okudum tecrübeleriniz önemliöncelikle Rabbim hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh. En yakın zamanda güzel güzel haberlerinizi duyalım 2 yıllık evliyim daha yeni cocuk dusunmeye basladık sat 8 kasım sadece ıkıdefa korunmasız ılıskı oldu. Bat değişkenlik gösterebiliyo Bazen bir ıkı gun once bazen bir iki gün sonra olabılıyorum ama hala regl olmadım . ilkten beklemiyorum açıkcası ama gecıkınce ınsan bir acaba demiyor değill. çok tuaf duygularmış ya
Canım kişiden kişiyebdeğişir kimisinde olur kimisinde olmazKızlar ya bende hiç göğüs hassasiyeti felan yok
Belki yerleşme kanamasıdır canımKızlar kanama peçeteye silince geliyor ped hala temiz
Canım benim 2 ay önceki reglimde o şekilde başladı 2 gün boyunca sadece peçeteye silince geldi bende yerleşme sandım nasıl sevindim çünkü daha önce hiç öyle olmamıştı ama arkası regl olarak geldi. Umutlanıp üzülmeni istemiyorum çünkü ben yıkıldım o zaman sende aynı şeyi yaşamaKızlar kanama peçeteye silince geliyor ped hala temiz
İnşAllah öyledirBelki yerleşme kanamasıdır canım
Bat yaklaşıyor çok yorma kendini aşko bebiş geldiyse rahatsız olmasınVeziir bende iyiyim canım çok şükür, gündelik koşuşturma...
Aslında uc dort gun öncesine kadar normal regl belırtılerım vardı gogus hassasıyeti bel ağrısı şişkinlik agresiflik falan . Böyle bişi hiç aklım gelmediği içib regl olmayı beklıyordum bugun yarın olcam derken olmadım . Yani .Suan sanki regl olmusumda 3.4. Gününde gibiyim sankiBir belirtiniz var mı ?