Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kizlar ovülasyon testlerime bakarmisiniz laboquik kullananlar tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ayrıca ateşimi takip ettim son beş günlük ateşim bu şekilde çıktı. Yumurtlama gününde miyim acaba emin olamadim çünkü artimed ovulasyon testi de yaptım onda iki çizgi de aynı koyulukta degildi. Kuruduktan sonra aynı renk oluyorlar beğenmedim artimed ovülasyon testleriniEki Görüntüle 3174731 Eki Görüntüle 3174728
Testlerin hepsi aynı markami 10 Aralık pik görünüyor

belki geç döllenme falan olmuştur tarihlerimiz yakınsa seninde gecikmen var demekki pzt günü bi kan ver istersen
Ben geç yumurtladim diye düşünüyorum tahmini olarak çarşamba veya perşembe adet olucam henüz günüm geçmedi ama silik çizgi bile çıkmıyor testlerde sinirim bozuldu alt karnım va bacaklarım da ağrıyor regl olacağım gibi

Evet bunlar aynı marka ve laboqick. İlaveten bende göğüs dolgunluğu falan yok henüz olmalı mi
Bende bu markayı kullanmstm gecen aylrda 10 Aralık yumurtlama olacak demek pik olmuş bildiğim kadarıyla sperm sorunuda yoksa bugün yarın diğer gün değerlendirmeniz gerek catlama görünceye kadar yani silikleşinceye kadar teste devam

Bende bu markayı kullanmstm gecen aylrda 10 Aralık yumurtlama olacak demek pik olmuş bildiğim kadarıyla sperm sorunuda yoksa bugün yarın diğer gün değerlendirmeniz gerek catlama görünceye kadar yani silikleşinceye kadar teste devam
Hatta bazen catlamanin ertesi günüde degerlendirn diyorlar hayırlısı olur inşallah

Aaa bende şöyle düşündüm herhalde bir hikayeni özetle dinleyip neye ihtiyacın olduğunu öğrenip öneri ile veriyor. Çünkü canlı yayınlarında sanki önce dinliyor hastaları ona göre reçete oluşturuyor gibi anladım 🤷🏼‍♀️
Yok maalesef ama Ankara da ofis açtı gidebilirsen aklında olsun web sitesinde yardımcı oluyorlar

X