-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.161
Testlerin hepsi aynı markami 10 Aralık pik görünüyorKizlar ovülasyon testlerime bakarmisiniz laboquik kullananlar tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ayrıca ateşimi takip ettim son beş günlük ateşim bu şekilde çıktı. Yumurtlama gününde miyim acaba emin olamadim çünkü artimed ovulasyon testi de yaptım onda iki çizgi de aynı koyulukta degildi. Kuruduktan sonra aynı renk oluyorlar beğenmedim artimed ovülasyon testleriniEki Görüntüle 3174731 Eki Görüntüle 3174728
Evet bunlar aynı marka ve laboqick. İlaveten bende göğüs dolgunluğu falan yok henüz olmalı miTestlerin hepsi aynı markami 10 Aralık pik görünüyor
Daha olmamış ama eli kulağında akşam da yap canım yakalarsın bu şekilde.t daha koyu çıkınca yumurtlamış oluyorsunMerhaba ovulasyonda anlayanlar bakabilir mi? En alttaki bugün yaptığım
Ben geç yumurtladim diye düşünüyorum tahmini olarak çarşamba veya perşembe adet olucam henüz günüm geçmedi ama silik çizgi bile çıkmıyor testlerde sinirim bozuldu alt karnım va bacaklarım da ağrıyor regl olacağım gibibelki geç döllenme falan olmuştur tarihlerimiz yakınsa seninde gecikmen var demekki pzt günü bi kan ver istersen
Biz yarın yapalım senleHani pazar sabah test yapıcaktıkkkk
YapalımmmBiz yarın yapalım senle
Yaa sende mi yarın test yapıcan inşallah güzel haberlerle gel canım bende yine yarın yapıcamBiz yarın yapalım senle
Bende bu markayı kullanmstm gecen aylrda 10 Aralık yumurtlama olacak demek pik olmuş bildiğim kadarıyla sperm sorunuda yoksa bugün yarın diğer gün değerlendirmeniz gerek catlama görünceye kadar yani silikleşinceye kadar teste devamEvet bunlar aynı marka ve laboqick. İlaveten bende göğüs dolgunluğu falan yok henüz olmalı mi
Hatta bazen catlamanin ertesi günüde degerlendirn diyorlar hayırlısı olur inşallahBende bu markayı kullanmstm gecen aylrda 10 Aralık yumurtlama olacak demek pik olmuş bildiğim kadarıyla sperm sorunuda yoksa bugün yarın diğer gün değerlendirmeniz gerek catlama görünceye kadar yani silikleşinceye kadar teste devam
Hatta bazen catlatmanin ertesi günüde degerlendirn diyorlar hayırlısı olur inşallahEvet bunlar aynı marka ve laboqick. İlaveten bende göğüs dolgunluğu falan yok henüz olmalı mi
Sabırsız kızlar siziiiii
Yok maalesef ama Ankara da ofis açtı gidebilirsen aklında olsun web sitesinde yardımcı oluyorlarAaa bende şöyle düşündüm herhalde bir hikayeni özetle dinleyip neye ihtiyacın olduğunu öğrenip öneri ile veriyor. Çünkü canlı yayınlarında sanki önce dinliyor hastaları ona göre reçete oluşturuyor gibi anladım
Ben öyle değerlendirdim çatlama öncesi çatlama ve sonraki günüHatta bazen catlatmanin ertesi günüde degerlendirn diyorlar hayırlısı olur inşallah
Kızların ben göremedim..ama bendeki kuruma çizgisi kuzum..adetimde gecikmiş..
Ben çok sanmıyorum kuzum goremıyorum ben suan testte bısı