Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım demek ki çok stres yapıyorsun o zaman oda geç adet olmanı sağlıyor ama inşallah bu sefer bebeişinden dolayı gecikmiştir biraz stresini azaltmaya çalıl kendi kendine edersin yazık sanada. Geç döllenme olursa çıkmayabiliyor sonra böyle adet görmeyip biraz zaman geçince testte çıkıyor inşallah sende de öyle olur 💛
Yok canim benim asil stres ettigim adetlerimin benimle oyun oynaması.yoksa illa hemen olsun diy bir çabamiz yok bir kizim var ikinciye onun istediği üzerine karar verdik aslında cokta korkuyorum.benim canımı sıkan sey ne zaman korunmayi biraktik vucudum aptallasti.belirti sanıyorum çat tek cizgi.diyorum ki psikolojik mi acaba ama i göğüs agrilari kasik batmalari psikolojik olamaz yaa o derece.

Kizlar ovülasyon testlerime bakarmisiniz laboquik kullananlar tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ayrıca ateşimi takip ettim son beş günlük ateşim bu şekilde çıktı. Yumurtlama gününde miyim acaba emin olamadim çünkü artimed ovulasyon testi de yaptım onda iki çizgi de aynı koyulukta degildi. Kuruduktan sonra aynı renk oluyorlar beğenmedim artimed ovülasyon testleriniEki Görüntüle 3174731 Eki Görüntüle 3174728
Yumurtlamissin canim.
Bugünü yarını değerlendir.

Kızlar sizce yarın piki görürmüyüm ya dün ve bugün yaptığım testlerin koyuluğu birebir aynı sanki😅

Eklentiler

• IMG_20221210_140214.jpg
    IMG_20221210_140214.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2022-12-10-14-03-01-531_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-12-10-14-03-01-531_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 42
X