Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Tabıkıde bışey yok ama efekt ile de attım efektsız de çok ıstersenız bişiler çıkar fnd_50
Ben görüyorum gölge seninkilerde sen de görüyor musun? Bir de sana şey dicem benim biraz önce baktığımda kendi testimde gölge vardı yarın bir daha yapıcam. Erken yaptım işte duramadım

Ben görüyorum gölge seninkilerde sen de görüyor musun? Bir de sana şey dicem benim biraz önce baktığımda kendi testimde gölge vardı yarın bir daha yapıcam. Erken yaptım işte duramadım
Varmı bekleyınce erken sılıkler daha ıyı görünüyor ben çok bısey goremedım sankı efektılıde gordum de bılemedım ınanmam yanı

Bende efekt yaptım ama emin olamadığım için atmamıştım. Çizginin hemen yanında bir çizgi var gibi ama sanki orada değil daha uzakta olmalı gibi. Test mi hatalı acaba
Ayy kuzum bilemedimki bende..valla ben bundan sonra adet olana kadar ilişkiyi durdurmayacam..21 günü değerlendiriyorum sonra aman çocuk olur diye yakın bırakmıyorum..cocuğu takmıcam artık çalıştığım kadarıyla

Hiç durmayanlar da var zaten çocuk doğacaksa her türlü doğuyor.ovülasyon testi yapmıyorsan değerlendir geç yumurtlama olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…