- 26 Aralık 2015
- 11.565
- 18.570
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.121
Ben görüyorum gölge seninkilerde sen de görüyor musun? Bir de sana şey dicem benim biraz önce baktığımda kendi testimde gölge vardı yarın bir daha yapıcam. Erken yaptım işte duramadım
Kız gördüm de kendimi kandırmayayım dedimSana efekt yaptım onu gördün mü
Canim 1 günde bile farkediyor.Hala 3 günüm var
Varmı bekleyınce erken sılıkler daha ıyı görünüyor ben çok bısey goremedım sankı efektılıde gordum de bılemedım ınanmam yanıBen görüyorum gölge seninkilerde sen de görüyor musun? Bir de sana şey dicem benim biraz önce baktığımda kendi testimde gölge vardı yarın bir daha yapıcam. Erken yaptım işte duramadım
Bende kendımı kandırıyorum efektlenKız gördüm de kendimi kandırmayayım dedim
Aynen bir önceki ay 10.11 gün mü ne yapmıştım negatif çıkmıştı 12. Gün pozitif çıkmıştı şok olmuştum gerçekten fark ediyor. Ateş biraz umut veriyor bakalım hayırlısı olsun olmasa daCanim 1 günde bile farkediyor.
Saliya kadar test yapma artık.
T2 ne oluyor işte benim orda ince bir gölge var suanVarmı bekleyınce erken sılıkler daha ıyı görünüyor ben çok bısey goremedım sankı efektılıde gordum de bılemedım ınanmam yanı
Bende efekt yaptım ama emin olamadığım için atmamıştım. Çizginin hemen yanında bir çizgi var gibi ama sanki orada değil daha uzakta olmalı gibi. Test mi hatalı acabaAmin canım
Ayy kuzum bilemedimki bende..valla ben bundan sonra adet olana kadar ilişkiyi durdurmayacam..21 günü değerlendiriyorum sonra aman çocuk olur diye yakın bırakmıyorum..cocuğu takmıcam artık çalıştığım kadarıylaBende efekt yaptım ama emin olamadığım için atmamıştım. Çizginin hemen yanında bir çizgi var gibi ama sanki orada değil daha uzakta olmalı gibi. Test mi hatalı acaba
Tarihlerimiz hemen hemen aynı benim testelr hala negatif veriyor ben adet olacam artık eminim karın agrilarim başladıYani kullandığım ıkı programa göre 3gün gecikme gösteriyor 8 kasım son adetim 24 kasımda yumurtlama günümdü 23-24-26 günleri ilişki oldu bugünde öğrendim
Testen teste değişir hassasiyet canım varsa bir kaç güne tam belli olur zaten inşallah vardırBundan önceki testimde gösteriyordu uzaktan sonra erken gebelik yaptım bir şey yok.Hayırlısı canım
Kan vermek aklımdan geçiyorTesten teste değişir hassasiyet canım varsa bir kaç güne tam belli olur zaten inşallah vardır
Artimedde orda çıkıyor balım atsana bidahaT2 ne oluyor işte benim orda ince bir gölge var suan
Efektlide ben gördüm canım vardır inşallah
En doğru sonucu öyle alırsjn canım almanya da veremiyorsun yoksa bende verirdim inşallah vardır güzel haberlerle gel inşallah etiketle benide lütfen verirsen merak ettimKan vermek aklımdan geçiyor
Hiç durmayanlar da varAyy kuzum bilemedimki bende..valla ben bundan sonra adet olana kadar ilişkiyi durdurmayacam..21 günü değerlendiriyorum sonra aman çocuk olur diye yakın bırakmıyorum..cocuğu takmıcam artık çalıştığım kadarıyla
Bir yanım diyor yarınıda bekle..eşimde diyor kendine yazık ver kanı bitsin..verirsem etiketlicem kuzumEn doğru sonucu öyle alırsjn canım almanya da veremiyorsun yoksa bende verirdim inşallah vardır güzel haberlerle gel inşallah etiketle benide lütfen verirsen merak ettim
Bencede haklı belirsizlik insanı yoruyor. Netleştirmek en iyisiBir yanım diyor yarınıda bekle..eşimde diyor kendine yazık ver kanı bitsin..verirsem etiketlicem kuzum
Ver canım yoksada eğer rahatlarsın yokmuş dersin ama inşallah vardır yaa heycanla bekliyorumBir yanım diyor yarınıda bekle..eşimde diyor kendine yazık ver kanı bitsin..verirsem etiketlicem kuzum