- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.101
Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bende 2013 Mart annesiyim ikinciyi istiyoruz biz de. Şu jeli nerden alıyorsunuz bı de bana öğretinBen 2013 mart annesiyim ıkıncı içinde şubat ayından beri deniyorduk eşimde ileri hızlı spermde ufak bir sorun vardı vitamin ve pekmez takviyesiyle düzelttik çok şükürbirde yumurtlama döneminde jel kullandım çok şükür olmuş hatta inanamadımda ıkıncı bir test yaptım oda çok koyı çıktı
Hemen göstermedi birde..yaptım sabah sonra uyudum şimdi gördüm..Canım vallah gayet net görüyorum ben
Paylaştın mı bana niye bildirim eksik geliyor tek tek okuyorumBana cevap yok
Benimde 18 batDaha bir hafta var ya 18indeÜff umudum yok ama bir yanımda umutlanmak için çırpınıyor
Canım bende testte pek göremedim ama bir karattı var sanki. Önemli olan regl olmaman. Olmadığı sürece umut var bence
Peki ya ben
4 ay sonra 40 yaş
Merhaba son durum nedir acabaEvet yetişir bence yumurtlama dönemine kadar
Anladım canım aynen o zaman birşey diyemiyorum ilk 5dk önemli belki çıknıştı görmedin hayırlısı inşallah vardırHemen göstermedi birde..yaptım sabah sonra uyudum şimdi gördüm..
Bakalım yarın ne çıkacakBenimde 18 batvardır inşallah canım umudunu kırma
Bende baktım göremedimTestini paylaştın mı ben bulamıyorum yaPapatyamaviss
Hani yaaa aradım tek tek yok göremiyorumSenı yalnız bırakmıyım dur bende yapam
Kuzum bende hiç gecikme olmaz..adet belirtileri beni yordu...sinirden diyorum adet söktürücü masajı yapıcam.1 defa gecikmiş 17 gün..o zamanda gelmemesi beni ne hallere saldıCanım bende testte pek göremedim ama bir karattı var sanki. Önemli olan regl olmaman. Olmadığı sürece umut var benceDualarım seninle
Bir doktora mı gitsen canım baksın bi rahim duvarın kalınlaşıyor mu? geç yumurtlama mı? reglin yakın mı?Kuzum bende hiç gecikme olmaz..adet belirtileri beni yordu...sinirden diyorum adet söktürücü masajı yapıcam.1 defa gecikmiş 17 gün..o zamanda gelmemesi beni ne hallere saldı
Bundan önceki testimde gösteriyordu uzaktan sonra erken gebelik yaptım bir şey yok.Hayırlısı canımAnladım canım aynen o zaman birşey diyemiyorum ilk 5dk önemli belki çıknıştı görmedin hayırlısı inşallah vardır
Ya aslında adetim başlasın hemen doktora gidicem..aklımızda aşılama var..önceden eşim izin alsın..hazırlıklı bekliyoruz.Doktor bence diyecek kürtajdan sonrasın ondan düzensizlik var..Bir doktora mı gitsen canım baksın bi rahim duvarın kalınlaşıyor mu? geç yumurtlama mı? reglin yakın mı?
Tablomu atmıştımHani yaaa aradım tek tek yok göremiyorum
Sana efekt yaptım onu gördün müHani yaaa aradım tek tek yok göremiyorum
Doğru haklısın o zaman düzensizlik olması çok normal.Hayırlı haberlerini bekliyorum en yakın zamanda İnşAllahYa aslında adetim başlasın hemen doktora gidicem..aklımızda aşılama var..önceden eşim izin alsın..hazırlıklı bekliyoruz.Doktor bence diyecek kürtajdan sonrasın ondan düzensizlik var..
Amin canımDoğru haklısın o zaman düzensizlik olması çok normal.Hayırlı haberlerini bekliyorum en yakın zamanda İnşAllah