Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bende 2013 Mart annesiyim ikinciyi istiyoruz biz de. Şu jeli nerden alıyorsunuz bı de bana öğretin

Canım bende testte pek göremedim ama bir karattı var sanki. Önemli olan regl olmaman. Olmadığı sürece umut var bence Dualarım seninle
Kuzum bende hiç gecikme olmaz..adet belirtileri beni yordu...sinirden diyorum adet söktürücü masajı yapıcam.1 defa gecikmiş 17 gün..o zamanda gelmemesi beni ne hallere saldı

Kuzum bende hiç gecikme olmaz..adet belirtileri beni yordu...sinirden diyorum adet söktürücü masajı yapıcam.1 defa gecikmiş 17 gün..o zamanda gelmemesi beni ne hallere saldı
Bir doktora mı gitsen canım baksın bi rahim duvarın kalınlaşıyor mu? geç yumurtlama mı? reglin yakın mı?

Tabıkıde bışey yok ama efekt ile de attım efektsız de çok ıstersenız bişiler çıkar fnd_50

Eklentiler

• 7E92F7D2-9D9B-4B7F-BEAC-5DD6B68B65AD.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 74
  • 37EB72D8-6F8F-4088-8E6A-82EBA494EF07.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 56
  • C1CED16A-6A47-4554-9E42-D572E197817E.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 08D49FC6-CFF4-4B12-A547-5EB432D826BA.png
    564,7 KB · Görüntüleme: 70
Bir doktora mı gitsen canım baksın bi rahim duvarın kalınlaşıyor mu? geç yumurtlama mı? reglin yakın mı?
Ya aslında adetim başlasın hemen doktora gidicem..aklımızda aşılama var..önceden eşim izin alsın..hazırlıklı bekliyoruz.Doktor bence diyecek kürtajdan sonrasın ondan düzensizlik var..

Ya aslında adetim başlasın hemen doktora gidicem..aklımızda aşılama var..önceden eşim izin alsın..hazırlıklı bekliyoruz.Doktor bence diyecek kürtajdan sonrasın ondan düzensizlik var..
Doğru haklısın o zaman düzensizlik olması çok normal.Hayırlı haberlerini bekliyorum en yakın zamanda İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…