- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.041
Üstteki dün altta ki bugünOlmaz mı baya koyulaşmış hem dee
Yaaa hadi yapppEvettttt yarın yapıcam hatta suan yapmamak için kendimi zor tutuyorum ilk idrarı yapmadım daha
Ben de hiç test yok evdeEvettttt yarın yapıcam hatta suan yapmamak için kendimi zor tutuyorum ilk idrarı yapmadım daha
Kuzum saydığın bütün ağrıların sebebi bebişten olabilirEki Görüntüle 3174659 Kızlar Buda benim sabah ki ateş tablom daha yeni yükledim . Ben de yaptım uyudum :) bata 3 kaldı. Ama benim belim çok ağrıyor regli olucam gibiyim. Yani korkuyorum ben her an gelebilir benim. 3 gündür ağrım var, hala gelmedi gelecek gibi ağrım bugün daha şiddetli ya göğsü hassasiyetim var. Reglde de böyle oluyorum. Ama ağrım 3 gün sürmüyordu ağrım olduğu gibi geliyordu belki bugün gelir. İnş gelmez tabi ki
İnş canım benim inş bebiştendir ağrı regle çok benzeyince insan korkuyor regl olucam gibi geliyorKuzum saydığın bütün ağrıların sebebi bebişten olabilirbunlar belirti olabilir. İnşallah gönlüne göre olur
Hangi telefon ve efekti acabaBende baktım filtreyle ama tam bir şey göremedim beyaz bir çizgi var gibi çok bekledi mi test? Bir de bata kaç gün var çok mu erken yaptın acaba
PTT deki geldi mi:) iyi yap bi dane yada yarın yap :) benim ağrım çok olduğu için bekleyeceğimVar bende işte artımed
Ya sabah ateşi bi ölçüyorum ya doğru mu bu ya düye bir kaç kez daha ölçüyorum :)Var bende işte artımed
sağolkuzum seninde güzel bence testinNe güzel kopkoyu
Hadi sabah sabah şenlenelimm tablon güzelYaaa gaza gelicem şimdi
Koyulaşmış bence kuzum bi daha ne zaman kan vericeksinÜstteki dün altta ki bugünbir de böyle bakın
Kız sen ne ateşli kadınsınKaldı son 3:))))) ateş tablomu atayım uyumaya devam edeceğimyarın test yapacağım Papatyamaviss @Deepblues L lavinya- @pozitifbiri @TASUU
Bilmiyorum ki canım pazartesi veya çarşamba veririm belki, daha dr gitmedim hiçKoyulaşmış bence kuzum bi daha ne zaman kan vericeksin
O zaman yarın yada sonraki gün tekrar test yap bakalım daha belirgin olmuş muBat tarihimi tam bilemiyorum biraz düzensiz çünkü test çok beklemedi ama hemen 5-10 dk içerisindeydi
Sanki yerleşme düşüşü olmuş sonra Yükselmiş gibi geldi banaBuda benim ateş tablom.
Bata 7 gün var. Daha yol uzun
Hadı sampıyonYaaa gaza gelicem şimdi
iPhone ve efekt bir uygulamadan değil galeriye girip fotoğrafı düzenle diyorum altta ayarları çıkıyor parlaklık Kontrast gölge ayarı gibi onlarla oynuyorum net çıktığını görene kadarHangi telefon ve efekti acaba