- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel kopkoyuSon adet tarihim 8 kasım hiçbir belirtim yokken göğüs ağrısı dışında içimden test yapmak geldi çıkınca çok şaşırdım beklemiyordum pazartesi doğru oan vermeye inş
Dün biraz yoğundum aşko giremedim bu gün buralardayım nasılsın napıyosunVeziir nerelerdesin battaşımmm
Belki de geç yumurtlama olduTest neqatif..strestenmi gecikme oluyor hiç anlamıyorum
bir süre daha bekle canım neler duyuyoruzTest neqatif..strestenmi gecikme oluyor hiç anlamıyorum
Var var ♀günaydın kızlar dünkü test ve bugünkü test koyulaşma var mı sizce
Ben niye göremiyorum bir de kasığımda çok ağrı var inşallah gitmezVar var ♀
Sakın çöpe atma bize resmini at bakalımTest neqatif..strestenmi gecikme oluyor hiç anlamıyorum
Sağdaki daha koyu o bugünün soldaki dünün diye tahmin ediyorum doğru mu Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Doktorum eğer bebek sağlıksız ise düşük olur demişti. Dua et Allah’a emanet et canımBen niye göremiyorum bir de kasığımda çok ağrı var inşallah gitmez
Olmaz mı baya koyulaşmış hem deegünaydın kızlar dünkü test ve bugünkü test koyulaşma var mı sizce
Var tabii canımmgünaydın kızlar dünkü test ve bugünkü test koyulaşma var mı sizce
Yaaa ağzından bal damlıyor kuzummmm inşallah Allahım inşallahTablo ben hamileyim diye bağırıyor inşallah düşmez de seninde yüzün güler
Ayy bu ben varmi bi gelişme sonucunuz inşallah poztiftirBen de hep adet olcam karnım ağrıyor diye geziyorum evde
Evettttt yarın yapıcam hatta suan yapmamak için kendimi zor tutuyorum ilk idrarı yapmadım dahaYavremoooo maşallah maşallah yarın sabah testler yapılıyor mu
Ay inşallah kuzum ya inşallahÇok güzel gidiyor hadi inşallah
Bat tarihimi tam bilemiyorum biraz düzensiz çünkü test çok beklemedi ama hemen 5-10 dk içerisindeydiBende baktım filtreyle ama tam bir şey göremedim beyaz bir çizgi var gibi çok bekledi mi test? Bir de bata kaç gün var çok mu erken yaptın acaba
Çok teşekkür ederim aminn inşallahSanki bir çizgi var canım, inşallah bebeğin senledir
Kızlar Buda benim sabah ki ateş tablom daha yeni yükledim . Ben de yaptım uyudum :) bata 3 kaldı. Ama benim belim çok ağrıyor regli olucam gibiyim. Yani korkuyorum ben her an gelebilir benim. 3 gündür ağrım var, hala gelmedi gelecek gibi ağrım bugün daha şiddetli ya göğsü hassasiyetim var. Reglde de böyle oluyorum. Ama ağrım 3 gün sürmüyordu ağrım olduğu gibi geliyordu belki bugün gelir. İnş gelmez tabi kiKaldı son 3:))))) ateş tablomu atayım uyumaya devam edeceğim yarın test yapacağım Papatyamaviss @Deepblues L lavinya- @pozitifbiri @TASUU