- 26 Aralık 2015
- 11.565
- 18.570
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.081
İnşallah vardır canım ya korkuyorumKuzum gözüküyor evet
Yaaa gerçekten mi teşekkür ederimKızzz efektsiz bile cok net gördüm
Yaa süper canım düşmemişEki Görüntüle 3174659 Kızlar Buda benim sabah ki ateş tablom daha yeni yükledim . Ben de yaptım uyudum :) bata 3 kaldı. Ama benim belim çok ağrıyor regli olucam gibiyim. Yani korkuyorum ben her an gelebilir benim. 3 gündür ağrım var, hala gelmedi gelecek gibi ağrım bugün daha şiddetli ya göğsü hassasiyetim var. Reglde de böyle oluyorum. Ama ağrım 3 gün sürmüyordu ağrım olduğu gibi geliyordu belki bugün gelir. İnş gelmez tabi ki
Bir de ateş adet günü de düşebilir ya da benim hcg genelde 2 gün kala yansıyor öncesinde bir kere daha böyle olmuştu bir gün öncesi negatif ertesi gün silik çıkmıştı:) negatif olsa da şaşırmayacağım bu ay çünkü fitil kullandım akıntı içinAma ateş güzel gidiyordu.
Ay bende gördümKızlar gören var mı? Ben görüyorum ama pek güvenmiyorum böyle görüp hayal kırıklığına uğrayan çok ve batıma daha 8gün var erken yaptım çünkü kan pıhtılaşmam var eğer varsa iğneye başlama gerek ve geçen hafta yumurtlama olduysa 10-12günüm deyim şimdi günlük test yapıp koyulaşmaya bakıcam inşallah koyulaşır vardır
Amin canım zaten bu ay negatif çıksa da şaşırmam demiştim çünkü akıntı için 5 gün fitil kullanmıştım yumurtlamaya da denk gelmişti. Gerçi daha 3 gün de var bakalım hayırlısı olsun inşallahCanım en azından geçen aylardaki gibi gölge cıkıp tereddütte kalmadın benimde testim gelmedi gelse ben de yapıcam ama bi sey hissetmiyorum nasip diyelim allah dogru zamanda versin
Ay inşallah canımAy bende gördümİnşAllah vardır yanılmıyoruzdur
Maşallah canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahkızlar bta 309 çıkmıştı ertesi gün tekrar kan veremmeiştim bende test yaptım daha koyulaştı sankiEki Görüntüle 3174673
bir süre daha bekle canım neler duyuyoruz
Sakın çöpe atma bize resmini at bakalım
Bana cevap yokAmin canım zaten bu ay negatif çıksa da şaşırmam demiştim çünkü akıntı için 5 gün fitil kullanmıştım yumurtlamaya da denk gelmişti. Gerçi daha 3 gün de var bakalım hayırlısı olsun inşallah
Sizi gördükçe benimde geldi, biraz umudum olsa koşa koşa yaparımBi işeyesım geldı ama bende zaten bısey çıkmaz
Sen yıkılma sen ayakta durSizi gördükçe benimde geldi, biraz umudum olsa koşa koşa yaparımneyse ben etkinliğimizin dirliği ve nizamı için bekliycem
Canım ben görüyorum inşallah vardır bebeşin senledir inşallah
Ben seni geçen ay hamiş body seçmiştim sen hamileysen bende hamileyim diye o ay tutmadı tüh keşke bu ayda seçseydimAy inşallah canım
Yaa kuzum vardır inşallah bu ay sende de iyi düşün daha test filan yapmadın adetinde gelmedi vardır inşallahBen seni geçen ay hamiş body seçmiştim sen hamileysen bende hamileyim diye o ay tutmadı tüh keşke bu ayda seçseydim
Yok kuzum inanmıyorum ben..erken gebelik göstermiyorkiCanım ben görüyorum inşallah vardır bebeşin senledir inşallah
Yaptın dimiSen yıkılma sen ayakta dur
Canım vallah gayet net görüyorum benYok kuzum inanmıyorum ben..erken gebelik göstermiyorki
Daha bir hafta var ya 18indeYaa kuzum vardır inşallah bu ay sende de iyi düşün daha test filan yapmadın adetinde gelmedi vardır inşallah