- 26 Aralık 2015
- 11.565
- 18.570
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.061
Alın size test bence hiçbir şey yok :) alın işteHadı sampıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alın size test bence hiçbir şey yok :) alın işteHadı sampıyon
Senı yalnız bırakmıyım dur bende yapamAlın size test bence hiçbir şey yok :) alın işte
Koyu bebegım şanlısı mı varkızlar bta 309 çıkmıştı ertesi gün tekrar kan veremmeiştim bende test yaptım daha koyulaştı sanki Eki Görüntüle 3174673
Efekt filan yapsaydın bari bana yaSenı yalnız bırakmıyım dur bende yapam
Canım en azından geçen aylardaki gibi gölge cıkıp tereddütte kalmadın benimde testim gelmedi gelse ben de yapıcam ama bi sey hissetmiyorum nasip diyelim allah dogru zamanda versinAlın size test bence hiçbir şey yok :) alın işte
Baya koyulaşmışkızlar bta 309 çıkmıştı ertesi gün tekrar kan veremmeiştim bende test yaptım daha koyulaştı sanki Eki Görüntüle 3174673
İnşallahSanki yerleşme düşüşü olmuş sonra Yükselmiş gibi geldi bana
20 aralık doktor kontrolüm bakalım 6+1 olacak o zaman gittiğimde kese görünür mü , kalp sesi falan ?Koyu bebegım şanlısı mı var
Maşallah canım göğüs ağrın ne zamandır var benim geçmeyen hatta hiç azalmayan göğüs ağrım var 5 gündürEvet baya koyu çıktı inanamadım bidaha yaptım bikaç saat sonra oda sanıyeler içşnde baya koyu çıktı ben şaşırdım açıkcası bu ay ihtimal vermiyordum çükü hiçbir belirtim olmadı göğüs ağrısı dışında oda normal dedim adet önvesi gecikince 3gün gittim test aldım böyle çıktı
Yapacak misin şimdi ?Senı yalnız bırakmıyım dur bende yapam
Ama ateş güzel gidiyordu.Alın size test bence hiçbir şey yok :) alın işte
Alın size test bence hiçbir şey yok :) alın işte
Bi işeyesım geldı ama bende zaten bısey çıkmazYapacak misin şimdi ?
Kalp gözükmeyebilir ama kese gözükür şanslı isen yolk da gözükür:)20 aralık doktor kontrolüm bakalım 6+1 olacak o zaman gittiğimde kese görünür mü , kalp sesi falan ?
Kuzum gözüküyor evetKızlar gören var mı? Ben görüyorum ama pek güvenmiyorum böyle görüp hayal kırıklığına uğrayan çok ve batıma daha 8gün var erken yaptım çünkü kan pıhtılaşmam var eğer varsa iğneye başlama gerek ve geçen hafta yumurtlama olduysa 10-12günüm deyim şimdi günlük test yapıp koyulaşmaya bakıcam inşallah koyulaşır vardır
İNŞALLAHKalp gözükmeyebilir ama kese gözükür şanslı isen yolk da gözükür:)
Kızzz efektsiz bile cok net gördümKızlar gören var mı? Ben görüyorum ama pek güvenmiyorum böyle görüp hayal kırıklığına uğrayan çok ve batıma daha 8gün var erken yaptım çünkü kan pıhtılaşmam var eğer varsa iğneye başlama gerek ve geçen hafta yumurtlama olduysa 10-12günüm deyim şimdi günlük test yapıp koyulaşmaya bakıcam inşallah koyulaşır vardır