- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.921
Darısı tüm gruba olsunHayırlı olsun canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı tüm gruba olsunHayırlı olsun canımm
Eşimde dün diyorki bu ay aşılama yap..ben ertelemek istiyordum..jelle denemek istedim..ama yapak diyor valla bilemedim..zaten adetimde gecikmiş..ne oluyor bana anlamıyorumSenden güzel haberler bekliyorum hamiş olursan hemen koşa koşa gidicem bendeSelam benim de aşılamanın 9. günü bitti bugün. Aşılamadan sonra 12.gun test için ideal ama negatif çıkarsa moral bozmamak lazım her an değişebiliyor sonuç
İnşallah hicbirine gerek kalmadan nasip olur benim biraz gözüm korktu ama 2. aşılamayı düşünürüm sanırımAnladım canım hayırlısıyla bebeğin sana gelir inşallah
Benşm değerler sıkıntılı ama çok daha sıkıntılıların bile olduğunu biliyorum okuyorum o yüzden deniyorum şansımı Allahtan istiyorum verirse ne ala vermezse başım üstüne
Aşılamayı da deneyeceğim o da olmazsa tüp oda olmazsa nasip artık
Kesinlikle çok önemli. Ben bu konularda zaten o an çok soğuk kanlı oluyorum. Sonradan olayın etkisi vuruyor bana.Hayat kurtardın yaa mükemmelsin canım of acayip etkilendim ilk yardım bilmek ne kadar önemli. Helal olsun sana
Salı gününe kadar netliğe kavuşur benim durum. İçinden ne geliyorsa onu yap daha önce gebe kalmışsın belki yine kalırsın bu ay tutmazsa ara verip yine denerim galibaEşimde dün diyorki bu ay aşılama yap..ben ertelemek istiyordum..jelle denemek istedim..ama yapak diyor valla bilemedim..zaten adetimde gecikmiş..ne oluyor bana anlamıyorumSenden güzel haberler bekliyorum hamiş olursan hemen koşa koşa gidicem bende
Hayırlı olsun bence normal çünkü daha var regliyeKizlar pazar gününü bekleyemedim test yaptım pozitif hemen evin yakınında tıp merkezi vardı kan verdim 18 değerim sat 15 Kasım normal mi düşük olması değerin
Sen neden diyorsun tutmucak..hiç öyle düşünme..Salı gününe kadar netliğe kavuşur benim durum. İçinden ne geliyorsa onu yap daha önce gebe kalmışsın belki yine kalırsın bu ay tutmazsa ara verip yine denerim galiba
Bilmiyorum hiç kalamadim. Mucize gibi geliyor gebe kalmakSen neden diyorsun tutmucak..hiç öyle düşünme..
Ya kuzum bende öyleyim hala benim için mucize..ama hiç kalmayanlar aşılamayla gebe kalmişlar..güzel düşün sonuç güzel olsunBilmiyorum hiç kalamadim. Mucize gibi geliyor gebe kalmak
Bi umut var içimde aslında ama yine de kendimi çok şartlamiyorum üzülmek istemiyorum. Rahim ağzı darlığı eğer engelse belki o yüzden kalamadim hiç. Ben de okudum uzun yıllar hiç kalamayan var aşılama ile olmuş ama biri var benimle durumu ayni onunla mesajlastik gebeliği iyi gidiyormuş ben de umudu ona bağladımYa kuzum bende öyleyim hala benim için mucize..ama hiç kalmayanlar aşılamayla gebe kalmişlar..güzel düşün sonuç güzel olsun
Hayır hiçte ondan diğil..tüp bebek yapıb sonradan kendiliğinden hamile kalan o kadar kadın varki.Umutunu kayb etme..bunu aslında bana diyen lazımBi umut var içimde aslında ama yine de kendimi çok şartlamiyorum üzülmek istemiyorum. Rahim ağzı darlığı eğer engelse belki o yüzden kalamadim hiç. Ben de okudum uzun yıllar hiç kalamayan var aşılama ile olmuş ama biri var benimle durumu ayni onunla mesajlastik gebeliği iyi gidiyormuş ben de umudu ona bağladım
Süperr gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah ❤Kızlarr sonuç çıktı bhcg 63
Canim benim, senin haberini almadan burdan gitmicem çocuk seslerinden başın ağrısın inşallahHayır hiçte ondan diğil..tüp bebek yapıb sonradan kendiliğinden hamile kalan o kadar kadın varki.Umutunu kayb etme..bunu aslında bana diyen lazım
Ayyy Amin canımKendime söz verdim hiç çocuklara bağırmıcam..kardeşim diyor şimdi öyle diyorsunHepimiz hamiş olak kakalarıni nasıl yaptılar diye konuşakCanim benim, senin haberini almadan burdan gitmicem çocuk seslerinden başın ağrısın inşallah
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin ❤Kizlar pazar gününü bekleyemedim test yaptım pozitif hemen evin yakınında tıp merkezi vardı kan verdim 18 değerim sat 15 Kasım normal mi düşük olması değerin
Aynen öyle nasip, elimizden geleni imkanlar dahilinde çabalıyoruz sonuçta, aşılamayı erkek kaynaklı problemlerde de öneriyorlar yani zaten yapısal bozukluğu olan bi sperm varsa da aşılama öncesi elenmiş oluyor, ben çip aşılama yaptırdım, işkem öncesi spermler özel bi sıvıda süzülüp en iyileri seçiliyor, sonuç ne olur bilemem ama bence denemişken çip denemek daha mantıklı.Benim de amh düşük yaşım ileri sağ yumurtalığım yok falan bir sürü sorun var yani ama eşim iyi diye tahmin ediyoruz test yapmaya ikna ettim nihayet Allah korusun varsa onda da değerlerde sıkıntı, o zaman doğalla uğraşmayıp hemen aşılama diye düşünüyorum o yüzden sordum klomen artı çatlatma yaptım bir kere işe yaramadı
Nasip
Teşekkür ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun negatif göre göre yontuldum zaten birlikte gün sayacağız desene inşallah hayırlı sonuçlar elde ederizSelam benim de aşılamanın 9. günü bitti bugün. Aşılamadan sonra 12.gun test için ideal ama negatif çıkarsa moral bozmamak lazım her an değişebiliyor sonuç
Kilometrelerce uzaktan bile anlaşılıyor samimiyetin ne kadar çok istediğin Allah gönlüne göre versin inşallahAyyy Amin canımKendime söz verdim hiç çocuklara bağırmıcam..kardeşim diyor şimdi öyle diyorsunHepimiz hamiş olak kakalarıni nasıl yaptılar diye konuşak
İnşallah senin de sonucun olumlu olur canım ben de negatif göre göre bı hâl oldum Hangi ilde yaptırdın ?Teşekkür ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun negatif göre göre yontuldum zaten birlikte gün sayacağız desene inşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz