Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Selam 🖐🏻 benim de aşılamanın 9. günü bitti bugün. Aşılamadan sonra 12.gun test için ideal ama negatif çıkarsa moral bozmamak lazım her an değişebiliyor sonuç 😊
Eşimde dün diyorki bu ay aşılama yap..ben ertelemek istiyordum..jelle denemek istedim..ama yapak diyor valla bilemedim..zaten adetimde gecikmiş..ne oluyor bana anlamıyorum🤦🏻‍♀️Senden güzel haberler bekliyorum hamiş olursan hemen koşa koşa gidicem bende😍

Anladım canım hayırlısıyla bebeğin sana gelir inşallah 🙏🙏
Benşm değerler sıkıntılı ama çok daha sıkıntılıların bile olduğunu biliyorum okuyorum o yüzden deniyorum şansımı Allahtan istiyorum verirse ne ala vermezse başım üstüne
Aşılamayı da deneyeceğim o da olmazsa tüp oda olmazsa nasip artık
İnşallah hicbirine gerek kalmadan nasip olur 🤲🏻 benim biraz gözüm korktu ama 2. aşılamayı düşünürüm sanırım

Eşimde dün diyorki bu ay aşılama yap..ben ertelemek istiyordum..jelle denemek istedim..ama yapak diyor valla bilemedim..zaten adetimde gecikmiş..ne oluyor bana anlamıyorum🤦🏻‍♀️Senden güzel haberler bekliyorum hamiş olursan hemen koşa koşa gidicem bende😍
Salı gününe kadar netliğe kavuşur benim durum. İçinden ne geliyorsa onu yap daha önce gebe kalmışsın belki yine kalırsın 😊 bu ay tutmazsa ara verip yine denerim galiba

Ya kuzum bende öyleyim hala benim için mucize..ama hiç kalmayanlar aşılamayla gebe kalmişlar..güzel düşün sonuç güzel olsun
Bi umut var içimde aslında ama yine de kendimi çok şartlamiyorum üzülmek istemiyorum. Rahim ağzı darlığı eğer engelse belki o yüzden kalamadim hiç. Ben de okudum uzun yıllar hiç kalamayan var aşılama ile olmuş ama biri var benimle durumu ayni onunla mesajlastik gebeliği iyi gidiyormuş ben de umudu ona bağladım 😊

Bi umut var içimde aslında ama yine de kendimi çok şartlamiyorum üzülmek istemiyorum. Rahim ağzı darlığı eğer engelse belki o yüzden kalamadim hiç. Ben de okudum uzun yıllar hiç kalamayan var aşılama ile olmuş ama biri var benimle durumu ayni onunla mesajlastik gebeliği iyi gidiyormuş ben de umudu ona bağladım 😊
Hayır hiçte ondan diğil..tüp bebek yapıb sonradan kendiliğinden hamile kalan o kadar kadın varki.Umutunu kayb etme..bunu aslında bana diyen lazım😂

Benim de amh düşük yaşım ileri sağ yumurtalığım yok falan bir sürü sorun var yani ama eşim iyi diye tahmin ediyoruz test yapmaya ikna ettim nihayet Allah korusun varsa onda da değerlerde sıkıntı, o zaman doğalla uğraşmayıp hemen aşılama diye düşünüyorum o yüzden sordum klomen artı çatlatma yaptım bir kere işe yaramadı
Nasip 🌺
Aynen öyle nasip, elimizden geleni imkanlar dahilinde çabalıyoruz sonuçta, aşılamayı erkek kaynaklı problemlerde de öneriyorlar yani zaten yapısal bozukluğu olan bi sperm varsa da aşılama öncesi elenmiş oluyor, ben çip aşılama yaptırdım, işkem öncesi spermler özel bi sıvıda süzülüp en iyileri seçiliyor, sonuç ne olur bilemem ama bence denemişken çip denemek daha mantıklı.

Selam 🖐🏻 benim de aşılamanın 9. günü bitti bugün. Aşılamadan sonra 12.gun test için ideal ama negatif çıkarsa moral bozmamak lazım her an değişebiliyor sonuç 😊
Teşekkür ediyorum 🤗 hakkımızda hayırlısı olsun negatif göre göre yontuldum zaten 🙈 birlikte gün sayacağız desene inşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz 🙏🏻🌸

X