- 7 Kasım 2022
- 3.135
- 5.793
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.901
Benim de amh düşük yaşım ileri sağ yumurtalığım yok falan bir sürü sorun var yani ama eşim iyi diye tahmin ediyoruz test yapmaya ikna ettim nihayet Allah korusun varsa onda da değerlerde sıkıntı, o zaman doğalla uğraşmayıp hemen aşılama diye düşünüyorum o yüzden sordum klomen artı çatlatma yaptım bir kere işe yaramadıEstağfurullah, sorun demek istemiyorum dediğim gibi doğal gebelik yaşadım hem de amh 0.8 iken, yani amh gebeliğe asla engel değilmiş sadece vakit kaybetmeyin ara vermeyin denildi bize, o yüzden aşılama ile takip ederek günü tutturmak istedik.
Aşko adet öncesi beyaz kremsi akıntı gelir benden, ama bu akıntı iki ay kimyasal yaşadığımda da geldi adet öncesi. Yani hamilelik ve gebelik belirtisi aynı olabilir akıntı da aynı olabilir bu bir kıstas değil
Kız dur daha ne belli adet mi oldun noldu bacımfnd_50 of çok üzgünüm bile bile üzüldüm yınede kız olmayacağını bılıyordum zaten bu ay ama işte Sakarya’ya gıdıyoruz ıs çıkışı test alırmıyım yanıma bılemedım
Hahaha tek değilmişim arada bende bakıyorum hamile sayımızaCanım bir ara listede hamileleri güncellesene çok hoşuma gidiyo oraya bakıp artışı izlemek garip bir hobiye sahip oldum buraya üye olduğumdan beri
Ara ara eski ayların da listelerine bakıyorum hamile sayılarına falan çok hoşuma gidiyor eşime de bazen söylüyorum gösteriyorum falan kafayı mı yedin sen diyor
Canım mecbur uyanıyorum okula gidiyorum zaten öğretmenimHer sabah 06:15 te mi uyanıyorsun kuzum valla helal olsun:)ben 8 de gözümü zor açıyorum
Hayat kurtardın yaa mükemmelsin canımBen de öyleyim. Hatta bugün çok kötü bişey oldu. Bizim iş yerinde yabancı uyruklu çalışanlar var. Cuma saati herkes namaza gitmiş onlar kalmış. Biri fenalaşmış. Kalp krizi. Kimse yok indim hemen kalp masajı falan. İlk Yardım biliyorum. Götürdüler çocuğu genç bi de. İçim ezildi çok etkilendim. Ağla ağla çocuk gittikten sonra. İyiymiş çok şükür anjiyo yapacaklarmış.
Geçmiş aylara da bakıyon mu sayıyorum bide psikopat gibi oh oh maşallah falan :)))Hahaha tek değilmişim arada bende bakıyorum hamile sayımıza
SelamMerhaba kızlar, ben de 2 Aralık'ta aşılama yaptırararak aranıza yeniden katıldım :) gonal f sayesinde adetimin 8.günü yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi oldum, 10.günü ise aşılama oldu. Şuan test günü için kafam karışık çünkü normal yumurtlama 14.gün oluyor ben bu ay 8.gün varsayıyorum, başına bu durum gelen varsa yorum yapabilir mi acaba? Bu arada bel, kalça ve rahim ağrısı beni benden alıyor içtiğim duphastondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kendimi kaptırmamak adınagerçi daha önceki hamileliğimi de adet sancısı sanmıştım yani birebir aynı
Kızzzz sence ben hamile miyimSıkıyorum sıkıyorum teste katılayım barı bembeyaz çıkarımda rahatlıkla adetımı olayımsende hamıle çıkarsan kı bence yüksek ıhtımal @pozitifbiri ile beni sık sık olduğum topiğe zıyarete gelin emi
Kuzum son seferlere yenınellı oldukesın derlerse yazarımCanım bir ara listede hamileleri güncellesene çok hoşuma gidiyo oraya bakıp artışı izlemek garip bir hobiye sahip oldum buraya üye olduğumdan beri
Ara ara eski ayların da listelerine bakıyorum hamile sayılarına falan çok hoşuma gidiyor eşime de bazen söylüyorum gösteriyorum falan kafayı mı yedin sen diyor
Canım inşallah senin de hayırlı gebelikle sonuçlanırSelambenim de aşılamanın 9. günü bitti bugün. Aşılamadan sonra 12.gun test için ideal ama negatif çıkarsa moral bozmamak lazım her an değişebiliyor sonuç
Ah askısı bilmiyorum aldım hadı test yanımaKızzzz sence ben hamile miyimsen de öylesin hatta bence sen öylesin inşallah hayırlı haberler alalım birlikte aşkoşum
Sağol canım inşallah tutarCanım inşallah senin de hayırlı gebelikle sonuçlanır
Senin aşılamayı seçmenin sebebi ne sakıncası yoksa
Kendime öncü yoldaş arıyorum benim şartlarıma da uyar mı diye :))
Kız anaaaaaa inanmıyorum onu görünce ben de duygulandım ağladım ben ne tuhaf bir insanım dedim hatta senin yazdığını görünce de şok oldum dedim yalnız değilmişimcok sıkıldım ıs yerınde bugun bıtsınde gıtsın dıye saat sayıyorum.
Ne anlatcam size ben asırı duygusal bı ınsanım boyle herseye aglayabılırım.Dün kaynanamlarda yemek yerken bı haber gordum sizde görmüşsünüzdür.Bursada bir kız okul baskanlıgını kazanırsam Sefoyu getırcem demıs sefoda bunu gormus gelmıs elınden tutarak merdıvenlerden ınıyorbaktım burnumun ucu sızlıyor gozlerım dolmus bazen boyle cok sacma sebepsız seylere duygusallasıyorum ya bıde hamıle olsam yandım
Hayırlı olsun canim.
Belirtin neydi ?
Anladım canım hayırlısıyla bebeğin sana gelir inşallahSağol canım inşallah tutarbenim belirli bi sebebim yok aslında. Yani doktor hiç bı teşhis koymadı ama 2 sene hiç gebe kalamadim. Çatlatma sonrası aşılamayi kendim denemek istedim
Çok teşekkürler