Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Benim de amh düşük yaşım ileri sağ yumurtalığım yok falan bir sürü sorun var yani ama eşim iyi diye tahmin ediyoruz test yapmaya ikna ettim nihayet Allah korusun varsa onda da değerlerde sıkıntı, o zaman doğalla uğraşmayıp hemen aşılama diye düşünüyorum o yüzden sordum klomen artı çatlatma yaptım bir kere işe yaramadı
Nasip

fnd_50 adet oncesı akıntı nasıl olur akıntı uzmanı
Aşko adet öncesi beyaz kremsi akıntı gelir benden, ama bu akıntı iki ay kimyasal yaşadığımda da geldi adet öncesi. Yani hamilelik ve gebelik belirtisi aynı olabilir akıntı da aynı olabilir bu bir kıstas değil

Hahaha tek değilmişim arada bende bakıyorum hamile sayımıza

Hayat kurtardın yaa mükemmelsin canım of acayip etkilendim ilk yardım bilmek ne kadar önemli. Helal olsun sana

Selam benim de aşılamanın 9. günü bitti bugün. Aşılamadan sonra 12.gun test için ideal ama negatif çıkarsa moral bozmamak lazım her an değişebiliyor sonuç

Kızzzz sence ben hamile miyim sen de öylesin hatta bence sen öylesin inşallah hayırlı haberler alalım birlikte aşkoşum

Kuzum son seferlere yenınellı oldukesın derlerse yazarım

Selam benim de aşılamanın 9. günü bitti bugün. Aşılamadan sonra 12.gun test için ideal ama negatif çıkarsa moral bozmamak lazım her an değişebiliyor sonuç
Canım inşallah senin de hayırlı gebelikle sonuçlanır
Senin aşılamayı seçmenin sebebi ne sakıncası yoksa
Kendime öncü yoldaş arıyorum benim şartlarıma da uyar mı diye :))

Canım inşallah senin de hayırlı gebelikle sonuçlanır
Senin aşılamayı seçmenin sebebi ne sakıncası yoksa
Kendime öncü yoldaş arıyorum benim şartlarıma da uyar mı diye :))
Sağol canım inşallah tutar benim belirli bi sebebim yok aslında. Yani doktor hiç bı teşhis koymadı ama 2 sene hiç gebe kalamadim. Çatlatma sonrası aşılamayi kendim denemek istedim

Kız anaaaaaa inanmıyorum onu görünce ben de duygulandım ağladım ben ne tuhaf bir insanım dedim hatta senin yazdığını görünce de şok oldum dedim yalnız değilmişim

Tek belirtim gogus ucu agrisiydi. Dün lekelenme oldu adetim erkenden geliyor sandım sonra sabah beyaz akinti olunca dedim sokulemedi heralde. Çok sık tuvalete gidince ya adet oluyorum sanki ama dur bı bakiyim negatifi göreyim de beklemekten vazgeçeyim diye test yaptım anında iki çizgi çıktı predictorda
Hayırlı olsun canim.
Belirtin neydi ?

Sağol canım inşallah tutar benim belirli bi sebebim yok aslında. Yani doktor hiç bı teşhis koymadı ama 2 sene hiç gebe kalamadim. Çatlatma sonrası aşılamayi kendim denemek istedim
Anladım canım hayırlısıyla bebeğin sana gelir inşallah
Benşm değerler sıkıntılı ama çok daha sıkıntılıların bile olduğunu biliyorum okuyorum o yüzden deniyorum şansımı Allahtan istiyorum verirse ne ala vermezse başım üstüne
Aşılamayı da deneyeceğim o da olmazsa tüp oda olmazsa nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…