Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar dünkü gelen kahverengi lekenin aynısı bugünde geldi baya akıntı gibi geliyor ama burda bi hemşireyle felan konuştum kürtaj olduğumu durumu anlattım yaşadığın herşey çok normal rahim 3 ayda ancak toparlanıyor kendi kendine kafanda kurma dedi biraz içim rahatladı. Ve bugün yine ovülasyon testimi yaptım sanki düne göre daha da koyulaşmış demekki lekelenme olurkende yumurta büyüyebiliyor buda çok sevindirdi beni

Eklentiler

• IMG_20221208_140440.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar beni yine sağlık ocağından ebe aradı folat yüksek çıkmış doktor folik asidi 2 günde bir içsin demiş. Hâlâ pazartesi veya salı gel istersen kan için diyor ben yarını zor bekliyorum
Canım ben sana dünde dedim keşke özele gitseydin valla o ebeyede ayrıca çok gıcık kaptım olmadı şu en son yaptığın kaset testin aynı markasından al yarın ilk idrarla tekrar yap koyulaşma görürsen herşey yolunda demektir

Negatif dedi sağlık kabini erken gebelik testi yaptırdım bat a var çünkü iki gün demin yine aradı silik bir çizgi var çok erken gebelik olabilir dedi var mı yok mu anlamadim

Eklentiler

• IMG-20221208-WA0013.jpeg
    126,7 KB · Görüntüleme: 57
Kuzum hepsinide biliyorlar..gördüler ama işte o günleri saymazlarki..onlar şimdiki durumuma yorum yapıyorlar..bende belkide iyikide uzağa gelin geldim..dedim cocuğum olmayana kadar numaramı bile bilmeyecekler işte tabi annemlere soruyorlar çocuğu neden olmuyor.Sanki eşim istemiyorda cocuğum olsun ikimizde çocuk hasretindeyiz..başkalarinin cocuğunu görüyorum nasıl oyun oynar içim parcalanıyor.Bir gün canım bizde sevinecez canım.Sizde sağolun destek oluyorsunuz.Dualarımızı eksik etmeyek

Negatif dedi sağlık kabini erken gebelik testi yaptırdım bat a var çünkü iki gün demin yine aradı silik bir çizgi var çok erken gebelik olabilir dedi var mı yok mu anlamadim
Canım sen niye kan vermiyorsun sağlık kabinleri senin yaptığın şu testin aynısını yapıyor

Kuzum ovu testleri boşuna yapıyorsun..sen şimdi çok iyi gidiyorsun hiç merak etme.

Kuzum dünkü sonucu söylerken unutmuş o yüzden aramış ben az önce gittim test aldım yine ama ilk idrarla yapmadım alttaki bugünkü

Ya yemin ederim şöyle dalga geçer gibi konuşan insanlara aşırı ayar oluyorum. Ya var de ya yok de. Küfür edicem şimdi. İnsanların bu kadar heyecanla beklediği haberleri bu rahatlıkla vermeleri çok sinir ediyor beni

Kuzum dünkü sonucu söylerken unutmuş o yüzden aramış ben az önce gittim test aldım yine ama ilk idrarla yapmadım alttaki bugünkü Eki Görüntüle 3173881
Canım ya bugünkü yaptığın testin aynısını yada dünkü yaptığın testin aynısını al yarın tekrarla testi iki testinde hassasiyeti farklı olabilir çünka ama ben asla kimyasal olduğunu düşünmüyorum boşa stres yapıp bebişi etkileme

bana da soran olduğunda ben Allah veriyor diye biliyorum size kim verdiyse ondan isteyim diyordum gülerek hem bozuluyorlar hem de bir daha sormuyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…