- 1 Nisan 2022
- 12.530
- 15.404
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.301
Kız ben hemşire dedim sana inanmadın..dedim su gibi gelicek..temizlensin temizlensin hazırlan birlikte hamiş olucazYa bide bildiğin çamur geliyor su gibi kan değil yani buhemşire hanım rahim hala kendini temizliyor korkma dedi içim rahatladı baya
Sağolasın canım benim ❤Tatlım başınız sağ olsun
sen ne bakıyorsun ona. bence direkt özele git baksınlar hızlıcasonuç demedi çizgi görüyormuş sadece
Kız niye dayanmayasın gözün görüyor işte nasıl güzel koyulaşmışKız nasıl dayanıcammm
Kuzum sen hamilesin..git özelde kan ver..ben bu çizgiyle hamileligimi ögrendimsonuç demedi çizgi görüyormuş sadece
boyle sevincim kursagımda kaldı sağlık kabıni çok yeni olabilir hastaneye gitseniz de çıkmaz dediCanım sağlık ocağına veya hastaneye git, en az 40 üstü bhcg çıkar bu teste ve sen hamilesin Allah'ın izniylee
Amannnnn sallayin onu bende kan testiniz negatif geldi sandim.bariz cizgi var net sonuç kanda cikar amasonuç demedi çizgi görüyormuş sadece
AyyyyKız ben hemşire dedim sana inanmadın..dedim su gibi gelicek..temizlensin temizlensin hazırlan birlikte hamiş olucaz
Çok net var inşallah sağlıkla ilerlesin bebişin ❤İlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım
Kuzum sen hamilesin..git özelde kan ver..ben bu çizgiyle hamileligimi ögrendimka
yok dediler gidip başka marka test alıp geleyimÇok net var inşallah sağlıkla ilerlesin bebişin ❤
Amin canım benim Allah razı olsunbaşınız sağolsun canım mekanları cennet olsun ikisinin de
Git kan ver sonrada o sağlık kabininde ki salağa deki önce beta hcg hormonu kana geçiyor sonra idrara geçiyor kanda gözükmeyen şey idrarda nasıl gözüksünboyle sevincim kursagımda kaldı sağlık kabıni çok yeni olabilir hastaneye gitseniz de çıkmaz dedi
Teste para vermeeeee git kan ver hamilesin canım sen tecrübemize güvenyok dediler gidip başka marka test alıp geleyim
çok daha silik çizgiler bile kanda pozitif çıktı.canım inat etme hadi hazırlan git mutlu döneceksin :)boyle sevincim kursagımda kaldı sağlık kabıni çok yeni olabilir hastaneye gitseniz de çıkmaz dedi
Bizde kafa kalmamış kuzum anlıyorum seniAyyyyya ben senin hemşire olduğunu unuttum ya valla şuan şok içindeyim kendime sinirden gülüyorum böyle bişey olamaz
Allah razı olsun canım benim Amin inşallahBaşın sağ olsun canım Allahım sabır versin inşallah
Ya vallaha kalmamışBizde kafa kalmamış kuzum anlıyorum seni
Sen nasıl onlara inandın ya..çizik ne ya..sen iyi cevablarıni vermedim..ben çoktan vermiştimyok dediler gidip başka marka test alıp geleyim
Amin canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım, makanları cennet olsun
Bok çıkmaz deseydin ona. Ya kendimi tutayım diyorum ama yok. Önce kanda sonra idrarda çıkıyor bilmiyorsunuz deseydin keşke.boyle sevincim kursagımda kaldı sağlık kabıni çok yeni olabilir hastaneye gitseniz de çıkmaz dedi