- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.241
canım sen hemşiresin. 20li yaşlarda sayısız insanın hayatına dokundun. ne kadar dua aldın kim bilir, öyle herkese nasip olmaz bunu yaşamak. bak hissediyorum çok yakında kavuşacaksın ve çok çok mutlu olacaksın. Bu sabrın mükafatı da çok büyük olacaktır.Yoruldum kuzum çok yoruldum 2 sene olucak..20 üstünde olsaydım yemin ediyorum o kadar inadci biriyimki sona kadar denicektim..beni en çok yoruyor onu yememek bunu yememek..hazır yemekler zaten yok bizde.. bu kadar sağlam hayat tarzımız varken..yine olmuyor.Her ay aynı manzara..bırakmak istiyorum ama nasıl birakayım onuda edemiyorum
yaaa evet aradan biraz daha zaman geçince daha belirgin hale geldi , test verdim sonuç çıksın haberdar edicem siziYaaa maşallah kuzuya, annesi orada gayette gözüküyor ama senin için oynadım. Bak el sallıyor...
Canım burada adetten 3 gün sonra silik öğrenen arkadaşlar var, hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin bebişinKimse cvp vermicekmi.
Yavrum işte inançta bitiyor herşey. İç rahatlığı versin Allah. Sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan gerisini ona bırak. Vardır bir bildiği de bebeğim. Sorgulama dert etme kendine. O alacağı zamanı da vereceği zamanı da bilir. Diğer türlüsü başka işe yaramıyor. Doğal yolla olmuyorsa başka yolla dene. İlla ki olur. Nasibinde varsa.Yoruldum kuzum çok yoruldum 2 sene olucak..20 üstünde olsaydım yemin ediyorum o kadar inadci biriyimki sona kadar denicektim..beni en çok yoruyor onu yememek bunu yememek..hazır yemekler zaten yok bizde.. bu kadar sağlam hayat tarzımız varken..yine olmuyor.Her ay aynı manzara..bırakmak istiyorum ama nasıl birakayım onuda edemiyorum
Zaten kuzum ben demeden eminim bana dua eden çok insan var.Ben 20 yaşlarda iş düşünerken her kes çocuk yapıyordu..bende nasıl seviniyordum Allahım onların yerine..o zaman umrumda diğildi.Şimdide yinede o kadar istiyorum ben ve kimin evinde çocuk sesi yok.onlar sevinsinler..o kadar içten istiyorum ki onu Allah göruyor.Amin kuzum sevinek hepimiz.canım sen hemşiresin. 20li yaşlarda sayısız insanın hayatına dokundun. ne kadar dua aldın kim bilir, öyle herkese nasip olmaz bunu yaşamak. bak hissediyorum çok yakında kavuşacaksın ve çok çok mutlu olacaksın. Bu sabrın mükafatı da çok büyük olacaktır.
Ben bir de Haziran da kimyasal gebelik geçirdim.test yapmak üzülmek istemiyorum 30.gunde yaptim tek cizgiydi bugun 38. Gunum ama 41 e kadar bekleyecem pazar gunu de regl olmazsam test yaparim yineAynen ben de son aylarda düzensizlik yaşıyordum ve belli bi hormonal rahatsızlığım yok çok şükür. Oluyo heralde böyle
Amin canımYavrum işte inançta bitiyor herşey. İç rahatlığı versin Allah. Sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan gerisini ona bırak. Vardır bir bildiği de bebeğim. Sorgulama dert etme kendine. O alacağı zamanı da vereceği zamanı da bilir. Diğer türlüsü başka işe yaramıyor. Doğal yolla olmuyorsa başka yolla dene. İlla ki olur. Nasibinde varsa.
yaa Allah seni ne kadar çok seviyor baksana. Ben buna çok inanıyorum. Senden hiç vazgeçmiyor, sen dünyaya yöneldiğin anda kendini sana hatırlatıyor. bu çok büyük bir lütuf. Ya aklına dua etmek gelmeseydi? Kalbin böylesine mühürlenseydi. Bu dünya 2 saniyelik bir an sadece. 2 saniye için sonsuz hayatımızı riske atmayalım. Umudunu kaybettiğin yerde imanından şüphe etmen gerekirmiş bu yüzden umudumuzu aslaaaa kaybetmiyoruz :) Nefes aldığımız her an umudumuz var. Bende acımı içimde yaşıyorum tekrar nasip olmayacak belki diyorum. Gidip ihtiyacı olan çocuklarla ilgileniyorum. uzun süre gidemesem yanlarına gidince özlediklerini hissediyorum ya dünyalar benim oluyor. Belki de o çocuklar için bana şu anda nasip olmuyor. onların bana ihtiyacı var belkideKuzum aslında benim sınavım çok oldu bu hayatda..zor oluyor sonu güzel oluyor..şimdide çocuk için yıpranıyorum olmuyor.Ben hiç bir zaman hiç bir şeyi kolaylıkla elde etmedim..kesin orda bir göz yaşi olmalı canım.
amiiin canım amiiin bende hep dua ediyorum isteyen herkes içinZaten kuzum ben demeden eminim bana dua eden çok insan var.Ben 20 yaşlarda iş düşünerken her kes çocuk yapıyordu..bende nasıl seviniyordum Allahım onların yerine..o zaman umrumda diğildi.Şimdide yinede o kadar istiyorum ben ve kimin evinde çocuk sesi yok.onlar sevinsinler..o kadar içten istiyorum ki onu Allah göruyor.Amin kuzum sevinek hepimiz.
Kardeşimde öyle diyor Allah seni çok seviyor diyor..hep kendini hatirlatıyor..ondan zor oluyor.Hatda ben hamile kaldım..inanamıcaksın..ben hiss etdim bir şeyler olucak..eşim çocuk mobilyasına giyimlere bakarken .ben diyordum dur bakalım erken diyordum.Mesela şimdi benim memlekette akrabalar duyuyorum diyorlar kocaman evi var..eşi dört dörtlük..birde Türkiye'de evli..ama benim eski hayatımı biliyorlar..ben eşimi toprağa veren bir insanım..çocuğum olmadığı için yeniden evlendim..bu kadar dualarımın cevabıdı şimdiki hayatım.Eskiden memlekette olarken bende gidiyordum yurda..elimden ne geliyorsa ediyordum canım..iyi ediyorsunyaa Allah seni ne kadar çok seviyor baksana. Ben buna çok inanıyorum. Senden hiç vazgeçmiyor, sen dünyaya yöneldiğin anda kendini sana hatırlatıyor. bu çok büyük bir lütuf. Ya aklına dua etmek gelmeseydi? Kalbin böylesine mühürlenseydi. Bu dünya 2 saniyelik bir an sadece. 2 saniye için sonsuz hayatımızı riske atmayalım. Umudunu kaybettiğin yerde imanından şüphe etmen gerekirmiş bu yüzden umudumuzu aslaaaa kaybetmiyoruz :) Nefes aldığımız her an umudumuz var. Bende acımı içimde yaşıyorum tekrar nasip olmayacak belki diyorum. Gidip ihtiyacı olan çocuklarla ilgileniyorum. uzun süre gidemesem yanlarına gidince özlediklerini hissediyorum ya dünyalar benim oluyor. Belki de o çocuklar için bana şu anda nasip olmuyor. onların bana ihtiyacı var belkide
Ayyyyy gerçekten miiiicanıım ben eylül topiğinden hatırlıyorum senio zamandan beri sessizdim ama burayı da sürekli takip ediyorum çok şükür bu ay nasip oldu inşallah sen de en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Stres yapma diyeceğim ama boş bir tavsiye olacak stresi kontrol edebilmek gerçekten zor hatta benim kaç aydır stresim hiç azalmadıama akışına bıraktım hatta geçen ay sağlıklı olması şartıyla canım ne istiyorsa yedim özellikle yeşillik fazla yedim çiğ ıspanak, pırasa, kereviz. hatta sabahları kereviz sapı suyu bile içtim yürüyüş yaptım vs. yani özetle nasıl olsa zorlanacağım diyerek akışa bıraktım ama beklemediğim zamanda güzel haberi alabildim çünkü düzensizlikten dolayı ovülasyon yakalayabildiğimi de düşünmüyodum hiç pik görmedim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahumut her zaman var
insanlara dışardan yorum yapmak ne kadar kolay ama dimi , eşimde hep der bak Allah okadar sevıyorkı bızı en zoruna kadar sınıyor bakıyor denıyor ısyan mı edecek vazmıgececek , bakalım ne kadar istiyormus gerçekmiymiş hakıkatmıymıs deniyor sonrası guzel sonrası ısık :)Kardeşimde öyle diyor Allah seni çok seviyor diyor..hep kendini hatirlatıyor..ondan zor oluyor.Hatda ben hamile kaldım..inanamıcaksın..ben hiss etdim bir şeyler olucak..eşim çocuk mobilyasına giyimlere bakarken .ben diyordum dur bakalım erken diyordum.Mesela şimdi benim memlekette akrabalar duyuyorum diyorlar kocaman evi var..eşi dört dörtlük..birde Türkiye'de evli..ama benim eski hayatımı biliyorlar..ben eşimi toprağa veren bir insanım..çocuğum olmadığı için yeniden evlendim..bu kadar dualarımın cevabıdı şimdiki hayatım.Eskiden memlekette olarken bende gidiyordum yurda..elimden ne geliyorsa ediyordum canım..iyi ediyorsun
işte kimse hangi yollardan geçtiğini bilmez şu an sahip olduklarına nazar ederler. çok üzüldüm canım eşin için.çok şükür yeniden yuva kurdun hayatına devam ediyorsun. bak o zorluklardan sonra perişan olsan yerlerde sürünsen yine yetmez insanlara süründüğü yerde de hiç taş yok oh ne rahat derler. hiç kimseyi umursama boşver. Allah seni seviyor eşinle iyisiniz çok şükür her anımıza. vakti saati gelince çocuklarımızda olur. önemli olan hayırla gelmeleri zaten. Dualarımızdan birbirimizi de eksik etmeyelimKardeşimde öyle diyor Allah seni çok seviyor diyor..hep kendini hatirlatıyor..ondan zor oluyor.Hatda ben hamile kaldım..inanamıcaksın..ben hiss etdim bir şeyler olucak..eşim çocuk mobilyasına giyimlere bakarken .ben diyordum dur bakalım erken diyordum.Mesela şimdi benim memlekette akrabalar duyuyorum diyorlar kocaman evi var..eşi dört dörtlük..birde Türkiye'de evli..ama benim eski hayatımı biliyorlar..ben eşimi toprağa veren bir insanım..çocuğum olmadığı için yeniden evlendim..bu kadar dualarımın cevabıdı şimdiki hayatım.Eskiden memlekette olarken bende gidiyordum yurda..elimden ne geliyorsa ediyordum canım..iyi ediyorsun
Öyle konuşanlara valla ben Allah'a hevale ediyorum..hiçbir zaman demem o da öyle olsun böyle olsun..Allah zaten yaşatıyor emin ol.Aynen kuzum sınanıyoruz bizinsanlara dışardan yorum yapmak ne kadar kolay ama dimi , eşimde hep der bak Allah okadar sevıyorkı bızı en zoruna kadar sınıyor bakıyor denıyor ısyan mı edecek vazmıgececek , bakalım ne kadar istiyormus gerçekmiymiş hakıkatmıymıs deniyor sonrası guzel sonrası ısık :)
Sizin durumda biraz benim durumuma benzer once ki mesajlarinizi okudum bende gecikmenin 6.gunundeyim test yapmaya korkar oldumKızlar beni yine sağlık ocağından ebe aradı folat yüksek çıkmış doktor folik asidi 2 günde bir içsin demiş. Hâlâ pazartesi veya salı gel istersen kan için diyor ben yarını zor bekliyorum