- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.281
koyulaşmış çok şükür :)Kuzum dünkü sonucu söylerken unutmuş o yüzden aramış ben az önce gittim test aldım yine ama ilk idrarla yapmadım alttaki bugünkü Eki Görüntüle 3173881
Canım ben o gebeliğimde ovülaslon ile olduğunu düşünüyorum çünkü 1 senedir olmayan çocuk ovülasyon da net yumurtlama ve çatlama gördükten sonra oldu belki senin kullandığın markadan kaynaklı doktorunla tutmamıştır testinKuzum ovu testleri boşuna yapıyorsun..sen şimdi çok iyi gidiyorsun hiç merak etme.
Aynı testten aldım az önceki yaptığım dünkünün aynısı. Yarın sabah da yapıcam inşallah sence koyulaşma var mıCanım ya bugünkü yaptığın testin aynısını yada dünkü yaptığın testin aynısını al yarın tekrarla testi iki testinde hassasiyeti farklı olabilir çünka ama ben asla kimyasal olduğunu düşünmüyorum boşa stres yapıp bebişi etkileme
Ciddi misin üstteki iyice kuruduğu için öyle görünmüyordu dimikoyulaşmış çok şükür :)
Hayır onun için demiyorum..tabi deneye bilirsin..sen şimdi lekelenme kan gelib gidiyor ya..düzene girmemişsin ondan diyorumCanım ben o gebeliğimde ovülaslon ile olduğunu düşünüyorum çünkü 1 senedir olmayan çocuk ovülasyon da net yumurtlama ve çatlama gördükten sonra oldu belki senin kullandığın markadan kaynaklı doktorunla tutmamıştır testin
Bence koyulaşma var bebeğimAynı testten aldım az önceki yaptığım dünkünün aynısı. Yarın sabah da yapıcam inşallah sence koyulaşma var mı
Kız baştan desene ooo maşallahAynı testten aldım az önceki yaptığım dünkünün aynısı. Yarın sabah da yapıcam inşallah sence koyulaşma var mı
HaHayır onun için demiyorum..tabi deneye bilirsin..sen şimdi lekelenme kan gelib gidiyor ya..düzene girmemişsin ondan diyorum
yok ay bilgisayardan bakıyorum bariz belli :)Ciddi misin üstteki iyice kuruduğu için öyle görünmüyordu dimi
Nasil negatif ya bariz çizgi varkan sonucunuz kac çıktıNegatif dedi sağlık kabini erken gebelik testi yaptırdım bat a var çünkü iki gün demin yine aradı silik bir çizgi var çok erken gebelik olabilir dedi var mı yok mu anlamadim
Bence koyulaşma var bebeğim
Ay Allah razı olsun yüreğime su serptiniz sabahtan beri elimde telefon araştırıp duruyorum öyle moralim bozuk. Bu kafayla yarın hem sağlık ocağına hem hastaneye mi kan vericem gibi duruyorKız baştan desene ooo maşallahbebişin resmen ben burdayım diyor ya sen pazartesi git kan ver o sağlık ocağından o ebenin gözüne iyice sok değerini salak kadın
Kız senin iyi hallerin..ben evde bir yerde durmayan insan..ayaklar yukarda uzanıyordum..hickimseyede deyemiyordumki dışariya çıkamamHaaynen valla canım ya düzene girmedi valla bugünde leke geldi bide ayaktayken geliyor bianda valla bilmesem altıma işedim sanacam
Yok yok daha bi yere test verme bariz koyulaşmış için rahat olsun ayaklarını uzat keyfine bak pazartesi de git kan ver baya güzel gelecekAy Allah razı olsun yüreğime su serptiniz sabahtan beri elimde telefon araştırıp duruyorum öyle moralim bozuk. Bu kafayla yarın hem sağlık ocağına hem hastaneye mi kan vericem gibi duruyor
ay ne biliyim oraya gittim ilk yok dedi sonra silik çizgi var gibi dediCanım sen niye kan vermiyorsun sağlık kabinleri senin yaptığın şu testin aynısını yapıyor
Valla Allah razı olsun bi rahatlama geldi banayok ay bilgisayardan bakıyorum bariz belli :)
Canım sağlık ocağına veya hastaneye git, en az 40 üstü bhcg çıkar bu teste ve sen hamilesin Allah'ın izniyleeNegatif dedi sağlık kabini erken gebelik testi yaptırdım bat a var çünkü iki gün demin yine aradı silik bir çizgi var çok erken gebelik olabilir dedi var mı yok mu anlamadim
Ya bide bildiğin çamur geliyor su gibi kan değil yani buKız senin iyi hallerin..ben evde bir yerde durmayan insan..ayaklar yukarda uzanıyordum..hickimseyede deyemiyordumki dışariya çıkamam
Kız nasıl dayanıcammmYok yok daha bi yere test verme bariz koyulaşmış için rahat olsun ayaklarını uzat keyfine bak pazartesi de git kan ver baya güzel gelecek
sonuç demedi çizgi görüyormuş sadeceNasil negatif ya bariz çizgi varkan sonucunuz kac çıktı
Canım sen git acile kanda beta hcg baktır orasıda senin şu yaptığın kaset testten yapıyor ben daha önce karşılaştım şok olmuştum hamilesin yani korkmaay ne biliyim oraya gittim ilk yok dedi sonra silik çizgi var gibi dedi