Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kuzum ovu testleri boşuna yapıyorsun..sen şimdi çok iyi gidiyorsun hiç merak etme.
Canım ben o gebeliğimde ovülaslon ile olduğunu düşünüyorum çünkü 1 senedir olmayan çocuk ovülasyon da net yumurtlama ve çatlama gördükten sonra oldu belki senin kullandığın markadan kaynaklı doktorunla tutmamıştır testin

Aynı testten aldım az önceki yaptığım dünkünün aynısı. Yarın sabah da yapıcam inşallah sence koyulaşma var mı

Hayır onun için demiyorum..tabi deneye bilirsin..sen şimdi lekelenme kan gelib gidiyor ya..düzene girmemişsin ondan diyorum

Aynı testten aldım az önceki yaptığım dünkünün aynısı. Yarın sabah da yapıcam inşallah sence koyulaşma var mı
Kız baştan desene ooo maşallah bebişin resmen ben burdayım diyor ya sen pazartesi git kan ver o sağlık ocağından o ebenin gözüne iyice sok değerini salak kadın

Bence koyulaşma var bebeğim
Kız baştan desene ooo maşallah bebişin resmen ben burdayım diyor ya sen pazartesi git kan ver o sağlık ocağından o ebenin gözüne iyice sok değerini salak kadın
Ay Allah razı olsun yüreğime su serptiniz sabahtan beri elimde telefon araştırıp duruyorum öyle moralim bozuk. Bu kafayla yarın hem sağlık ocağına hem hastaneye mi kan vericem gibi duruyor

Ay Allah razı olsun yüreğime su serptiniz sabahtan beri elimde telefon araştırıp duruyorum öyle moralim bozuk. Bu kafayla yarın hem sağlık ocağına hem hastaneye mi kan vericem gibi duruyor
Yok yok daha bi yere test verme bariz koyulaşmış için rahat olsun ayaklarını uzat keyfine bak pazartesi de git kan ver baya güzel gelecek

Kız senin iyi hallerin..ben evde bir yerde durmayan insan..ayaklar yukarda uzanıyordum..hickimseyede deyemiyordumki dışariya çıkamam
Ya bide bildiğin çamur geliyor su gibi kan değil yani bu hemşire hanım rahim hala kendini temizliyor korkma dedi içim rahatladı baya

ay ne biliyim oraya gittim ilk yok dedi sonra silik çizgi var gibi dedi
Canım sen git acile kanda beta hcg baktır orasıda senin şu yaptığın kaset testten yapıyor ben daha önce karşılaştım şok olmuştum hamilesin yani korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…