- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.221
Efektsiz bile çok net görünüyor canım yaaa tebrik ederimİlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım
Kimse cvp vermicekmi.Birsey sorcsm.benim dun yada evelsi gun adet olmsm lazimdi olmadim.kendimmi psikolijikman kuruyorum bilmiyorum ama kasiklarima batma oldu arada karin bolgemde batmalar agrilar oldu 4 gundur mide bulantisi var.dun test yaptim cikmadi.testte cikmama olsaligi varmi yani gebelik varsa test erken olmus olabioirmi.
Yumurtlama zamanından eminsen sonuç yüzde 90 doğrudurKimse cvp vermicekmi.
Sonuçtan haberdar et canım dualarımız seninleYaaa sen biliyorsun korkumu senin caseratin ile geldim ben buraya kan testi vermeye.geldim simdi
TeşekkürlerYumurtlama zamanından eminsen sonuç yüzde 90 doğrudur
Yumurtlama tarihini biliyor musun canım belki geç yumurtlama oldu o yüzden bat tarihin daha ileridir. Gebelik varsa da testi erken yaptığın için çıkmıyor olabilirKimse cvp vermicekmi.
Tarihi bilmiyorum.sadece aylik adet tarihimi takip edrrim hep ona gore gecikme var .teşekkürlerYumurtlama tarihini biliyor musun canım belki geç yumurtlama oldu o yüzden bat tarihin daha ileridir. Gebelik varsa da testi erken yaptığın için çıkmıyor olabilir
Her ay aynı olmuyor yumurtlama günleri değişebiliyor canım bekle biraz daha 2 3 gün daha regl olmazsan yine test yapTarihi bilmiyorum.sadece aylik adet tarihimi takip edrrim hep ona gore gecikme var .teşekkürler
Ben sırayla okumaya çalışıyorum hepinizi tek tek merak ediyorum, mahallenin camdan içeri girmeyenler gibiyimKızlar ben şu testi çok merak ediyorumbi de bişey sorcam size herkesin yazdığı mesaj bildirimleri geliyor mu yoksa girip kendiniz sırayla okuyor musunuz?
Beni öldürmeyen şey güçlendirir diyorsun yaniİlkinde kafaya huniyi takınca, gerisi vız gelip tırıs gidiyor anacım
Başınız sağolsun canım, makanları cennet olsunKızlar 2 gün önce dayıcığımıda kaybettim dün defnedip geldik.Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah nurlarda uyusunlar anneannemde dayımda. Ardarda 2 cenaze bu ay benim için kötü bir ay oldu. Nasipte varsa ocakta umut ederim bu ay adet sonrası 2 kere oldu yani tutması zor diyim yine buralarda olucam ama ocakta ki gruba geçerim büyük ihtimal bir kaç haftaya ❤
HahahhaBen sırayla okumaya çalışıyorum hepinizi tek tek merak ediyorum, mahallenin camdan içeri girmeyenler gibiyim
Kız nesini merak ediyorsun, hepsi aynı bebe varsa var diyecek yoksa yok diyecek
Yerlerdeyim derken noldu kötü müsün. Hem öyle deme canım herkesin imtihanı farklı. Kimini verdikleriyle kimini de vermedikleriyle imtihan ederBana bildirim gelmiyor bazen..hamile kalan kızlar..tebrik ediyorum sizi...sağ salim kucağınıza almayı Allah nasip etsin.Bende testi yaptım ve şimdi yerlerdeyim.Düşünüyorum bu kadar duaların içinde Allah vermiyorsa demek bir bildiği var..adet olursam çok sevinirim neyinki bu bel kasık mide bulantısı mide ağrısı çekmekten 1 hafta öyleyim.Bunuda deyim..cocuğu hiç olmayan kızlar beni daha çok anlar..resmen çocuk sesine Hasret kalan kızlar..yalnış anlaşılmasın..bakıyorum eşimle TV cocuklar atılıyor..yapıyorlar 3 4 tane sonra umursamıyorlar..kavqa ediyorlar kim bakıcak çocuğa..her defa onları görünce diyorum kendime o iyi annemi Allah ona nasip ediyor bana yokHer ayın sonu göz yaşı.Allah ne deyim yenı yılda bizleri sevindirsin.
inşallah canım sonu yeşillensinadet ateşim 36.2 şuan 36,6 da gidiyorum inş benimde düşmez. Bata 5 kaldı
Canım senin için çocuk çok kıymetli olduğundan sınavın çocuk üzerinden geliyor. 3 4 tane yapıp umursamayan kadınlar için niye çocuk sınav olsun ki? biz duamızı edelim rabbim bize de nasip eder, geciken her şey daha güzel gelir. Allah'ın yasasıdır bu.Bana bildirim gelmiyor bazen..hamile kalan kızlar..tebrik ediyorum sizi...sağ salim kucağınıza almayı Allah nasip etsin.Bende testi yaptım ve şimdi yerlerdeyim.Düşünüyorum bu kadar duaların içinde Allah vermiyorsa demek bir bildiği var..adet olursam çok sevinirim neyinki bu bel kasık mide bulantısı mide ağrısı çekmekten 1 hafta öyleyim.Bunuda deyim..cocuğu hiç olmayan kızlar beni daha çok anlar..resmen çocuk sesine Hasret kalan kızlar..yalnış anlaşılmasın..bakıyorum eşimle TV cocuklar atılıyor..yapıyorlar 3 4 tane sonra umursamıyorlar..kavqa ediyorlar kim bakıcak çocuğa..her defa onları görünce diyorum kendime o iyi annemi Allah ona nasip ediyor bana yokHer ayın sonu göz yaşı.Allah ne deyim yenı yılda bizleri sevindirsin.
çok haklısınYerlerdeyim derken noldu kötü müsün. Hem öyle deme canım herkesin imtihanı farklı. Kimini verdikleriyle kimini de vermedikleriyle imtihan eder
Yoruldum kuzum çok yoruldum 2 sene olucak..20 üstünde olsaydım yemin ediyorum o kadar inadci biriyimki sona kadar denicektim..beni en çok yoruyor onu yememek bunu yememek..hazır yemekler zaten yok bizde.. bu kadar sağlam hayat tarzımız varken..yine olmuyor.Her ay aynı manzara..bırakmak istiyorum ama nasıl birakayım onuda edemiyorumYerlerdeyim derken noldu kötü müsün. Hem öyle deme canım herkesin imtihanı farklı. Kimini verdikleriyle kimini de vermedikleriyle imtihan eder
Yaaa maşallah kuzuya, annesi orada gayette gözüküyor ama senin için oynadım. Bak el sallıyor...İlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım
Kuzum aslında benim sınavım çok oldu bu hayatda..zor oluyor sonu güzel oluyor..şimdide çocuk için yıpranıyorum olmuyor.Ben hiç bir zaman hiç bir şeyi kolaylıkla elde etmedim..kesin orda bir göz yaşi olmalı canım.Canım senin için çocuk çok kıymetli olduğundan sınavın çocuk üzerinden geliyor. 3 4 tane yapıp umursamayan kadınlar için niye çocuk sınav olsun ki? biz duamızı edelim rabbim bize de nasip eder, geciken her şey daha güzel gelir. Allah'ın yasasıdır bu.