Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Efektsiz bile çok net görünüyor canım yaaa tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah

Kimse cvp vermicekmi.

Kızlar ben şu testi çok merak ediyorum bi de bişey sorcam size herkesin yazdığı mesaj bildirimleri geliyor mu yoksa girip kendiniz sırayla okuyor musunuz?
Ben sırayla okumaya çalışıyorum hepinizi tek tek merak ediyorum, mahallenin camdan içeri girmeyenler gibiyim
Kız nesini merak ediyorsun, hepsi aynı bebe varsa var diyecek yoksa yok diyecek

Başınız sağolsun canım, makanları cennet olsun

Bana bildirim gelmiyor bazen..hamile kalan kızlar..tebrik ediyorum sizi...sağ salim kucağınıza almayı Allah nasip etsin.Bende testi yaptım ve şimdi yerlerdeyim.Düşünüyorum bu kadar duaların içinde Allah vermiyorsa demek bir bildiği var..adet olursam çok sevinirim neyinki bu bel kasık mide bulantısı mide ağrısı çekmekten 1 hafta öyleyim.Bunuda deyim..cocuğu hiç olmayan kızlar beni daha çok anlar..resmen çocuk sesine Hasret kalan kızlar..yalnış anlaşılmasın..bakıyorum eşimle TV cocuklar atılıyor..yapıyorlar 3 4 tane sonra umursamıyorlar..kavqa ediyorlar kim bakıcak çocuğa..her defa onları görünce diyorum kendime o iyi annemi Allah ona nasip ediyor bana yokHer ayın sonu göz yaşı.Allah ne deyim yenı yılda bizleri sevindirsin.

Yerlerdeyim derken noldu kötü müsün. Hem öyle deme canım herkesin imtihanı farklı. Kimini verdikleriyle kimini de vermedikleriyle imtihan eder

Canım senin için çocuk çok kıymetli olduğundan sınavın çocuk üzerinden geliyor. 3 4 tane yapıp umursamayan kadınlar için niye çocuk sınav olsun ki? biz duamızı edelim rabbim bize de nasip eder, geciken her şey daha güzel gelir. Allah'ın yasasıdır bu.

Yerlerdeyim derken noldu kötü müsün. Hem öyle deme canım herkesin imtihanı farklı. Kimini verdikleriyle kimini de vermedikleriyle imtihan eder
Yoruldum kuzum çok yoruldum 2 sene olucak..20 üstünde olsaydım yemin ediyorum o kadar inadci biriyimki sona kadar denicektim..beni en çok yoruyor onu yememek bunu yememek..hazır yemekler zaten yok bizde.. bu kadar sağlam hayat tarzımız varken..yine olmuyor.Her ay aynı manzara..bırakmak istiyorum ama nasıl birakayım onuda edemiyorum

Yaaa maşallah kuzuya, annesi orada gayette gözüküyor ama senin için oynadım. Bak el sallıyor...

Eklentiler

• 20221208_132733.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 35
Kuzum aslında benim sınavım çok oldu bu hayatda..zor oluyor sonu güzel oluyor..şimdide çocuk için yıpranıyorum olmuyor.Ben hiç bir zaman hiç bir şeyi kolaylıkla elde etmedim..kesin orda bir göz yaşi olmalı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…