- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 26
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.201
Tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün inşallahSonuç çıktı kızlar pozitif mi ya heyecandan inan pozitif mi bilemedim
Tatlım başınız sağ olsunAllah razı olsun canım benim ❤
başınız sağolsun canım mekanları cennet olsun ikisinin deKızlar 2 gün önce dayıcığımıda kaybettim dün defnedip geldik.Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah nurlarda uyusunlar anneannemde dayımda. Ardarda 2 cenaze bu ay benim için kötü bir ay oldu. Nasipte varsa ocakta umut ederim bu ay adet sonrası 2 kere oldu yani tutması zor diyim yine buralarda olucam ama ocakta ki gruba geçerim büyük ihtimal bir kaç haftaya ❤
Canım 5 altı negatif diyor orada seninki pozitif merak etme iki gün sonra yine verBu nedemek kızlar önemsemelimiyim negatif yazıyor da k bakmayın inan bilmiyorum hakkınızı helal edin
Canım maşallah ne siliği baya bes belli tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallahİlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım
Yaaa inanmıyorum elim ayağım titriyor o kadar ağlıyorum ki inanmıyorum, ağlamaktan inanmıyorum yanlıştir test diyorum zaten kadar gündür cesaretim yok yapmaya doğrudur değil miCanım maşallah ne siliği baya bes belli tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah
kuzum anlayamıyorum altım aşırı ıslak krem akıntım var belim garip bi tuhaf bir şey var acaba kabız gibiyim kabız geçişi gibi regli mi oldum diye gittim ama akıntım var gelen giden ypk daha var zaten ama anlayamadım acaba bende ki bı belirti mi ? Dün ve bugün var. Bide dün geceden beri gazım varAnladım kuzum inşallah geçici bir şeydir aman dikkat et kendine
Başın sağ olsun canım Allahım sabır versin inşallahKızlar 2 gün önce dayıcığımıda kaybettim dün defnedip geldik.Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah nurlarda uyusunlar anneannemde dayımda. Ardarda 2 cenaze bu ay benim için kötü bir ay oldu. Nasipte varsa ocakta umut ederim bu ay adet sonrası 2 kere oldu yani tutması zor diyim yine buralarda olucam ama ocakta ki gruba geçerim büyük ihtimal bir kaç haftaya ❤
Doğru canım içini ferah tut efektsiz bile belli kan verebilirsen ver yoksada yarın yine idrar testi yap takip et koyulaşmasına güzel ilerler inşallah. Nee güzel sevinç göz yaşları kuzum tadını çıkarYaaa inanmıyorum elim ayağım titriyor o kadar ağlıyorum ki inanmıyorum, ağlamaktan inanmıyorum yanlıştir test diyorum zaten kadar gündür cesaretim yok yapmaya doğrudur değil mi
adet ateşim 36.2 şuan 36,6 da gidiyorum inş benimde düşmez. Bata 5 kaldıEvet hiç yansımadı hatta bugün biraz düştü bile ama ben bariz hissettim bakalımBak bu oğluma hamileyken ovulasyon testine göre 12. gündü ama ff 13 e çekmiş cizgiyi ve ovu sonrası ateş bir tık düşmüş, yarın muhtemelen yükselecek
Ayyyyy evett görüyorum benİlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım
Yaaa sen biliyorsun korkumu senin caseratin ile geldim ben buraya kan testi vermeye.geldim simdi
Hadı bakalım güzel sonuçlarınla benı etiketlere tamam mıYaaa sen biliyorsun korkumu senin caseratin ile geldim ben buraya kan testi vermeye.geldim simdi
aslında birçoğumuz burda yazılanların benzerini yaşıyoruz onun için empati yapıp birbirimize güç vermek bize her zaman iyi gelecekAy çok iyi geldi yazdıkların canımm Rabbim hayırlu uğurlu etsin
Etiketlerim tabii ki ilk sizinle paylaşıyorumHadı bakalım güzel sonuçlarınla benı etiketlere tamam mısağlıkla büyüsün ınsallah şuan düşünüyorum da acaba ben naptım sana kız