Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Birsey sorcsm.benim dun yada evelsi gun adet olmsm lazimdi olmadim.kendimmi psikolijikman kuruyorum bilmiyorum ama kasiklarima batma oldu arada karin bolgemde batmalar agrilar oldu 4 gundur mide bulantisi var.dun test yaptim cikmadi.testte cikmama olsaligi varmi yani gebelik varsa test erken olmus olabioirmi.

İlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım

Eklentiler

• IMG_20221208_120515.jpg
    IMG_20221208_120515.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar 2 gün önce dayıcığımıda kaybettim dün defnedip geldik. 😞 Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah nurlarda uyusunlar anneannemde dayımda. 🤲 Ardarda 2 cenaze bu ay benim için kötü bir ay oldu. Nasipte varsa ocakta umut ederim bu ay adet sonrası 2 kere oldu yani tutması zor diyim yine buralarda olucam ama ocakta ki gruba geçerim büyük ihtimal bir kaç haftaya ❤🤲
başınız sağolsun canım mekanları cennet olsun ikisinin de🤲

Anladım kuzum inşallah geçici bir şeydir aman dikkat et kendine
kuzum anlayamıyorum altım aşırı ıslak krem akıntım var belim garip bi tuhaf bir şey var acaba kabız gibiyim kabız geçişi gibi regli mi oldum diye gittim ama akıntım var gelen giden ypk daha var zaten ama anlayamadım acaba bende ki bı belirti mi ? Dün ve bugün var. Bide dün geceden beri gazım var

Kızlar 2 gün önce dayıcığımıda kaybettim dün defnedip geldik. 😞 Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah nurlarda uyusunlar anneannemde dayımda. 🤲 Ardarda 2 cenaze bu ay benim için kötü bir ay oldu. Nasipte varsa ocakta umut ederim bu ay adet sonrası 2 kere oldu yani tutması zor diyim yine buralarda olucam ama ocakta ki gruba geçerim büyük ihtimal bir kaç haftaya ❤🤲
Başın sağ olsun canım Allahım sabır versin inşallah 💛

Yaaa inanmıyorum elim ayağım titriyor o kadar ağlıyorum ki inanmıyorum, ağlamaktan inanmıyorum yanlıştir test diyorum zaten kadar gündür cesaretim yok yapmaya doğrudur değil mi
Doğru canım içini ferah tut efektsiz bile belli kan verebilirsen ver yoksada yarın yine idrar testi yap takip et koyulaşmasına güzel ilerler inşallah. Nee güzel sevinç göz yaşları kuzum tadını çıkar 😍😍

Evet hiç yansımadı hatta bugün biraz düştü bile ama ben bariz hissettim bakalım 🤷Bak bu oğluma hamileyken ovulasyon testine göre 12. gündü ama ff 13 e çekmiş cizgiyi ve ovu sonrası ateş bir tık düşmüş, yarın muhtemelen yükselecek
adet ateşim 36.2 şuan 36,6 da gidiyorum inş benimde düşmez. Bata 5 kaldı

Ay çok iyi geldi yazdıkların canımm Rabbim hayırlu uğurlu etsin 💛💛💛
aslında birçoğumuz burda yazılanların benzerini yaşıyoruz onun için empati yapıp birbirimize güç vermek bize her zaman iyi gelecek 😍 hepimiz mutluluğu ve tatlış bebişleri hak ediyoruz, güçlü duruyoruz 💪🏻 💪🏻

Kızlar benimde bugün yumurtlamadan sonra 5. Gün arada bir bel ve bacak ağrısı ama cok degil, bir de cok afedersiniz ağızdan g..z cıkarma, belirti olabilir mi acaba bi de sadece geceleri regl olacak gibi karın ağrım var

X