Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım benim Rabbim ikisinin de mekanını cennet eylesin bu dünyada çektikleri acılar kefaretleri olsun. Başınız sağ olsun.

Ya grip oldum ilaç içmek istiyorum fena oldum emin de olamıyorum vicdan yapıyorum ya bir şey varsa ve zarar verirse diye ama çalışıyorum da bu şekilde beni süründürüyor iyilesmem lazım
Bir bardak suya tüm limon sık canım onu iç, ağrın varsa parol iç, burun tıkanıklığın varsa nazal yıkama yap burnuna eczanede satılıyor aparatı ve tuzu gayet uygun fiyatlı ve inanılmaz etkili Bunlar seni kuvvetli ilaçlar ve bitki çayları olmadanda iyileştirir

canıım ben eylül topiğinden hatırlıyorum seni o zamandan beri sessizdim ama burayı da sürekli takip ediyorum çok şükür bu ay nasip oldu inşallah sen de en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Stres yapma diyeceğim ama boş bir tavsiye olacak stresi kontrol edebilmek gerçekten zor hatta benim kaç aydır stresim hiç azalmadı ama akışına bıraktım hatta geçen ay sağlıklı olması şartıyla canım ne istiyorsa yedim özellikle yeşillik fazla yedim çiğ ıspanak, pırasa, kereviz. hatta sabahları kereviz sapı suyu bile içtim yürüyüş yaptım vs. yani özetle nasıl olsa zorlanacağım diyerek akışa bıraktım ama beklemediğim zamanda güzel haberi alabildim çünkü düzensizlikten dolayı ovülasyon yakalayabildiğimi de düşünmüyodum hiç pik görmedim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umut her zaman var

Aynen ben de son aylarda düzensizlik yaşıyordum ve belli bi hormonal rahatsızlığım yok çok şükür. Oluyo heralde böyle

Tamam kuzum dediklerini uygulayayim yoksa vicdan azabı çekeceğim.. ahh yavrum ya annen daha sen olmadan seni düşünüyor bak gör duy bunları ileride analık mesaisi şimdiden başladı

Ay çok iyi geldi yazdıkların canımm Rabbim hayırlu uğurlu etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…