- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.181
Canım benim Rabbim ikisinin de mekanını cennet eylesinKızlar 2 gün önce dayıcığımıda kaybettim dün defnedip geldik.Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah nurlarda uyusunlar anneannemde dayımda. Ardarda 2 cenaze bu ay benim için kötü bir ay oldu. Nasipte varsa ocakta umut ederim bu ay adet sonrası 2 kere oldu yani tutması zor diyim yine buralarda olucam ama ocakta ki gruba geçerim büyük ihtimal bir kaç haftaya ❤
Dayan c vitamini ve parol aYa grip oldum ilaç içmek istiyorum fena oldum emin de olamıyorum vicdan yapıyorum ya bir şey varsa ve zarar verirse diye ama çalışıyorum da bu şekilde beni süründürüyor iyilesmem lazım
Bir bardak suya tüm limon sık canım onu iç, ağrın varsa parol iç, burun tıkanıklığın varsa nazal yıkama yap burnuna eczanede satılıyor aparatı ve tuzu gayet uygun fiyatlı ve inanılmaz etkiliYa grip oldum ilaç içmek istiyorum fena oldum emin de olamıyorum vicdan yapıyorum ya bir şey varsa ve zarar verirse diye ama çalışıyorum da bu şekilde beni süründürüyor iyilesmem lazım
Ay hayırlı olsunnn
canıım ben eylül topiğinden hatırlıyorum seniYaa evet kuzumm istiyorum inşallah Allah nasip ederseAğustos ayından beri topik topik geziyorum ama maalesef hala gelmedi bebiş bekletiyor bizi
Aralık ayından da yeni elendim hatta reglin bitmesini bekliyorum yeni ayın denemeleri için
Ben de diyorum hep çok bakmayayım kafaya takmayayım diye ama olmuyor, kendi başıma kalınca da zaman hiç geçmiyor gibi geliyor çünkü bebek istediğimi bilen kimse yok çevremde, bu nedenle kimseyle konuşamıyorum bu konuları buralardaki arkadaşlar iyi ki varlar onlarla dertleşiyoruz işte
Sen ne zamandır istiyorsun bebiş?
Ayy inşallah vardır sen Aralık tan güzel haberleri alırsın inşallah beni de haberdar et mutlaka
O zaman evde bir süre takip et canım öyle daha rahat edicek ise içinNe bileyim bu seferde kanı takıntı ederim sürekli kana baktırırım diye korkuyorum
Yq alıyorum alıyorum ama gel gör kii yarın adet günüm ama tık yokk inanasım gelmiyor kizz
Hayırlı olsun canım gayet belli sağlıklı ilerlesin inşallahKızlar kuruma mı bu sizce gerçek ruh hastaları görür bunu
Antibiyotik alsam hemen toparlanacagim içmesem mi diyorsun yani antibiyotikDayan c vitamini ve parol a
Ben olsam bu durumda içmem. Sonra vicdan azabı falan ne bileyim.Antibiyotik alsam hemen toparlanacagim içmesem mi diyorsun yani antibiyotik
Aynen ben de son aylarda düzensizlik yaşıyordum ve belli bi hormonal rahatsızlığım yok çok şükür. Oluyo heralde böyleMerhabalar ben aranıza yeni katılıyorum.normalde 6 gun gecikti reglim ama benim regllerim cocuk düşünmeye basladiktan sonra cok duzensizleşti.30 gun ile 40 gun arası değişiyor.mesela 2 ay once 41.gun de reglim basladi.pko yok hormanlarimda da sorun yokmus.ama bu ay cok tuhaf bel ağrım var surekli degil ara ara yokluyor gogus agrim yok ama göğüs ucuna arada ağrı giriyor 1 dk suruyor sonra geciyor.boyle belirtiler yasayan var mi
Tamam kuzum dediklerini uygulayayim yoksa vicdan azabı çekeceğim.. ahh yavrum ya annen daha sen olmadan seni düşünüyor bak gör duy bunları ileride analık mesaisi şimdiden başladıBir bardak suya tüm limon sık canım onu iç, ağrın varsa parol iç, burun tıkanıklığın varsa nazal yıkama yap burnuna eczanede satılıyor aparatı ve tuzu gayet uygun fiyatlı ve inanılmaz etkiliBunlar seni kuvvetli ilaçlar ve bitki çayları olmadanda iyileştirir
Çok haklısın doğal yollarla ve parolla idare edeyimBen olsam bu durumda içmem. Sonra vicdan azabı falan ne bileyim.
İnançlı insanlarız bizde içimizi öyle soğutuyoruz canım doğru diyorsun ❤Amin inşAllah canım. Bakıma ihtiyaç duymak başkasına muhtaç olmak çok çok zor. Şu an çok daha iyilerdir emin ol
Allah razı olsun canım benim Amin inşallah ❤Canım benim Rabbim ikisinin de mekanını cennet eylesinbu dünyada çektikleri acılar kefaretleri olsun. Başınız sağ olsun.
Çok teşekkürlerAy hayırlı olsunnn
Ay çok iyi geldi yazdıkların canımm Rabbim hayırlu uğurlu etsincanıım ben eylül topiğinden hatırlıyorum senio zamandan beri sessizdim ama burayı da sürekli takip ediyorum çok şükür bu ay nasip oldu inşallah sen de en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Stres yapma diyeceğim ama boş bir tavsiye olacak stresi kontrol edebilmek gerçekten zor hatta benim kaç aydır stresim hiç azalmadıama akışına bıraktım hatta geçen ay sağlıklı olması şartıyla canım ne istiyorsa yedim özellikle yeşillik fazla yedim çiğ ıspanak, pırasa, kereviz. hatta sabahları kereviz sapı suyu bile içtim yürüyüş yaptım vs. yani özetle nasıl olsa zorlanacağım diyerek akışa bıraktım ama beklemediğim zamanda güzel haberi alabildim çünkü düzensizlikten dolayı ovülasyon yakalayabildiğimi de düşünmüyodum hiç pik görmedim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahumut her zaman var
Allah razı olsun canım benim ❤