Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

başınız sağolsun allah sabırlık versin vardır herşeyde bir hayır olmasındada olmasındada vardır elbet vakti

Aaa başınız sagolsun canım mekanları cennet olsun

Progesteron hesabını bilmiyorum canım ama 26 sından itibaren hesaplarsak 11 Aralık bat günün

Başınız sağolsun rabbim cennetinde ağırlasın işallah

Normalde kaç günde bir adet oluyorsun ki döngün nasıl

Progesteron hesabını bilmiyorum canım ama 26 sından itibaren hesaplarsak 11 Aralık bat günün
Yani şöyleymis adetten so ra 21 gün bastırılır ya progesteron kanda o zaman negatif verdi aynı tarihte evdede yaptım pozitif sonraki hafta kana pozitif yansıdı geç yansiyormus yani o zaman ben evdeki pozitif duruma göre hesaplaşacağım dimi

Canım ya başınız sağolsun mekanı cennet olsun İnşAllah. Zor bir süreç olmuş ama şöyle düşün onlar için bir kurtuluş oldu

O zaman aynen dediğin gibi evdekine göre hesaplamak gerekiyor. 11 Aralık çıkıyor bat

Canım ya başınız sağolsun mekanı cennet olsun İnşAllah. Zor bir süreç olmuş ama şöyle düşün onlar için bir kurtuluş oldu
Allah razı olsun canım benim. Doğru diyorsun dayım son aylarda çook acı çekti rabbim daha fazla çektirmeden aldı yerinde rahat yatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…