Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ovülasyon testi yapan kızlar bir şey sormak isitiyorum size . C çizgisi neden tam belli çıkmaz silik gibi de önceki güne göre

Eklentiler

• image.jpg
    179,4 KB · Görüntüleme: 54
Ovülasyon testi yapan kızlar bir şey sormak isitiyorum size . C çizgisi neden tam belli çıkmaz silik gibi de önceki güne göre
Bebişim c çizgisi kontrol çizgisi demek. Testin çalıştığını gösteriyor. Kıyuluğunun bi anlam ifade edip etmediğini bilmiyorum.

Günaydın kızlar sabah 6.30 da erkenden kalkıp freely test ile yaptım ama sonuç negatif .. belirtiler aklımı karistiyor yarın bat günüm görünüyor ama adet belirtisi de yaşamıyorum bel ağrılarım kasik ağrılarım kayboldu hepsi sanki yalanmış gibi sadece göğüs uçlarım yanıyor sızlıyor gün içinde bile fark ediyorum . Adet olacaksam eğer bir hafta öncesinden deli gibi tatlı şeyler yerdim şimdi istek sıfır aklımı karıştırıyor bunlar acaba bat i mi yanlış mı hesapladım

En son ne zaman adet oldun yavrum. Yumurtlama ne zamandı

En son ne zaman adet oldun yavrum. Yumurtlama ne zamandı
Sat 10 kasımdi yumurtlama işi kafamı karıştırdı daha öncede yazdik hesapladık burda ama beni tatmin etmedi . Ovulasyona ve vuct takibime göre 25 26 si yumurtlamaydi ama Dr progesteronabaktir ddi iki hafta arayla baktırdım ilk hafta negatif çıktı (25 26) evde pozitif çıktığı hafta ikinci hafta kanda pozitif çıktı evde negatif .. şimdi ben hangi tarihe göre yumurtlama kabul edip üzerin 14 ekleyip bat ı bulacağım

Kızlar 2 gün önce dayıcığımıda kaybettim dün defnedip geldik. Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah nurlarda uyusunlar anneannemde dayımda. Ardarda 2 cenaze bu ay benim için kötü bir ay oldu. Nasipte varsa ocakta umut ederim bu ay adet sonrası 2 kere oldu yani tutması zor diyim yine buralarda olucam ama ocakta ki gruba geçerim büyük ihtimal bir kaç haftaya ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…