- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.061
Yok kız ne yerleşme kanaması ben başka ildeyim eşimle yan yana gelmedik henüzBiraz daha bekle istersen bir gün daha en azından baktın ki devamı gelmiyor yerleşme kanaması olabilir .. çünkü yerleşme kanaması 1 veya 2 gün de sürebilir ara ara gelir
YaaaBende yaptım neqatif..çok yoruldum çok
Sooon 6 :)Günaydın kızlar. Kaldı son 5 :)
Oluyormus canımKızlar ovitrelle 11.gün silik bi çizgi var demi yani ilac etkisi hala var midir ki
BeklıyoruzGöğüs uçlarım buyudü agrısı da var bel ağrım da geçmedi hiç bat a 3 gün kaldı bugün artık test yapacağım dua edin güzel haberler vereyim hayırlısı ile
Canım ilaç konusunu bilemem ama bak orada bir çizgi var, bebişin senledir inşallahhKızlar ovitrelle 11.gün silik bi çizgi var demi yani ilac etkisi hala var midir ki
İnşallah sevinçli haber veririm , düşününce kramp giriyor mideme bir de eşim kaç gündür gün sayıyor o daha heyecanlı ilk kez belirtilerin çok var diyorBeklıyoruz
yaaa yiceem sizi bu platformun en sevdiği yanı görmeden birbirimizin üzüntüsü ile üzülüp sevinci ile seviniyoruz ve bunu yaparken herkes içten çıkar menfeat gözetmeden insana çok iyi geliyor bu durum
Yumurtlama gününden emınmısın kuzumKızlar bu teste bir bakarmısınız biliyorum aslında bu gün bat günüm.koyu olmalı..ama ben oynuyorum resimle gözüme görüküyor sanki
Kızz nerde testyaaa yiceem sizi bu platformun en sevdiği yanı görmeden birbirimizin üzüntüsü ile üzülüp sevinci ile seviniyoruz ve bunu yaparken herkes içten çıkar menfeat gözetmeden insana çok iyi geliyor bu durum
Yok kuzum hiç takip etmedim..Yumurtlama gününden emınmısın kuzum
O zaman takıp edılmelı kuzum flassızceksene bıdeYok kuzum hiç takip etmedim..
4 ay ovu testleriyle denedim olmadı ve doktorun dedikleri ovu testin gösterdiği aynı olmadıği için bıraktım.Ateşide hiç anlamadımO zaman takıp edılmelı kuzum flassızceksene bıde
Yorulma veya şöyle yap hiç düşünme olursa olur de geç ben hiç beklemiyorum inanki çünkü salmıştım olursa olur olmazsa aman vardır rabbimn bir bildiği dedim süpriz oldu bana stressiz geçirin ayrınızı çok önemi varVardır bir hayr canım sabırlı olmamız gerekiyor
hafif gölge gördüm sanki4 ay ovu testleriyle denedim olmadı ve doktorun dedikleri ovu testin gösterdiği aynı olmadıği için bıraktım.Ateşide hiç anlamadım