Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kesinlikle katılıyorum kürtaj sonrası yoğun kanama olman demek ilerde yapışma vs olmad8gini gösterir eğer leke leke olsaydı asıl tehlike çanları o zaman çalardı. Sevinebiliriz kürtaj sonrasi gebelik çok daha hızlı oluşur

Aynen ben diyordum adet olmasam kesin yapışıklık olmuş.İşte bende kürtajdan sonra gebelik bekliyorum .yarım testden belli olucak

Sağolasın canım mutlaka ama mutlaka aklımda olacak aslında biz onlara yardım yaptığımızı düşünürken onların manevi anlamda bize ders vermiş olmasına ne demeli

Sağolasın canım mutlaka ama mutlaka aklımda olacak aslında biz onlara yardım yaptığımızı düşünürken onların manevi anlamda bize ders vermiş olmasına ne demeli
Aynen öyle karşılıklı yardımlaşmış oluyoruz. Biz onların geçici bir süre ihtiyacını karşıladık ama o bizim hayatımıza kalıcı bir yardımda bulundu

Nasıl iyi geldi söylediklerin Allah en güzel zamanda hepimize nasip etsin en güzel günlerimizi

Gercekten herkesin sinavi bambaska oluyor. Bende bebegimi kaybettigimde hep kendimi sucladim. Ama her sey nasip.

Hayırlı akşamlar. Bende pco ve adet düzensizliği var. Eylülde aşılama yaptırdım ve negatifle sonuçlandı. Eylül 30 undan beri adet olmadım. Geçen gün kasıkagrım vardı adet olcam diye düşündüm . Olmayınca bugün test aldım. Ve böyle çıktı. Kan vermeye yarın gideceğim. 4.5 yıldır istiyoruz artık tüp bebek için araştırmaya başlamıştık. Kimin duası kabul olur bilinmez banada dua eder misiniz. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah

Üstteki gayet net hayırlı olsun

Bu sefer olmuştur canım inşallah teste baya belirgin maşallah tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah

Gercekten herkesin sinavi bambaska oluyor. Bende bebegimi kaybettigimde hep kendimi sucladim. Ama her sey nasip.
Aynen öyle onlar direkt cenneti seçtiler. Bana da sorulsa şu an cennete gideceksin hemen canını alacağız dense düşünmeden kabul ederim. Arkada üzülecekleri düşünmem bile. Belki de onlarda öyle yaptı Orada bizi bekliyorlar

hayırlısı ile hayırlı haberler verırsın ınsallah , bebıs gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…