Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Baş ağrısıyla ilgili sorusu olan bebik kimdi hatırlamıyorum etiketleyemedim tak da TV izlerken karşıma çıktı. Çok istiyotuz diye her şeyi gebeliğe bağlamak istiyoruz ama malesef vücut sağlıksız olunca da uyarı veriyor demir eksikliği de olabilirmiş..ilgilisine görsele baksın 🙃

Eklentiler

• 16704046532923964594558946542426.jpg
    16704046532923964594558946542426.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 34
BEn hayatımda onu hiç yaşamadım kuzu :)
İnş kuzum inş ya korkuyorum kendime Ümit vermek istemiyorum. Şuan tek şeyim geçen haftadan beri kremsi akıntım var bi kaç gündür daha da çoğaldı ama işte bu belirti değil bana göre. Sende yerleşme kanaması oldu mu ?

Yumurtalık sayısı az olan kadınlara özel kürü öneren uzmanlar, "Yumurta sayısını artırarak, çocuk sahibi olabilirsiniz" diyor. Gebe kalmayı kolaylaştıran kuru incir kürünün tarifini şöyle veriyor: "Yarım litre kaynayan suyun içine 15 kuru inciri ilave ederek 20 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra süzün. Bu suyu 2'ye bölerek öğünlerden 10 dakika önce aç karnına için."Uzmanlar, nasıl uygulanacağını ise şöyle anlatıyor: "2 kez 21 gün uygulanır ve her 21 gün sonunda 7 gün ara verilir. Toplam uygulama süresi 42 gün olmalıdır."
Her gün günde 2 defa etdim bunu 1 ay..sonrada bıktım😒

fnd_50 fnd_50 kuzum burdayım yıl sonu işleri diye diye tonla ısım var ama yınede grıp bakıyorum arada , haftasonu gelsın dıye dort gozle beklıyorum benım testten bısey cıkmaz zaten baenım bat 15 aralık olarak gosterıyor cunkulum zatı 4 gün kalmıs oluyor ama sırf eslık etmek adına katılacagım yanı ,, ay ılacları kullanalı bı hafta oldu sankı hala şeyım yanıyor gıbı ya
Kıyamam sana şu içmeyi ihmal etmiyorsun dimi? Çok geçmiş olsun bebişim bir daha göstermesin Allah🤲🏻 merak ettim de öyle sesleneyim dedim.

İnş kuzum inş ya korkuyorum kendime Ümit vermek istemiyorum. Şuan tek şeyim geçen haftadan beri kremsi akıntım var bi kaç gündür daha da çoğaldı ama işte bu belirti değil bana göre. Sende yerleşme kanaması oldu mu ?
Yok canım bende hiçbir belirti olmaz olmuyor genelgede. Adet belirtim bile yoktur Şuan dümdüz bekliyorum :) geçtiğimiz iki ay kimyasal olduğumda da belirtim yoktu o kremdi akıntı da adete yakın hep gelir benden de ama pozitif çıktığında da gelmişti

Yok canım bende hiçbir belirti olmaz olmuyor genelgede. Adet belirtim bile yoktur Şuan dümdüz bekliyorum :) geçtiğimiz iki ay kimyasal olduğumda da belirtim yoktu o kremdi akıntı da adete yakın hep gelir benden de ama pozitif çıktığında da gelmişti
Evet o akıntı çatlamadan 2-3 gün sonra başladı hala geliyor yoğun bir şekilde. Göğsümü sıkıyorum dokunuyorum ama yok :)) adet olacağım zaman başkadır acırdı böyle sımsıcak olurdu şimdi yok henüz :)

Heeee dedim ya son 6 kaldı diye :) yani dpo 8 deyim:) pazar 12 oluyor benimmm senin de 11:) kutsal test günü :KK70:

Kıyamam sana şu içmeyi ihmal etmiyorsun dimi? Çok geçmiş olsun bebişim bir daha göstermesin Allah🤲🏻 merak ettim de öyle sesleneyim dedim.
SU İÇMEYİ İHMAL EDİYORUM MALESEFFFF ... dunden berı 1 ltr su ıcmısım ısyerındekı masamda evde zaten ıcmıyorum nerdeyse bır bardak ancca .. bugun iki litre içmeye kendme soz verdim yarım litre içtim saaat bu olmus :KK70: ay ne bıleyım ben yapmasammı bıle dıyorum da işte korku var :KK70:

X