- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.661
Bitanem şimdi şöyle geçen aylarda düzensizlik vardı doktora gittim adet söktürücü fln kullandım sat 18 kasımdı, ama bat ne olur bilemiyorum şu anovulasyon da çok düzenli şekilde olmasa da takip etmeye çalışıyorum henüz pik görmemiştim, ama sık sık değerlendirdik bu hafta. Bilmiyorum ne yorum yaparsın?
Benmi hamileyim?Sen hıc korkma tedırgınlıgını yaklaşma seklını olaya anlıyorum ama hamılesın bence :)
Korkuyorum bu kadar gecikmeye rağmen daha böyle yavaş yavaş belli olması
Kuzum korkma..neden korkuyorsun..bu gün kan ver..
Al sana ıstebak dırek gözüküyor efektsiz
Bak ben öğrendikten sonra her gün yaptım 5 gün üstüste, hiçbiri tam istediğim gibi koyulaşmadı. Ama gidip kan verdiğimde binden büyük çıktı. Çok korktum ama bişey olmadı. Artımed bu konuda biraz silikli gösteriyor kuzum. Takılma. Hatta foto atayım bi bak
Bak mesela baktın mı 29 u son test daha silik görünüyor ama çok şükür bir sorunum olmadıtrkn0709
Yaaaa bebiş oradan el sallıyor bize
Evet kuzum peki bu kadar gecikmeye bu şekilde çıkması normalmi sen adetten 1 gün önce öğrenmiştim sanırım nasıl çıkmış
Devamke canım senle bat aynıfnd_50 , pozitifbiri , Papatyamaviss @Deepblues ve adını sayamadığım ateşciler :) 13 Aralık bat
Eki Görüntüle 3172896 Eki Görüntüle 3172896
Evet kuzum peki bu kadar gecikmeye bu şekilde çıkması normalmi sen adetten 1 gün önce öğrenmiştim sanırım nasıl çıkmış
Yaaa çok güzel
İnş hayırlı haberler de alırız ya :) ben ne bileyim sanki olmayacak gibi geliyor.Devamke canım senle bat aynı
İnş kuzum inş ya korkuyorum kendime Ümit vermek istemiyorum. Şuan tek şeyim geçen haftadan beri kremsi akıntım var bi kaç gündür daha da çoğaldı ama işte bu belirti değil bana göre. Sende yerleşme kanaması oldu mu ?Sen de 10u 11 i gibi bir bak bakalım ateş düşmezse umutlu tablolardan bu da :) Ay hadi inşallah
Çok yoğun olmamakla birlikte haftasonu biraz oldu canım akıntımSat tarihimiz aynıymış canım. Ovulasyon testi haricinde akintin oldu mu anlayabileceğin
İnş sorunsuz yumurtlayalım diyelim aşkımsat 18 Kasımsa yumurtlamadandır kuzu...
Daha erken değil mi canım bat ne zamanKızlar bende birazdan çıkım test alıcam, yarın ilk idrarla yapmak için. Yarın en fazla 6 en az 4 gün kalıyor reglime, tekrar deneyeceğim.