- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.641
tmm kuzum benim mutlaka haberleşim inşallah hayırlı haberlerle gelirizKuzum ben de evleneli 9 ay oldu inşallah hayırlı haberler alırız haber vermeyi unutma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm kuzum benim mutlaka haberleşim inşallah hayırlı haberlerle gelirizKuzum ben de evleneli 9 ay oldu inşallah hayırlı haberler alırız haber vermeyi unutma
Tamam ya birde ben çok öksürüyor balgam var boğazda bebek varsa sorun olurmu ya bilmiyorum da
Aradım ama diyor yarın öğleden sonra gelirsin doktorum benim perşembe cuma izinli başka doktor bakar dedi e nabıza yarın öğleden sonra düşer diyor kan da gitmiş yollamışlar neyse artık yarın ola hayrola hayırlısı artıkAra hemen sağlık ocagını numarasını bulursan internetten, kanlar gönderilmediyse al 6 haneli bir rakam zaten
fnd_50 , pozitifbiri , Papatyamaviss @Deepblues ve adını sayamadığım ateşciler :) 13 Aralık bat
Eki Görüntüle 3172896 Eki Görüntüle 3172896
Baya içiyorum aslında kuzum bi türlü anlamadım yaaz su ıcıyorsan olabılır canım
Baya içiyorum aslında kuzum bi türlü anlamadım ya
Bitanem şimdi şöyle geçen aylarda düzensizlik vardı doktora gittim adet söktürücü fln kullandım sat 18 kasımdı, ama bat ne olur bilemiyorum şu an ovulasyon da çok düzenli şekilde olmasa da takip etmeye çalışıyorum henüz pik görmemiştim, ama sık sık değerlendirdik bu hafta. Bilmiyorum ne yorum yaparsın?Adetine çok var mı? Yumurtlama döneminde de ağrır, adet yaklaşınca da ağrır, gebelik varsa da ağrır
mis gibi gebesin
Yaaa kuzum var işte bundan önceki silikti..tebrik ediyorum canım..kan testi vere bilirsinBir bende bilsem
Hayırlı olsun canımmm darısı başımıza inş :)
İnşallah koyulasir da koyulasir.tebrikler
İnşallah koyulasir da koyulasir.tebrikler
Kuzum korkma..neden korkuyorsun..bu gün kan ver..Korkuyorum bu kadar gecikmeye rağmen daha böyle yavaş yavaş belli olması
Al sana ıstebak dırek gözüküyor efektsiz
Sat tarihimiz aynıymış canım. Ovulasyon testi haricinde akintin oldu mu anlayabileceğinBitanem şimdi şöyle geçen aylarda düzensizlik vardı doktora gittim adet söktürücü fln kullandım sat 18 kasımdı, ama bat ne olur bilemiyorum şu an ovulasyon da çok düzenli şekilde olmasa da takip etmeye çalışıyorum henüz pik görmemiştim, ama sık sık değerlendirdik bu hafta. Bilmiyorum ne yorum yaparsın?
Sen hıc korkma tedırgınlıgını yaklaşma seklını olaya anlıyorum ama hamılesın bence :)Kuzum korkma..neden korkuyorsun..bu gün kan ver..