- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.621
O zaman benımkı anca 20.3 falan catlamıstır bence , sabah doktorda 19.2 dedı hadı oldu dıyelımkı ogunde bıraz gelıstı 20 olur yanı bence cunku doktora gıttıgım gun 4 sularında benım catlamam oldu cunku löp dıye zar gıbı bısey düştü öncesınde yapıskan akıntım vardı aksam 22.00 cıvarlarında ilişki 16.00 cıvarları catlama dıye dusunursek ıhtımal var gibi ama yumurta boyu sağlıklı mı belirsiz20-25 mm arası olmalı
az su ıcıyorsan olabılır canımgünaydın prensesler ya birkaç gündür inanılmaz bir baş ağrısıyla uyanıyorum niye olabilir
eyvahlar olsun emınlermı o zaman cıkartacaklarına , ben nerdeyse ıkı gun bekledım saglık ocagındanSağlık ocağına verdim 4.30 gibi ara dediler bakalımm
Kuzum geçen ay da aynı sağlık ocağına verdim evimize çok yakın olduğu için. 4te aldım sonucu. Bu sefer yarın 12ye doğru dedi durumu anlatınca akşam 4.30da bi ara dedi bakalım inşallah çıkareyvahlar olsun emınlermı o zaman cıkartacaklarına , ben nerdeyse ıkı gun bekledım saglık ocagından
Günaydın kızlaaaar test yapan var mıtrkn0709 naptın kuzum?
Akşam arayınca alabilir miyim barkodu
aşkım ben evleneli 6 ay olacak , evlilkten dolayı sanırım 1 kere 4 gün gecikmişti , bende belki ondandır diye negatif sonuç alırım diye bi stres yaptım , şimdi eşimde cuma gününü bekleyelim akşam iş çıkışı özelde kan verelim direk dedi , yaniii en geç cumartesi günü size haber ederim inşallah sonucuİradene bi maşaallah kız nasıl dayanıcann
trkn0709 naptın ses ver :)
aynen canım ben de hiç inanmam onlara.
ayyyyiiiii 10. gün bi dikkatli bakalım kız malum benim 10. günde testte çıkmıştı :)
Kız maşallah maşallah :) istersen yap kan testi ama daha çok miniktir.
kız bi işeyeydin ne var sankı eline mi yapışırdıBirşey yapmadım kuzum doktor randevusuni bekliyorum bugün
Ayy bende kan verdim şimdi keşke çekseydim şimdi okudumYok kan verdiğinde barkotun bir yedeği oluyor onu alıyorsun, yedeği yoksa da tüpün üstüne yapıştırıyorlar onun fotosunu çekebilirsiniz.
kız bi işeyeydin ne var sankı eline mi yapışırdı
Eki Görüntüle 3172882 benım tablomda totom totom ileriliyor iştefnd_50 bugun dpo7.günüm / senınkıde 8miş kız .. cumartesi 11.gün oluyor yanı pozitifbiri ah ah ne tablolara düştük şuraya bak
Ayy bende kan verdim şimdi keşke çekseydim şimdi okudumyarın öğlen dedi sonuç çıkıyor sağlık ocağı bana da
Kuzum ben de evleneli 9 ay olduaşkım ben evleneli 6 ay olacak , evlilkten dolayı sanırım 1 kere 4 gün gecikmişti , bende belki ondandır diye negatif sonuç alırım diye bi stres yaptım , şimdi eşimde cuma gününü bekleyelim akşam iş çıkışı özelde kan verelim direk dedi , yaniii en geç cumartesi günü size haber ederim inşallah sonucu
Ammmmıııın bebegım amıııııın :)Allahım innnşşşşaaalllah hepinizin testi iki çizgi çıkar da koluma takıp götürürüm sizi bebişim
TamamAra hemen sağlık ocagını numarasını bulursan internetten, kanlar gönderilmediyse al 6 haneli bir rakam zaten