Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

20-25 mm arası olmalı
O zaman benımkı anca 20.3 falan catlamıstır bence , sabah doktorda 19.2 dedı hadı oldu dıyelımkı ogunde bıraz gelıstı 20 olur yanı bence cunku doktora gıttıgım gun 4 sularında benım catlamam oldu cunku löp dıye zar gıbı bısey düştü öncesınde yapıskan akıntım vardı aksam 22.00 cıvarlarında ilişki 16.00 cıvarları catlama dıye dusunursek ıhtımal var gibi ama yumurta boyu sağlıklı mı belirsiz

fnd_50 kuzum burdayım yıl sonu işleri diye diye tonla ısım var ama yınede grıp bakıyorum arada , haftasonu gelsın dıye dort gozle beklıyorum benım testten bısey cıkmaz zaten baenım bat 15 aralık olarak gosterıyor cunkulum zatı 4 gün kalmıs oluyor ama sırf eslık etmek adına katılacagım yanı ,, ay ılacları kullanalı bı hafta oldu sankı hala şeyım yanıyor gıbı ya

eyvahlar olsun emınlermı o zaman cıkartacaklarına , ben nerdeyse ıkı gun bekledım saglık ocagından
Kuzum geçen ay da aynı sağlık ocağına verdim evimize çok yakın olduğu için. 4te aldım sonucu. Bu sefer yarın 12ye doğru dedi durumu anlatınca akşam 4.30da bi ara dedi bakalım inşallah çıkar

İradene bi maşaallah kız nasıl dayanıcann
aşkım ben evleneli 6 ay olacak , evlilkten dolayı sanırım 1 kere 4 gün gecikmişti , bende belki ondandır diye negatif sonuç alırım diye bi stres yaptım , şimdi eşimde cuma gününü bekleyelim akşam iş çıkışı özelde kan verelim direk dedi , yaniii en geç cumartesi günü size haber ederim inşallah sonucu

Birşey yapmadım kuzum doktor randevusuni bekliyorum bugün

Kuzum ben de evleneli 9 ay oldu inşallah hayırlı haberler alırız haber vermeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…