- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.601
Yok yaaa efsane bu söylentiler , bende tam tersi oldu. Kızımda hamile olduğumu bilecek kadar bulantı ve bir iki kusma olmuştu. Ve söylenenin aksine ekşi hiç aramamıştım ki limonu kabuğuyla, can eriği kiloyla yiyen ben.
Oğlumda 7. Haftada başlayıp 20. Haftaya kadar sabah 8 de boş mideye başlayıp yatana kadar ne yersem çıkarıyordum.Sonraki dört haftada ara ara kusarak 24 haftayı tamamladık. Ve erik çıkana kadar limonu kabuğuyla yedim, erik çıkınca da cebinde çekirdek çerez taşıyanlar gibi erik torbalarıyla dolaştım.
Eki Görüntüle 3172843
Günaydın kuzular bugün daha belirgin. Bat 6 gün gecikti. Sizce kan vermeye gideyim mi biraz daha belirginleşmesini mi bekliyim
bebeğim belirtilerin nelerdi , benimde bat geçeli bugün 3.gün olacakEki Görüntüle 3172843
Günaydın kuzular bugün daha belirgin. Bat 6 gün gecikti. Sizce kan vermeye gideyim mi biraz daha belirginleşmesini mi beklesem
Ben oldum hiç bir etkisini hissetmedim sağlık için olmustumKizlarr hacamat olan veya olmayı planlayan var mı
Yap tabi iki gün geçmişArkadaslar gunaydin benim 5 aralikta adet olmam grrekiyordu olmadim test yapsam sizce cikarmi yoksa erkenmi
Bencede koş,Eki Görüntüle 3172843
Günaydın kuzular bugün daha belirgin. Bat 6 gün gecikti. Sizce kan vermeye gideyim mi biraz daha belirginleşmesini mi bekliyim
Yaaaaa inşallah vardır kuzummm ben 12. Gün yapacağım testi yani pazar günütrkn0709 naptın ses ver :)
aynen canım ben de hiç inanmam onlara.
ayyyyiiiii 10. gün bi dikkatli bakalım kız malum benim 10. günde testte çıkmıştı :)
Kız maşallah maşallah :) istersen yap kan testi ama daha çok miniktir.
20-25 mm arası olmalıSağlıklı çatlaması ıcın kaç mm olmalı
hayırlı olsun, bir kişi daha anneler grubuna yollandıEki Görüntüle 3172843
Kuzum kasık bel kalça ağrım çok fazla en belirgin belirtim bu bir de akıntım çok. İnşallah vardır bebişin test yaptın mıbebeğim belirtilerin nelerdi , benimde bat geçeli bugün 3.gün olacak
Ay ayy
aynı şekilde benimde ped koydum biliyor musun akıntı için çünkü günlük ped dayanmıyor , yaklaşık 10 gündür bel kasık ve karın ağrım var kabızlığım vardı bugün bitti şükür oda henüz yapmadım ben test 7 gün geçsin diye bekliyorumKuzum kasık bel kalça ağrım çok fazla en belirgin belirtim bu bir de akıntım çok. İnşallah vardır bebişin test yaptın mı
Sonuç çıkınca haber et canım ay bende heyecanlandımAy ayybakalım az önce kan verdim daha içimde bi korku varr
Şurda ne kalmış cnm sabredelim bakalım :)Yaaaaa inşallah vardır kuzummm ben 12. Gün yapacağım testi yani pazar günü
Ayyyy sağlıkla ilerlesin seve seve sevine sevine elele tutuşup gidelim topikimize :)
İradene bi maşaallah kız nasıl dayanıcannaynı şekilde benimde ped koydum biliyor musun akıntı için çünkü günlük ped dayanmıyor , yaklaşık 10 gündür bel kasık ve karın ağrım var kabızlığım vardı bugün bitti şükür oda henüz yapmadım ben test 7 gün geçsin diye bekliyorum
Nereye verdin kan? Ne zaman çıkarmış :)Ay ayybakalım az önce kan verdim daha içimde bi korku varr
Ederim ederimmmSonuç çıkınca haber et canım ay bende heyecanlandım
Sağlık ocağına verdim 4.30 gibi ara dediler bakalımmNereye verdin kan? Ne zaman çıkarmış :)
bunlar benımde belırtılerım bır de gogus agrısı ay ınsallah benım de gebelıktır bat 11 aralıkKuzum kasık bel kalça ağrım çok fazla en belirgin belirtim bu bir de akıntım çok. İnşallah vardır bebişin test yaptın mı